CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vadim evacuat din Casa Presei, ”Romania mare” si ”Tricolorul” rase de pe net

0 comentarii / 1853 vizualizări / 11 ianuarie 2011

Necazurile vin avalanșă pentru liderul PRM, Vadim Tudor: mâine este chemat la Parchet direct în calitate de învinuit, azi a primit somație de evacuare a birourilor redacționale din Casa Presei, iar din acest week-end, începînd, siteurile publicațiilor sale au fost blocate prin atacuri informatice în serie.

Siteurile publicațiilor ”România mare” și ”Tricolorul” sunt inaccesibile, din week-end, din cauza unor atacuri informatice tip flod. Pentru neinițiați, flood-ul este inundarea unui server, router sau alt dispozitiv legat la reţea cu un număr enorm de cereri, care blochează activitatea serverului prin sufocarea legăturii la Internet a acestuia sau prin încarcarea extremă a procesorului. Siteul nu moare de tot, dar paginile se încarcă din an în Paște. Atacurile pot fi de tip distribuit, un singur server fiind doborît prin atacul concertat a cîtorva zeci sau sute de calculatoare din reţea. În general serverul îşi revine singur dacă atacul încetează. În cazul siteurilor lui Vadim, însă, situația este mult mai dramatică: firma Join Me Consulting, care are contract cu editura peremistului, are în acest moment toți ceilalți clienți blocați, din cauza atacului respectiv, drept pentru care a decis să renunțe la colaborarea cu partidul amintit, după cum ne-a declarat chiar administratorul societății. Întrucît serverele care găzduiesc ”România mare” și ”Tricolorul” sunt în Germania, liderul PRM se află pus și în imposibilitatea de a sesiza Poliția pentru o anchetă, cel mult putînd apela la ministerul Comunicațiilor din statul amintit.

Seria neagră nu s-a încheiat: astăzi, C.V.Tudor a primit și somație de a evacua birourile din Casa Presei, în care, de 20 de ani, se pregătesc pentru tipar publicațiile sale, pentru neplata unor utilități, deși în fosta citadelă a presei române mai nimeni nu e la zi cu plățile, de cînd lumea. În fine, în cursul zilei de mîine, Vadim a primit citație să se prezinte la Parchet pentru a fi audiat direct în calitate de învinuit, după incidentele de la evacuarea din sediul PRM. Realizînd că situația e groasă, liderul PRM și-a asigurat serviciile renumitei avocate Mariana Ștefan, care l-a apărat și pe Gigi Becali, în 2009. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998