CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vadim Tudor, spaima veterinarilor de la Ilioara

0 comentarii / 1465 vizualizări / 13 august 2010

Seful peremistilor, l-am numit pe Vadim Tudor, este spaima medicilor de la Spitalul Veterinar Ilioara, din Capitala, pe care Tribunul, mare iubitor de animale, ii considera “hingheri” si “criminali in serie de patrupede”.

“Cum se simt catelusii mei?”

Surse confidentiale din cadrul spitalului au dezvaluit pentru Inpolitics un incident, oarecum haios, petrecut in noiembrie 2008, care il are drept protagonist pe liderul PRM. Potrivit surselor citate, Tribunul isi facuse obiceiul sa trimita lunar, la spital, cate o cutie de carton cu cate cinci-sase pui de maidanez, in varsta de aproximativ o luna, pe care ii aduna, dupa cum singur povesteste in publicatiile pe care le pastoreste, de prin cimitire sau diverse zone ale targului. In luna noiembrie, angajatii spitalului s-au trezit cu un fidel al sefului PRM care le-a lasat la poarta institutiei deja binecunoscuta cutie de carton plina ochi cu maidanezi. Deoarece catelusii erau prea mici si plini de paraziti intestinali iar, din cate au observat medicii, nici macar nu fusesera alaptati de mama, micutele patrupede au inceput sa moara pe rand, indiferent de tratamentele care le-au fost administrate.

“Hingheri si criminali in serie”

Lovitura de teatru a survenit dupa o saptamana, cand Tribunul a telefonat la spital si a intrebat-o pe secretara, pe un ton aspru, cum se simt “catelusii” lui. Aceasta, o basarabeanca, uluita de telefonul intempestiv primit de la ditamai vicepresedintele de Senat, a raspuns pe un ton politicos, cu jumatate de gura, ca maidanezii au decedat. Potrivit surselor citate, la auzul vestilor negative, Tribunul a explodat verbal si i-a catalogat pe toti angajatii institutiei drept “hingheri” si “criminali in serie de patrupede”. De altfel, episodul a fost reflectat si de publicatiile peremiste in care Vadim s-a plans ca vestile despre decesul micilor maidanezi i-au fost transmise de o femeie “haina”, de alta nationalitate, care nu stia sa vorbeasca bine limba romana.(Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998