CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Valcov: Ponta e capitan in cadrul unitatii de fantome a SIE

5 comentarii / 4155 vizualizări / 10 martie 2019

Consilierul guvernamental Darius Vîlcov relansează teza băsesciană din 2014 a apartenenței lui Victor Ponta la SIE, aruncînd, în această seară, afirmații fierbinți la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3.

În fosta Securitate, trebuie spus, a existat o unitate considerată cea mai tenebroasă, numită Brigada ”U” și care reunea ofițerii deplin conspirați ai serviciului, inclusiv cei cunoscuți și sub numele de ”fantome”, însărcinați cu spionajul ori cu alte diverse misiuni peste hotare.
Confruntat, în emisiune, cu o afirmație a lui Victor Ponta, consilierul a declarat că a mai auzit asemenea punct de vedere ”la un căpitan de la unitatea de fantome, știe el, cînd va auzi…”.
”Dacă el (Ponta n.n.) dă asemenea mesaje public, și eu tot public transmit că e ca mesajul unui căpitan de la unitatea de fantome” a repetat el.
Întrebat dacă respectiva unitate numără multe ”fantome”, Vîlcov a răspuns că ”la Paris sunt mai greu de depistat fantome” și a sugerat să fie întrebat chiar Ponta pentru mai multe amănunte.
Cum se știe, fostul premier a emigrat după revoluție la Paris, unde a stat o perioadă mai înainte de a reveni în țară, existînd speculații în mediul politic că el ar fi fost racolat acolo de agenți români ai fostei DIE, actualul SIE. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Pai nu degeaba il „consiliaza” Predoiu, fostul sef SIE. Ce consiliere poate acorda un sef al spionilor unui politician? „Politicianul” are de a face cu spionii sau practicile lor?????

  2. mii de romani se intreaba daca nu cumva analfabetul economic valcov, sabotor al economiei romanesti, este agent al moscovei. un maduro sau ianukovici dambovitean

  3. Nu se stie cine este acest Darius Valcov, care isi acorda libertatea sa vorbeasca public despre un serviciu de informatii roman cat se poate de secret. Atata cat cunoastem si noi despre dl Valcov ni se par insignifiante atat opinia, cat si persoana respectiva. Mai mult, am putea banui cam ce anume il mana pe domnia sa in lupta. Una pierduta, mai mult ca sigur.

  4. Daca il urmariti cu putina atentie, veti remarca cu usurinta faptul ca individul Darius Valcov a copiat in intregime stilul fonetic de vorbire al lui Cosmin Gusa. Fireste, asta din cauza ca cei doi au stat destul timp impreuna, iar Valcov ilustreaza perfect personajul din bancul acela in care un militian era pus sa pazeasca un acvariu, dupa care, la cateva ore de serviciu a uitat sa mai vorbeasca miscand buzele si maxilarul inferior precum pestii care respira prin branhii in acvariul respectiv, Bancul avea si un fel de motto: Efectul fiintelor superioare asupra celor inferioare parodie dupa in titlu de film mai vechi, Daca mai amintim si ce spunea Guse despre Darius Valcov („un baiat din provincie …”, „l-am adus sa castige si el o paine la Bucuresti”, etc …) obtinem destul de usor profilul unui impostor cat casa de mare. Dar, iata, unul bagat in seama de prea multa lume.

    • Ceea ce rămâne este semnul de întrebare.
      Deci, la ce folosește Securitatea stalinistă într-un stat democratic?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998