CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE: Vadim a murit

8 comentarii / 4510 vizualizări / 14 septembrie 2015

Liderul peremist Corneliu Vadim Tudor se află în stare gravă în spital, după ce a făcut infarct, pe fondul mai multor afecțiuni de care suferă politicianul, între care diabetul, hipertensiunea etc, dar și al unei situații complicate în partidul pe care îl conduce.

Vadim a fost internat azi dmineață la Spitalul Militar din București, după ce s-a simțit extrem de rău peste noapte și a avut dificultăți de respirație, el fiind diagnosticat încă din 2013 cu edem pulmonar. La scurt timp după internare, el a suferit un infarct destul de serios. Potrivit informațiilor Inpolitics, Vadim Tudor a avut un week-end foarte agitat politic, mai precis o ședință de Birou Permanent al partidului, care trebuia să identifice, de principiu, candidați pentru primăriile de sector și cea generală. E probabil ca liderul peremist să fi fost afectat sever de faptul că nu a reușit, conform unor surse din partid, să găsească soluții pentru respectivele candidaturi. Reamintim că Vadim Tudor a mai suferit un atac cardiac în decembrie 2007, după demisia din PRM a Liei Vasilescu și transferul acesteia la PSD, actualul edil al Craiovei fiind un personaj în care peremistul investise foarte multă încredere. (B.T.I.)

 

UPDATE: La orele 18, 30, Corneliu Vadim Tudor a încetat din viață

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Ce partid mai conduce Vadim-Tudor?

 2. Dumnezeu sa-l odihneasca!

 3. acum moscova e trista. romania e fericita ca a scapat de bolsevicul de vadim care injura pe toata lumea in mizeriile sale de ziare si reviste.

  • Bai jidane, esti la fel de mojic si plin de ura ca Vadim, Dumnezeu sa-l ierte!

 4. Dumnezeulsailierte.Websaitul „electromagnetictorture.com” descrie metodele.Au adus armata peste tot,au mutat popii in Moldova si au destabilizat populatia saracita (unde o sa puna refugiatii), etc. CVT cand and a scris poezia aia lugubra cu moartea,deja fusese atacat.Eu unul nu am putut citi poezia atunci pe 7 septembre, mi s-a parut un lucru anormal, sinistru ca ceva foarte periculos a dat peste poet.Cooperativa Ochiul si Timpanul,amerlocii, izraleii toti au armele astea invizibile electromagnetice.Probabil ca el a stiut, de aia a incercat cu disperare sa se salveze cand a plecat in pelegrinaj la statuea lui Etzac Rabinu(nu a fost corect ca ala a omorat oameni fiind general de armata).El avea studii de religie si stia ce e corect si ce nu.

 5. Elecromagnetismul invizibil este arma ideala contra incomozilor( in concurenta politica, drepturi civile, nationalisti, etc).Poate si Mafia are armele astea.Ce e grav este ca medicii nu au voie sa trateze.Li se ia autorizatia de practica.Nu vor nici sa vorbeasca despre asta

 6. CORNELIU VADIM TUDOR!!!
  PERSONALITATE PREA MARE PENTRU PÂNGĂRITORII MIȘEI, DISTRUGĂTORI AI VALORILOR ROMÂNEȘTI !
  PREA MARE, DREPT, CINSTIT, CĂRTURAR ȘI CURAJOS ROMÂN PENTRU nimicii care i-au măcinat și i-au axfisiat zi de zi viața și opera de OM AL CETĂȚII !
  prea ÎNALTĂ i-a fost CREDINȚA DE NEAM pentru a a fi suportat de venetici și asupritori nelegiuiți!

  temeți-vă netrebnicilor !
  temeți-vă voi, prea mulți impostori și neghiobi !
  neîngăduit de voi pe pământ, VADIM a urcat la DUMNEZEU.
  acolo, in cerul divin, se va ruga pentru cauza sfântă lui: dăinuirea veșnică a poporului român !
  Dumnezeu să-l odihnească !

 7. La spital inainte de decesul lui CVT au venit medici de la tg mures.La tg mures s-a investit enorm in tehnologie,medici straini, etc.,si nu se stie din ce cauza.Acolo sunt trimisi prioritar anumite cazuri de oameni incomozi (preoti, oameni de cultura, etc)Acolo au decedat mai multi preoti ortodocsi, prin aceasi metoda (chirurgie cardiaca, ameliorare scurta, colaps).Deci unii zic ca mai intai incomozii sunt atacati electromagnetic, apoi „dirijati” spre lumea de apoi in mod camuflat.Acolo se pare ca este in actiune un comando medical criminal antiromanesc.Doamne intoarce lucrarea lor inspre cei vinovati si ai mila de victime si familile lor.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998