CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

V.V., dupa tragedia de la Neamt: ”Ministerul sanatatii ar trebui sa se asigure ca instalatiile de oxigen sunt verificate!”

2 comentarii / 1721 vizualizări / 13 aprilie 2021

”Ingrozitor. 7 bolnavi de coronavirus, intubați la Secția de terapie intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț, au decedat în urma unui incendiu. Inca unul este in stare foarte grava iar medicul de gardă la ATI care a incercat sa ii ajute se pare ca a suferit de asemenea arsuri pe 80% din suprafața corpului.
Nu stim care este cauza dar o cauza probabil este legata de instalațiile de oxigen. De starea instalatiei si de operarea ei.
Ranitii ar trebui transferati urgent intr-un centru care ii poate ajuta. Posibil sa fie nevoie de transfer in strainatate – lucru complicat in vremurile covid. Ministerul Sanatatii ar trebui sa se mobilizeze.
Chiar daca va dura pana vom afla cauzele exacte ale incendiului de la Piatra Neamt, Ministerul Sanatatii ar trebui sa se asigure ca instalatiile de oxigen din spitalele sunt verificate iar procedurile sunt clare si complete. Asta ar trebui facut urgent” scria Vlad Voiculescu pe Facebook în ziua de 14 noiembrie 2020.

Marea întrebare: după ce a ajuns el însuși ministru, au fost verificate instalațiile de oxigen?
Și dacă da, cum de s-a mai produs tragedia de la ”Victor Babeș”? (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Oile face behehe și biluțe. Tata lui VV a văzut cu ochii lui. Eh, altă generație, ăsta micu a fost prost din naștere, dar cel puțin n-a terminat școala, deci e prost fără diplomă.

  2. sa le spunem noi super educatilor,politicienilor,grupul de comunicare, format majoritar din militieni+militari)slagarul…cine a tras in noi…. concluzie manipularea gresita a oxigenului a provocat atata durere ,foarte trist si revoltator

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998