CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vaccinarea anti-Covid: citeva intrebari tulburatoare pe adresa lui Vlad Voiculescu

12 comentarii / 5529 vizualizări / 27 februarie 2021

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, este solicitat să prezinte urgent răspunsuri oficiale la cîteva întrebări tulburătoare legate de vaccinurile anti-Covid, începînd cu felul în care acestea sunt autorizate în România ori cu acoperirea legislativă și terminînd cu eventuala utilizare în procesul de fabricație a embrionilor umani avortați. Setul de întrebări, pe care le prezentăm mai jos, este adresat de partidul AUR în parlament, printr-o interpelare a senatorului Sorin Lavric.

– Are ANMDMR (Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România n.n.), forul de autorizare și de avizare, capacitatea de evaluare cu adevărat calificată asupra dosarului știintific depus de producător? Ce anvergură are echipa de cercetători și ce linie tehnologică de cercetare a fost implicată în avizarea dosarului?

– Este definită în legislația din România sintagma: ”autorizația de utilizare de urgență sau condiționată”?

– Este această sintagmă în acord cu Legea Medicamentului, cu prevederile constituționale și cu celelalte legi privind garantarea siguranței cetățenilor și a unor soluții sigure de protejare a sănătății?

– Este avizul de utilizare accesibil cetățeanului român îndemnat să se vaccineze, astfel încît să afle dacă ,”autorizația de utilizare de urgență sau condiționată” reprezintă un aviz deplin sau unul provizoriu?
– Cine din ANMDMR a semnat avizul de utilizare a produsului în România?
– Cine iși asumă responsabilitatea față de posibilele efecte secundare majore?

– De ce prospectul de pe site-ul oficial al vaccinării nu conține numărul avizului eliberat de ANMDMR, în baza căruia se autorizează punerea pe piață a produsului, așa cum se notifică în mod uzual în prospecte?

– Cum decurge procedura de soluționare a plîngerilor pentru reacțiile adverse grave?

– Cum previne protocolul de vaccinare riscul suplimentar al celor vaccinați de a dezvolta complicații din cauza anticorpilor deja existenți prin contactarea anterioară a virusului, în mod simptomatic sau asimptomatic?

– Ce indicii apar în dosarul științific depus de producători cu privire la riscurile de mutații genetice și de boli autoimune, prin introducerea în celulele umane a unor fragmente modificate de ARN străin?

– Ce studii de genotoxicitate și de carcinogenitate sunt în dosarul științific și ce indicii de risc declară producătorul în acest sens?

– Care e cota de risc indicată în dosar asupra reacțiilor autoimune post-vaccinale pe termen lung și pe termen scurt?

– Dosarul științific depus de către producători indică utilizarea directă sau indirectă de celule obținute de la embrioni umani avortați?

– Dacă în fazele incipiente sau în cele avansate de testare, studiile din dosar s-au bazat pe utilizarea de celule obținute de la embrioni umani avortați, de ce nu se relevă acest lucru în prospect?

– Cum au fost sancționați cei care au încălcat Ordinul Ministerului Sănătății Nr. 194 din 23 februarie 2015, Articolul 52, pct. 8: ,,Este interzisă difuzarea de materiale publicitare pentru medicamente sau tratamente prezentate sau recomandate de profesioniști în domeniul sănătății organizații academice, științifice, fundații, de personalități ale vieții publice, culturale, stiințifice, sportive sau de alte persoane care, datorită celebrității lor, pot încuraja consumul acestor medicamente sau folosirea tratamentelor respective?

– Cum pot fi sancționați cei care au declarat acest vaccin ca fiind sigur, cîtă vreme este un vaccin experimental, cu numeroase efecte secundare și autoritatea română declară că ”nu se știe pentru cît timp după injecție suntem protejați și nici nivelul de anticorpi necesar pentru a fi protejați”? (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. NU – VA – VACCINATI !!!

  Mii de oameni au murit in intreaga lume de la aceasta megaescrocherie cu „vaxinul anti-covid”

 2. Cit despre subumanu asta sorosisto – sereimuist Votculescu ca si despre BOUL OLIGOFREN de la Cotroceni:

  Cum pot demonstra subumanii astia ca s-au vaxinat cu anticovid care a produs atitea victime in lume, si nu li s-a injectat in realitate un ser inofensiv, asa cum a inceput sa „transpire” din cercurile lor apropiate?

 3. „medicii de familie” primesc un bonus de 150 RON pentru fiecare „client” pe care il conving sa se vaxineze.
  Marea masa a „clientilor”: pe care ii recruteaza are virsta de peste 50 de ani; cu subtilitate li se induce frica de covid + promisiuni de viitoare avantaje materiale.

 4. Intrebari fara raspuns, pentru ca „scolitul” de la Viena (care a invatat pe acolo doar cum se face nodul la cravata, ca sa-l parafrazam pe marele Eminescu) , habar nu are despre ceea ce intrebati dvs. acolo. E ordin de la colaca UE si gata, ce indicii, ce studii etc.
  De ce nu primeste finantare institutul Oncogen de la Timisoara, care sustine ca are un vaccin mult mai eficient decat apa de ploaie furnizata de marele companii?

 5. Pai aceste întrebări nu trebuie adresate așa zisului ministru VV. El și-a a delegat atribuțiile…
  Căci numai.asa va avea grijă de privatizarea sănătății…conform pregătirii sale academice de la Viena…in 11 ani a căpătat o expertiză imbatabila in promovarea principiilor corporatiste în sănătate…

 6. Intrebare , cine-i mai vinovat? Voiculescu ,impostor si asasin mincinos al sanatatii, ori acei care-l considera ,complice, a fi ministru si care ii adreseaza intrebari la care stiu ca nu vor primi raspunsuri,intrebari care ar justifica doar crimele savarsite in numele ministerului sanatatii de V.Voiculescu? Pandemia exista, este criminala, deoarece virusul a fost raspandit printre oameni de asasinii lumii din care fac parte si PNL/USR/PNR/Iohannis.Vaccinarile sunt afacerile asasinilor mondiali de la Pfizer in principal. Aici este si motivul criminal al scoaterii din jocal al institutului Cantacuzino, acum cazut in mana unui general tradator al armatei ramasa staliniata, gen. ,Florin Oancea .https://www.dw.com/ro/secretul-scoaterii-institutului-cantacuzino-din-joc-ce-se-mai-poate-face/a-56506139

 7. Multe cadre medicale mai alearga inca cu limba scoasa sa se programeze la vaccinare sau sa-si programeze rudele. A spune ca medicul de familie primeste spaga de 150 de euro pentru fiecare client este nu numai o calomnie, dar si o imbecilitate fara seaman, caci nicio firma de medicamente nu va plati 150 de euro pentru a 6-a oarte dintr-un flacon de 12 euro ( Pfizer ). Actualmente dintr-un flacon de Pfizer se vaccineaza 6 cetateni, ceea ce ar inseamna o spaga de 900 euro per flacon!!! Lista preturilor a fost publicata pe site-ul politico.eu. Vaccinul Astra Zeneca costa cat un bax de hartie igienica, ceea ce a permis unor state sa supraliciteze pretul pentru a se aproviziona preferential si a-si face stocuri in detrimentul altor state.
  Oxford – AstraZeneca: 1,78 Euro
  Johnson & Johnson: 8,50 Dolari
  Sanofi-GSK: 7,56 Euro
  CureVac: 10 Euro
  Pfizer – BioNTech: 12 Euro
  Moderna: 18 Dolari

  • Cretinule de postac sorosist, e vorba de 150 de lei NU DE EURO, minca-mi-ai pula de habarnist care te dai femeie desi postezi de la ferma de gindaci sereimuisti din baneasa.

   Pentru Big Pharma conteza sa-si rasplateasca slugile cu sume mari pentru ca stiu ca din vorba-n vorba romanii se lasa pacaliti si se vor vaxina in masa, ceea ce le aduce profit colosal.

  • Ba cacatule sorosist care te dai femeie, medicu spagar il instruieste pe fraieru pentru care primeste 150 RON ( NU EURO , SUBUMANULE ) sa-si convinga rudele si cunoscutii sa se vaxineze si ei. Sa fie cit mai multi fraieri care cit de curind vor da coltzu. E ca la MLM, sugaciule si poponarule sereimuist.

 8. @ Care sunt efectele la durate de peste 5-10-15 ani ani, la modul de acţiune al vaccinurilor şi la ceea ce organismul „păstrează”din ceea ce produc vaccinurile, ?
  & Dacă vaccinarea la braţe contribuie la „înmulţirea braţelor de muncă”, ?

 9. […] – Cum pot fi sancționați cei care au declarat acest vaccin ca fiind sigur, cîtă vreme este un vaccin experimental, cu numeroase efecte secundare și autoritatea română declară că ”nu se știe pentru cît timp după injecție suntem protejați și nici nivelul de anticorpi necesar pentru a fi protejați?”, informează inPolitics. […]

 10. @ Dacă Vlad Voiculescu a fost malnutrit şi încearcă să îşi crească imunitatea prin vaccinare, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998