CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Vă place Biden?

16 comentarii / 25093 vizualizări / 8 ianuarie 2021

Deşi spectaculosul preşedinte Donald Trump a câştigat alegerile la urne cu peste 74 de milioane de voturi, cel mai mare număr de voturi obţinut în istoria americană pentru un preşedinte în funcţie care candidează la un al doilea mandat, contracandidatul său democrat, Joe Biden, a fost confirmat cu întârziere, pe 7 ianuarie, în Senat şi Congres (Senat + Camera Reprezentanţilor), şi, fără intervenţia Armatei, ar trebui să depună jurământul pe 20 ianuarie. Cu Joe Biden preşedinte, SUA pune cruce democraţiei, votului popular şi intră pe faţă într-o nouă eră, a oligarhiei şi tehnocraţiei. Iar Noua Ordine Mondială,The Great Reset, facilitată de teoria covidului şi de multiplele vaccinuri, poate începe. (Profesorul marseiez Didier Raoult spunea că vaccinul este foarte necesar pentru… salvarea economiei.)
În America, republica a fost întotdeauna mai importantă decât democraţia. Apoi imperiul a surclasat republica. Acum, Guvernul Mondial, folosindu-se de imperiul american în derivă, va încerca să se instaleze peste tot, inclusiv în China, Rusia, India şi Iran. Guvernul Mondial, elitele, oligarhii nu au nevoie de democraţie. „Deplorabilii” americani, cu preşedintele lor populist, nu au făcut decât să-i încurce şi să le întârzie „resetarea”. Cei doi preşedinţi pe care ar putea să-i aibă America în următorii patru ani, Joe Biden şi Kamala Harris, au fost finanţaţi la vedere de mari oligarhi cunoscuţi şi le sunt cu totul devotaţi acestora. Politicienii sunt doar interpuşii „tehnocratici” ai primilor 11-12 oligarhi ai planetei, marii miliardari. De ce se mai pretează totuşi oligarhii la comedia democratică, la farsa alegerilor ? Pentru că totuşi se tem de popor, de „We the People”, pentru că vechile cadre publice sunt greu de înlocuit.
De altfel, democraţia se găseşte în cea mai proastă postură în toate cele trei mari democraţii occidentale istorice : Marea Britanie, SUA, Franţa. Franţa are de câţiva ani „Biden”-ul său : Emmanuel Macron. Iar Partidul său Democrat se cheamă LREM (La République en Marche). Boris Johnson al Marii Britanii e de nerecunoscut după apariţia covidului. Toate deciziile sale sunt discutabile şi, după criticii săi, foarte proaste. În prezent, Marea Britanie suportă cel mai dur lockdown. În SUA s-a atins o nouă culme catastrofală a democraţiei, un nou record cu asaltul, înscenat sau nu, al Capitoliului. Un „manifestant” pitoresc s-a aşezat în jilţul preşedintelui Senatului american în văzul întregii lumi. Imaginea va fi un fel de epitaf al democraţiei americane reprezentative. Militari în uniforme de poliţişti (FBI ?) i-au ghidat pe cameramani şi pe ziariştii marilor canale de televiziune după ce le-au dat drumul în Capitoliu pretinşilor suporteri ai lui Trump (cu BLM şi Antifa deschizători de uşi şi ferestre).
În aceeaşi zi de 6 ianuarie s-a aflat că locurile rămase vacante pentru Senat în Georgia au fost câştigate de Partidul Democrat. Metodele sunt izbitor de asemănătoare cu cele folosite în cele şase swing states, atât de disputate, şi despre care justiţia a refuzat să se pronunţe. Din acest motiv, alegerea lui Joe Biden preşedinte va fi etern contestată.
După unele scurgeri de informaţii, o mână de democraţi şi de republicani pârâţi (RINOs – Republicans In Name Only – „republicani numai cu numele”) ar intenţiona să invoce al 25-lea Amendament pentru a-l destitui pe Donald Trump şi a-l instala pe Mike Pence ca preşedinte pentru cele câteva zile rămase până la inaugurarea din 20 ianuarie. O idee absurdă şi imposibil de pus în practică într-un timp atât de scurt. Mike Pence e acuzat de suporterii lui Donald Trump de trădare. Numirea lui Pence l-ar transforma în comandant-şef al Armatei şi ar îndepărta pericolul declanşării Legii Insurecţiei de către Donald Trump. Tot după ştiri greu de verificat, Trump s-ar găsi la Centrul de Comandă al Armatei din Texas, lângă Abilene, nu departe de Dallas.
Cu jurământul depus în 20 ianuarie 2021 şi înscăunat preşedinte al SUA, Joe Biden va fi veşnic pus în discuţie şi nu numai de alegătorii lui Donald Trump. Singura soluţie pentru reabilitarea democraţiei americane ar fi fost şi rămâne anularea alegerilor din 3 noiembrie 2020 şi organizarea de noi alegeri atât pentru preşedinţie, cât şi pentru Senat şi Camera Reprezentanţilor. Fără vot prin poştă şi maşini dubioase cu care s-au fraudat alegeri în SUA şi în alte ţări. Faptul că justiţia nu s-a exprimat în legătură cu validitatea alegerilor joacă de acum împotriva lui Joe Biden şi a Partidului Democrat. Pentru că poporul american nu poate fi ascuns şi nici abuzat până la capăt de Guvernul Mondial şi de Noua sa Ordine, SUA intră într-o epocă de mare instabilitate. Căci ori de câte ori poporul intră în locurile rezervate Puterii (Bastilia-1789, Petrograd-februarie 1917, Bucureşti-decembrie 1989, Moscova-1991 etc.) se termină o lume şi începe o alta. (Petru Romoşan)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

16 Comentarii

 1. Autorul se concentreaza prea tare pana lesina in mijlocul articolului.
  Ce anume ar trebui sa faca Boris Johnson la mia zilnica de morți COVID? Sa adere la AUR? Sa continue genocidul? Sa posteze pe twitter ca numarul de morti COVID este fals?

  Marotele mestecate in februarie 2020 nu prea mai merg dupa raportarea a aproape 2 milioane decese. Ar fi riscul incadrarii autorului in categoria sfertodocti.

  • Parpanghele, iar scrii in locul adevaratului Franklin. Esti si hot, pentru ca furi nick-ul, si mesimtit, pentru ca nu recunosti. Hai sictir asistatule!

   • Securiste, lasă frustrările de sărăcan fără viitor și mulge berbecii de la unitate. Marș!!!

 2. Boris Johnson e cumva pudelul lui Rothschild? Dar regina?

 3. Faza cu anularea alegerilor din SUA chiar nu tine. Se puteau eventual amana, dar aprobarea vaccinului impotriva coronavirusului l-ar fi făcut presedinte pe Trump. In definitiv, operațiunea Warp Speed e a administrației Trump.
  Trebuie spus ca Trump a pierdut si pe mana lui. Altfel, cu 74 de milioane de voturi obținute în plina criza economica, politica și sanitara, Trump a demonstrat ca e un atlet politic major. Daca nu făcea niște greșeli copilaresti, inclusiv alocuțiunea fata de propriii suporteri din 6 ianuarie, putea câștiga fluierând alegerile din 2024. Dar asa se intampla cand nu gândești cu capul potrivit.

  • Nu uita ca si Ceausescu a picat pentru ca a adunat masele sa le vorbeasca.Tehnica asta e demult pusa in opera si sustinuta de tradatori.Ma indoiesc ca oamenii din jurul lui Trump nu au mirosit cotcaria.Ce asemanare la indigo cu „revolutia” noastra.

  • Less than two weeks after being pardoned, retired Lt. Gen. Michael Flynn took to the airwaves to suggest President Trump could impose martial law and deploy the military to re-run the election. Apparently, this proposal intrigued President Trump, who invited Flynn to the White House to hear more. According to most accounts, Trump did not embrace the ideas further, once he heard other advisers and government lawyers argue forcefully against the proposal. But the fact they were ever raised and entertained is extraordinarily alarming.

 4. Pe scurt . Au avut loc alegerile in Noiembrie . Sa votat in masa in persoana. Dar cica si prin corespondenta . Sau terminat voturile si au inceput sa se numere . Se constata negru pe alb trendul cum Trump conduce si castiga . Apoi sa intamplat ceva . Sa intrerupt numaratoarea iar dimineata sa constatat frauda prin care Joe B. ar fi ajuns ba chiar depasit voturilelui Trump . Metoda prin care au facut asta a fost dovedita . Toate buletinele de vot necesare … gasite ca sa castige Joe senilul ;au fost folosite buletine de persoane incarcerate la penitenciare care nu au drept de vot . La fel ca si buletine de minori precum si de foarte foarte multe persoane decedate . Toate aceste buletine fiind cu vot Pentru Joe B. Tu ce faci cand vezi asa ceva ? Adica despre ce vorbim ? Pentru ce ai fost la vot in Romanaia ? Deschide ochi .

 5. Laurentiu de unde iti iei informatiile ? Sper ca nu de la televizor :)))))

 6. Petrica ,de data asta ai dat cu bata in balta!

 7. Plecati de aici terminatilor ca nimic nu ati inteles. Taceti din gura! O sa vorbesc cu Gabi Firea sa il cheme pe Donald Trump in vizita la ea si la Pandele in Voluntari. Bilete prin aplicatie, saracilor.

  • Gunoi securist, mergi tu la SRI și depune cerere pentru modificarea aliasului de colaboratoor al Securității în Căcat Securist și scapi de stress.

  • Nici saraca cu duhul D. Budeanu nu e de nici o isprava dar mata esti chiar un falsh… Plimba ursul!

 8. IMI CER MII DE SCUZE DOAMNA DANA BUDEANU

  • Gunoi securist, mergi tu la SRI și depune cerere pentru modificarea aliasului de colaboratoor al Securității în Căcat Securist și scapi de stress.

 9. ….dar Dna.Kamila Harris!?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998