CURS VALUTAR
1 EUR = 4.8922 RON UP | 1 USD = 4.4928 RON UP | 1 GBP = 5.5612 RON UP

Valentin Alexandru Jucan – Impostor sau analfabet? Sau amândouă?

3 comentarii / 828 vizualizări / 27 noiembrie 2022

Un impostor cu rang de ministru și cu o indemnizație lunară de 16640 lei. La care se adaugă, desigur, nenumărate alte avantaje. Un apparatcik. Un personaj care s-a plimbat de colo-colo în întreaga sa carieră, care numai viață profesională nu e. De colo-colo, în funcții publice plătite cu bani grei de stat. Și, de fapt, un analfabet.
Să nu își imagineze cineva că aș avea ceva cu personajul în cauză. Nu am avut niciun conflict cu el vreodată. Și nu îmi amintesc să se fi numărat printre membrii acestei instituții, CNA, care să mă fi atacat, în mod special, pentru intervențiile mele pe posturile de televiziune și de radio. Dar, recent, Jucan, care face cenzură pe banii noștri, în loc să apere dreptul la expresie, a lansat două afirmații de-a dreptul scandaloase. Care m-au pus în stare de alertă. Prima se referă la suveranism. Cea de-a doua la liderul unui partid politic.
Legat de suveranism, Valentin Alexandru Jucan, în plină ședință CNA – noroc că în conformitate cu legea, dezbaterile de acolo sunt înregistrate și devin publice – a lansat un raționament cel puțin periculos, la capătul căruia a conchis teatral: ,,Să nu dea Dumnezeu să devenim suverani!”. O enormitate mai mare nu am auzit. Individul cu rang de ministru, căruia Parlamentul i-a conferit o mare demnitate și autoritate, a susținut, expressis verbis, că apartenența noastră la UE, a implicat și implică, în ceea ce ne privește, și în ceea ce privește fiecare stat membru, renunțarea la suveranitate. Cu alte cuvinte, suveranismul ar fi o adevărată pacoste care amenință prezentul și viitorul oricărui stat UE. Mai exact, Jucan consideră și propagă public o asemenea idee, cum că dorința legitimă a oricărui stat de a fi suveran, vine în contradicție flagrantă cu statutul de membru UE. Omul este de-a dreptul analfabet. Ignoră cu desăvârșire faptul că, în tratatul de aderare la UE, scrie negru pe alb că statele sunt suverane și independente. Probabil că, lipsit de bagajul cultural necesar, Jucan pune semnul egalității între suveranism și naționalismul extremist. Sau chiar între suveranism și fascism. Uluitor, dar ceilalți 10 colegi ai domniei sale, din CNA, și ei cu rang de ministru au tăcut mâlc. Niciunul dintre ei nu i-a atras atenția că a luat-o razna. Și nici că un asemenea subiect nu are ce căuta pe agenda de lucru CNA. Că pur și simplu nu este în fișa postului. Dar atât a învățat omul și atât știe de la Colegiul Național de Apărare, pe care, nici nu mă așteptam altfel, l-a urmat cu sârg.
A doua afirmație este și mai scandaloasă. Se leagă, între-un fel, tot de suveranism. În sensul că l-a vizat pe George Simion. Liderul AUR. Un partid care se autodefineste drept suveranist. Ei bine, Valentin Alexandru Jucan le-a cerut colegilor săi din CNA să întreprindă alături de el, demersuri pentru a determina televiziunile să nu îl mai mediatizeze pe liderul AUR. AUR este un partid parlamentar. Conform sondajelor de opinie, acum se pare că se plasează pe locul doi, după PSD, în încrederea cetățenilor. Dar până vom vedea ce va ieși la alegeri, este de reținut că acest partid a fost votat de cetățenii României. Este legitim și legitimat prin vot popular. Și în niciun caz nu este treaba CNA, sau unui membru CNA, să încerce presiuni asupra televiziunilor, pentru ca acestea să refuze să-l mediatizeze pe liderul unui partid politic parlamentar. Pur și simplu nu intră în fișa postului așa ceva. Jucan nu este plătit cu o leafă astronomică, plus alte avantaje, pentru a face ordine cum îl taie capul în presă și în lumea politică.
De ce am afirmat că este un apparatcik? Pentru că, practic, în întreaga sa carieră, s-a oploșit și s-a făcut că muncește în instituții publice. Cum spuneam, pe banii noștrii. Iată. În 2005 a fost colaborator plătit al Biroului Permanent al Parlamentului, În 2007 consultant în Parlamentul României. În 2008, director de cabinet în Ministerul Mediului. În 2010, director în cabinetul ministrului Mediului și Pădurilor. În 2012, consilier în Ministerul Dezvoltării și Turismului. În 2018, consilier al președintelui Consiliului Județean Cluj. Între 2012 și 2018, membru CNA. Și din nou, acum.
Omul știe ce vrea. Vrea bani de la stat. Cât mai mulți. Cu cât mai puțină sudoare. Și dacă are ocazia, mai vrea și să se afle în treabă. Să-și dea cu presupusul. Să dea cu pumnul în masă. Și să încerce, din răsputeri, să închidă gura presei. Avea dreptate Ciutacu. Atunci când spunea că sunt membrii CNA care, de fapt, nu știu să facă nimic. Care nu se pricep la nimic. Dar pretind că sunt buni la toate. Tâind frunza la câini pe banii publici. Și, încercând să țină în hățuri o presă, pe care nu o cunosc, nu o înțeleg, și care, de fapt, îi ține în spate.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. Dle. Rosca Stanescu,
  Scrieti de acest Jucan, ca despre un dusman personal. Poate va si este.
  DAR, chestiunea care ma intereseaza este: ce face acest CNA, unde diverse persoane, iau salarii babane? Face cenzura? Daca da, asta nu e in contradictie cu Constitutia?
  Controleaza ca media sa respecte legea? Care lege, a audivizualului? Este cu adevarat necesar societatii noastre?
  Exista astfel de organisme si in alte tari UE?
  Va rog sa ma lamuriti, avand in vedere experienta Dvs. In domeniu.
  Cu multumiri.

 2. & Bă Roșca -Stănescu, v-a dat Băsescu pensii speciale de scriitori, ?

 3. TO WHOM IT MAY CONCERN:

  Romania ”Mafioso State” does not qualify for Schengen due to russian inspired CORRUPTION implemented by ”PSD RED PLAGUE” and its crypto-Bolsheviks from the intelligence SRI who literally STOLE our DECEMBER 1989 REVOLUTION – please see the enclosures and details below about the case of my wife, First Degree Teacher with 2(two) University Degrees, who was fired with FORGED DEEDS for refusing to collect bribe for the Government and for the intelligence SRI via the Ministries of Labour MMSS and Education ME-ISMB-Școala nr. 79 Sect.4, the ruling coalition PSD-PNL CORRUPTED MOST OF THE JUDGES, even those from the Supreme Court ÎCCJ who rule against ECHR and against Constitutional Court of Romania CCR – shadow of its former self CORRUPTED by SRI – Dosar nr. 1863D/2022/CCR, Bancorex, SAFI, FNI-CEC-BNR, Hexipharma…
  https://www.telegraph.co.uk/politics/2019/10/18/faced-armada-eu-remainer-ineptitude-boris-luckiest-general-history/
  Jud. CORBU Corina Alina Head of the Supreme Court ÎCCJ accused of PLAGIARISM and STILL IN OFFICE, idem Prime Minister (retired army general!) CIUCĂ Nicolae Ionel – CORRUPT/SRI JUDGES ruled that it is not plagiarism despite IRREFUTABLE PROOF provided by independent media – Russian inspired corruption á la russe-GRU-SRI ANTI-ECHR-EU-NATO and ANTI-CCR just like in our case: Dosar nr. 2919/2/2022/CAB, nr. 4762/2/2021/CAB, nr. 750/2/2020/ÎCCJ, nr. 11477/3/2021/ÎCCJ, Dosar nr. 4690/2/2018/ÎCCJ…

  Austria merely acknowledged this state of affairs, the Romanian free press designates Romania as a ”CRIMINAL STATE who ASSASSINATED incorruptible prosecutor Cristian PANAIT … MAFIOSO STATE who instigates its public servants to take BRIBE … SOVIET PROVINCE gubernie sovietică” – please see the enclosures and details below about the case of MY WIFE, First Degree Teacher with two University Degrees, who was FIRED with forged documents FOR REFUSING TO COLLECT BRIBE for the Government and for the intelligence SRI via the Ministries of Labour MMSS and Education ME-ISMB-Școala nr. 79 Sector 4, DETAILS in nr. 83047/14.11.2022/MJ (Ministry of Justice) and in civil brief dosar nr. 18132/301/2017/CAB (Bucharest Appeal Court final judgment) ref to FORGED DIPLOMAS of Master and University Degree, for employees of the Romanian Government and SRI-MAI-ME, plus some obscure private entities collecting BRIBE and LAUNDERING MONEY under cover for SRI-MAI á la russe-GRU-CIS … FORGED DIPLOMAS issued between 2015-2017 by private ”university” FSE-UCDC and by Marketing-UCDC, President of ”christian” UCDC is still LUBURICI Momcilo (senior, he still has a son), born on 10.Feb.1925 in Serbia still loyal to satanic Russia, graduate of the ex-USSR spy academy from FRUNZE, very many Romanian judges/politicians/businessmen have UCDC Diplomas!!!!

  Către: Gabriela SCUTEA Procuror General al României

  Subsemnatul Ec. Ing. Marius – Alin BRĂTULESCU (CNP: 1660303430017), domiciliat în str. Ion Nistor nr. 6, sc. 3, ap. 78, Sector 3, E-mail: ma******************@gm***.com

  România NU merită SCHENGEN până când nu intră ”la pușcărie” PE VIAȚĂ toți INTERLOPII PUTINIȘTI-SRI cu ai lor JUDECĂTORI CORUPȚI ”de partid” – simpli vorbitori de română care ne-au FURAT REVOLUȚIA din Decembrie 1989 prin CORUPȚIE á la russe-GRU-SRI UM01210 1984-1985, Austria DOAR a constatat CORUPȚIA INSTAURATĂ de ”PSD CIUMA ROȘIE” CRIPTO-SOVIETICUL ciolacu și SRI-MAI:

  V anexele la e-mail ref la cazul soției mele – victimă a SRI:

  Profesoară cu Gradul didactic I și 2(două) Licențe, CONCEDIATĂ CU ACTE FALSE deoarece a REFUZAT SĂ COLECTEZE MITĂ pentru SRI-PNL-PSD via MMSS – Ministerul Educației – ISMB – Școala nr. 79, JUDECĂTORI CORUPȚI ANTI-CCR și pro-SRI de la ÎCCJ (”slujnica SRI”!) vor MITĂ ca să ne aplice DCC nr. 397/01.10.2013 și DCC nr. 44/31.01.2017 cu Decizia-pilot a CEDO în problema caselor naționalizate de regimul comunist, DECIZII CEDO-CCR pe care NICIUN PREMIER NU A VRUT SĂ LE APLICE – CORUPȚIE exact ca în ”rusia IMPERIUL RĂULUI” … Acești INTERLOPI vor în SCHENGEN deși ei nu merită să fie nici în UE și nici în NATO, putiniști din SRI Sataniști Rusofili Interlopi, MAI Ministerul Afacerilor Interlope, IGPR Interlopi Gangsteri Pro rusia, … v e-mail din 29.11.2022 ora 08:02 și 05.12.2022 ora 12:07 cu 5 anexe: ”Jurnalist bătut de poliţiştii din Centru Vechi: „Eşti jurnalist? Mă piş pe tine!” … Dacă pe jurnaliști polițaii îi bat și le spun ”Mă piș pe tine” este clar că pe subsemnatul m-ar fi asasinat interlopii mardare berechet – v anexele la e-mail din 05.12.2022 ora 12:07 Invitația și PV lovite de nulitate absolută…

  Fostul Europarlamentar Pino ARLACCHI a spus clar: ”ITALIA a scăpat de corupție (1970-1980) doar după ce serviciile secrete au fost scoase complet din politică și din afaceri” – aceasta este unica soluție și pentru corupția din România ”gubernie sovietică…stat mafiot… ne-ar fi mult mai bine dacă am fi colonie Franța-SUA” Analistul politic Sabin ORCAN la B1TV și nu doar el…

  ”Corupția este principalul bun de export al Rusiei” iar CRIPTO-PUTINISTUL ciolacu vrea să ducă și în Schengen ”corupția instituționalizată” / ”sistemul criminal care asasinează procurori incoruptibili – Cristian Panait” v linkuri mai jos, cripto-sovieticul ciolacu se simte ”umilit” de Austria, deși corupția este rușine în UE și nu mândrie națională ca în rusia și în România lui ciolacu, și ciolacul putinist ar vrea ”BOICOT” pe AUSTRIA adică ciolacul putinist vrea DESFIINȚARE TERMEN DE COMPARAȚIE, v mai jos comparație între Austria-România, deși corupția este rușine în UE și mândrie în rusia pentru interlopi ca ciolacu-drinceanu!

  Ministrul Jérôme André CAHUZAC a furat doar vreo 10 milioane euro și a făcut pușcărie în Franța (scandalul Panama Papers) dar în România cripto-putinistului ciolacu, Cahuzac era bou dacă fura atât de puțin și nu era propus Ministru de ”PSD CIUMA ROȘIE”!

  Un fost șef de servicii secrete din FRANȚA a spus la TV5:
  ”Principala problemă a unui agent al serviciilor secrete este CUM SĂ PRACTICE această MESERIE DE INFRACTOR FĂRĂ A FI UN INFRACTOR” – dar pentru SRI-PSD-PNL este invers: ”Cum să furi cât mai mult și să faci cât mai mare rău POPORULUI ROMÂN prin CORUPȚIE á la russe”…Profețiile Părintelui Arsenie Boca le veți împlini chiar voi – ”interlopii / penalii” de la SRI-PNL-PSD care mai și vreți în Schengen deși corupția instaurată de voi în România este ca în ”rusia imperiul răului” – v COMPARAȚIE ÎNTRE AUSTRIA-ROMÂNIA:

  a. În Austria, Guvernul aplică DIN OFICIU Deciziile CEDO și pe cele ale Curții Constituționale din Austria, acolo nu este nevoie să dai în judecată Guvernul – așa cum suntem siliți eu și soția mea aici, în România ”STAT MAFIOT” – iar dacă totuși vreun austriac dă în judecată Guvernul, atunci Justiția din Austria aplică legea din UE și ”legea mtei-SRI” așa cum este cazul în România, de-asta fug românii în UE, ca să scape de SRI … …și de al său braț politic ”PNL=PSD aceeași mizerie” care pervertesc Justiția mai rău ca-n RSR – v Decizia CCR DCC nr. 397/01.10.2013 pe care Premierul încă CIUCĂ Nicolae Ionel C.N.I. alias ”plagiator siguranțat” tot nu o aplică pentru ca să fure SRI câte 20 milioane euro în fiecare lună de la Stat, PREJUDICIU în formă continuată 1,2 MILIARDE EUR la 01.12.2022… V și ”TUNURILE” date de SRI la BANCOREX, SAFI, FNI-CEC, …HEXIPHARMA, UNIFARM,… ”Este imposibil ca SRI să nu fi știut despre JAFUL de 3 MILIARDE EURO de la ANRP”-politologul Alina Mungiu-Pippidi în dialog cu Rareș Ioan BOGDAN la JOCURi DE PUTERE RealitateaTV…

  b. În Austria, Guvernul nu trimite Poliția-Jandarmeria-serviciile secrete ca să te asasineze și ca să-ți concedieze soția pentru că a refuzat să colecteze MITĂ, v e-mail din 19.04.2021, 09:10: interlopul SRI popescu g.c. ”petruș” vine din nou la ap.78 ca să ne ASASINEZE, dă cu picioarele în ușă de necaz că N-AM VRUT SĂ COLECTĂM MITĂ pt. SRI via ISMB-Școala nr. 79! V și e-mail din 18.04.2022 ora 08:11: polițai în civil vrea să mă calce cu mașina B955MIU pe trecerea de pietoni și pe verde …

  c. În Austria, procurorii incoruptibili nu sunt asasinați ca în România ”sistem criminal” – v cazul procurorului Cristian PANAIT de la Parchetul General (PÎCCJ), asasinat la 29 ani pentru că a vrut să o trimită în judecată pe judecătoarea ”penală” TĂTULESCU Valentina, cea despre care ziarul ZIUA a scris că dădea ordine Poliției ”Nu sunteți în stare să desfigurați un om…Un mort în plus nu mai contează” după care ea a fost pensionată de ex-Președintele BĂSESCU Traian deși în Austria, tov. TĂTULESCU Valentina ar fi făcut pușcărie din chiar ”secunda 1”:

  https://www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-1723178-valentina-tatulescu-judecatoarea-penala-curtea-apel-bucuresti.htm

  V și dosar nr. 1515/15.03.2001/CNSAS… Tov. UNTU Richard să dea relații despre TĂTULESCU Valentina și asasinul SRI încă VLĂDULESCU Vasile Valentin V.V.V. dosar nr. 1791/09.02.1996/Judecătoria Sector 2 și restul dosarelor ajunse la Judecătoria Sector 1, la chiar TĂTULESCU Valentina, … PLÂNGEREA PENALĂ nr. 2190/P/1996/Parchet Sector 1, … memoriile adresate Ministerului Justiţiei nr. 55459/12.02.2001 şi nr. 58490/26.04.2001… TOATE muşamalizate de magistraţii putred de corupţi ai României, dovediţi colaboratori ai fostei poliţii politice “securitatea”, făcuţi la strung de golanul sovietic Iliescu „ilici” Ion – cel care „a instituţionalizat corupţia” tov. JIDOVU Nicu (infiltrat la ÎCCJ!!) şi tov. TĂTULESCU Valentina unsă Preşedintă la CAB Secţia IV Civilă:

  https://www.bursa.ro/exclusivitate-alexandru-lele-victor-ponta-se-teme-de-adevar-in-cazul-mortii-lui-cristian-panait-28436326

  Procurorul incoruptibil Cristian PANAIT de la PÎCCJ a fost clar ASASINAT, sub PRETEXTUL că s-ar fi urcat pe blocul în care locuia și ar fi sărit de-acolo vreo 15 metri în plan orizontal, peste o balustradă, deși un asemenea salt de 15 metri în lungime nu-l făcea nici campionul mondial Bob Beamon, Procurorul Cristian PANAIT de la PÎCCJ a fost aruncat de doi gealați peste balustradă, orice altă versiune sfidează gravitația și legile fizicii clasice-newtoniene, iar a doua zi după asasinat, golanul sovietic iliescu ilici ion a dat el verdictul ”sinucidere” – ”PSD CIUMA ROȘIE” l-a ”sinucis” pe PROCURORUL INCORUPTIBIL Cristian PANAIT de la PÎCCJ, este același MODUS OPERANDI sovietic:
  https://adevarul.ro/stiri-interne/societate/presedintele-asteapta-elucidarea-circumstantelor-662876.html

  d. În Austria, judecătorii corupți sunt o excepție și ei merg la închisoare dar în România, judecătorii corupți-SRI sunt infiltrați la chiar ÎCCJ și CCR – unde primesc salarii ”faraonice”/”de lux”, din care dau apoi MITĂ în fiecare lună la partid, deși în România mori de foame sau mori asasinat de Poliție-SRI dacă refuzi ”corupția cea de toate zilele”!
  https://www.g4media.ro/judecatorul-deliorga-propus-de-psd-la-curtea-constitutionala-castiguri-de-aproape-10-000-de-euro-pe-luna-din-pensie-si-salariu.html

  V PLÂNGEREA PENALĂ nr. 91/23.03.2022/PÎCCJ:
  JANDARMI în civil, ”Cosma Mihai de la subunitatea 103 din cadrul Jandarmeriei” v filmele anexate la e-mail din 25.11.2022 ora 16:35, vin la ușa noastră-ap. 78 ca să le semnăm pentru antenele lor cancerigene GSM Vodafone, montate prin FRAUDĂ pe blocul Colonade în care locuim, interlopii SRI-MAI ne-au FALSIFICAT SEMNĂTURILE și ne FURĂ și CHIRIA aferentă antenelor, 1000 EUR pe lună de la 01.01.2017!

  V și nr. 81436/12.07.2022/MDLPA ref la REABILITARE bloc Colonadelor cu DETURNARE FONDURI UE sub amenințare cu MOARTEA art. 189 NCP: ”TE SINUCIDEM ca pe procurorul Cristian Panait, TE RUPEM CU CÂINELE mare negru adus de interlopii de la ap. 76 și cu matahalele de la ap. 77…”

  e. ÎN AUSTRIA, POLIȚIA NU BATE ZIARIȘTII și NU LE FURĂ TELEFOANELE și nu le zice ”Mă piș pe tine” – v infracțiunile comise de Polițaii pe care CRIPTO-PUTINISTUL ciolacu îi vrea în Schengen, v și filmele anexate la e-mail din 25.11.2022 ora 16:35, cu jandarmi în civil, ”Cosma Mihai de la subunitatea 103 din cadrul Jandarmeriei”, care vin la ușa noastră-ap. 78 ca să le semnăm pentru antenele lor cancerigene GSM Vodafone, montate prin FRAUDĂ pe blocul Colonade în care locuim, interlopii SRI-MAI ne-au FALSIFICAT SEMNĂTURILE și ne fură și chiria aferentă antenelor, 1000 EUR pe lună de la 01.01.2017, v PLÂNGEREA PENALĂ nr. 91/23.03.2022/PÎCCJ: SRI-MAI hartuire jandarmi 25 Nov 2022.3gp …V și filmul făcut la intrarea în Blocul Colonade în care locuim, cu interlopi pe care Poliția-Jandarmeria îi lasă să comită ce infracțiuni vor ei atât timp cât sunt cu MITA la zi: SRI-MAI prostitutie-droguri 25 Nov 2022.3gp:
  https://jurnalul.ro/stiri/externe/osce-cere-anchetarea-riguroasa-a-agresiunii-la-care-a-fost-supus-un-jurnalist-de-catre-politistii-din-centrul-vechi-681185.html
  ”… În timp ce filma un incident în Centrul Vechi, în care doi polițiști ai secției 10 îl loveau pe un bărbat aflat la pământ, jurnalistul Ștefan Mako a fost interpelat de o persoană, identificată ulterior ca fiind Eduard Mardare, care i-a cerut să înceteze să filmeze scena și i-a lovit telefonul. Ulterior Mako spune că a fost condus la secție de poliție, unde i-a fost ștearsă înregistrarea video și a fost agresat, fizic și verbal.”
  https://b365.ro/jurnalistul-stefan-mako-batut-de-politistii-din-centru-vechi-esti-jurnalist-ma-pis-pe-tine-218910/
  Jurnalist bătut de poliţiştii din Centru Vechi: „Eşti jurnalist? Mă piş pe tine!” … Și noi-societatea civilă pe voi-”gabori asasini”, MFSOBs și INTERLOPI PUTINIȘTI ce sunteți v anexele, art. 19 NCP față de ORICE alt polițai asasin care mai vine la ușa noastră-ap. 78 v anexele! Încă Insp. Pr. MARDARE Eduard este fiul lui încă MARDARE Dinu și mama sa este încă MARDARE Jeni? (el născut în 1980 iar autorii săi născuți în 1952) … str. Ion Nistor … chiar blocul interlop colonade… Dacă pe jurnaliști polițaii îi bat și le spun ”Mă piș pe tine” este clar că pe subsemnatul m-ar fi asasinat interlopii mardare berechet – v anexele la e-mail din 14.11.2022 ora 08:02 Invitația și PV lovite de nulitate absolută!
  http://www.romaniacurata.ro/wp-content/uploads/2018/01/raport-BIC-S3.pdf
  INTERLOPII din Jandarmerie și Poliția Sector 3 Secția 10 să nu mai vină la ușa noastră-ap. 78 ca să le semnăm pentru antenele lor cancerigene GSM ci ei să se ocupe de INTERLOPII lor, cei care ne blochează accesul în scara 3 a blocului Colonadelor, str. Ion Nistor 6: SRI-MAI prostitutie-droguri 25 Nov 2022.3gp Nistor 6: SRI-MAI prostitutie-droguri 25 Nov 2022.3gp … SRI sataniști-rusofili-interlopi v anexele, efectiv ”coloana a 5-a” a Rusiei, v plângerea penală nr. 91/23.03.2022/PÎCCJ, și nr. 81436/12.07.2022/MDLPA…

  f. În Austria, corupția este excepție și este o rușine dar în România, corupția este regulă ”de aur” și este motiv de mândrie pentru cripto-putinistul ciolacu care se simte ”umilit” și vrea ”boicot” pe Austria – ca să dispară termenul de comparație și să nu mai vadă românii realitatea, v doar CAZUL SOȚIEI MELE:

  Profesoară cu Gradul didactic I și 2(două) Licențe, CONCEDIATĂ CU ACTE FALSE deoarece a REFUZAT SĂ COLECTEZE MITĂ pentru SRI-PNL-PSD via MMSS – Ministerul Educației – ISMB – Școala nr. 79… România ”gubernie sovietică…stat mafiot” țară fără lege și fără DUMNEZEU, judecători ANTI-CCR și pro-SRI de la ÎCCJ (”slujnica SRI”!) vor MITĂ ca să ne aplice DCC nr. 397/01.10.2013 și DCC nr. 44/31.01.2017 cu Decizia-pilot a CEDO împotriva voinței INTERLOPILOR SRI-Guvern, art. 287 NCP pentru Premierul încă CIUCĂ Nicolae Ionel C.N.I. ”plagiator siguranțat” de SRI care comite INFRACȚIUNI CONTRA UE-NATO și CEDO-CCR, v e-mail din 19.12.2022

  România NU MERITĂ SCHENGEN până când nu intră ”la pușcărie” PE VIAȚĂ toți INTERLOPII putiniști-SRI cu tot cu ai lor JUDECĂTORI ”DE PARTID” – PUTRED DE CORUPȚI de la ÎCCJ ”SLUJNICA SRI”, v anexele la e-mail din 19.12.2022 ref la cazul soției mele și la judecătorii corupți-SRI-ÎCCJ-CAB care iau MITĂ și tot dau soluții CONTRA DCC nr. 397/01.10.2013, art. 287 NCP pentru toți Premierii și Miniștrii care s-au perindat la Justiție-Educație-Muncă, în frunte cu încă PONTA Victor Viorel P.V.V. și a sa încă ANDRONESCU Ecaterina A.E. (”cati și michi șpagă la DNA”, Microsoft Cutezătorii) inclusiv ”tehnocrații” încă CIOLOȘ Dacian Julien C.D.J. … și încă BUDĂI Marius-Constantin B.M.C. și încă PREDOIU Cătălin Marian P.C.M. art. 367 NCP grup infracțional organizat cu Ministerul Educației M.E. prin CÎMPEANU Sorin Mihai C.S.M. … și ISMB prin încă DRINCEANU Vlad-Florentin D.V.F. ”pompe funebre” (vine câte o singură zi pe săptămână la cele 5(cinci) joburi diferite, de parcă un om ne-infractor poate face 5(cinci) lucruri simultan, la ISMB este prezent doar ”miercurea orele 09-11” iar în rest numitul D.V.V. este la celelalte 4(patru) joburi private dar și la ”PSD CIUMA ROȘIE” explicații să dea CIOLACU Ion Marcel C.I.M.)… și USR… V așadar anexele la e-mail din 19.12.2022 ref la cazul soției mele:

  Profesoară cu Gradul didactic I și 2(două) Licențe, CONCEDIATĂ CU ACTE FALSE deoarece a REFUZAT SĂ COLECTEZE MITĂ pentru SRI-PNL-PSD via MMSS – Ministerul Educației – ISMB – Școala nr. 79…România ”gubernie sovietică…stat mafiot” țară fără lege și fără DUMNEZEU, judecători ANTI-CCR și pro-SRI de la ÎCCJ (”slujnica SRI”!) vor MITĂ ca să ne aplice DCC nr. 397/01.10.2013 și DCC nr. 44/31.01.2017 cu Decizia-pilot a CEDO împotriva voinței INTERLOPILOR SRI-Guvern, art. 287 NCP pentru Premierul încă CIUCĂ Nicolae Ionel C.N.I. ”plagiator siguranțat” de SRI care comite INFRACȚIUNI CONTRA UE-NATO și CEDO-CCR

  Decât să boicotăm Austria, care doar a constatat ”corupția instituționalizată”, mai bine să-i BOICOTĂM pe CIOCOII sataniști-putiniști care ne-au furat Revoluția á la russe-GRU-CSI-SRI: ”PNL=PSD aceeași mizerie, psd – ciuma roșie penali, pnl – interlopi politici cu mentalitate mafiotă…” și SRI sataniști-rusofili-interlopi ”coloana a 5-a” a Rusiei – v PROCESELE PE ROL cu Guvernul, dosar nr. 2919/2/2022/CAB, nr. 4762/2/2021/CAB, dosar nr. 750/2/2020/ÎCCJ ref la REFUZ APLICARE DCC nr. 44/2017 și DCC nr. 397/2013 – pe care GUVERNUL INTERLOP-SRI nu o aplică art. 287 NCP, ca să FURE SRI 20 milioane EUR/lună de la Stat, PREJUDICIU în formă continuată 1,2 MILIARDE EURO la 01.12.2022, v plângerea penală împ. jud. FARMATHY Gheza Attila F.G.A. și IONESCU Marius Ionel I.M.I. și FILIPESCU Virginia F.V. … ÎCCJ SCAF:

  NU EXISTĂ TEXT DE LEGE care să permită ”Prim Grefier ÎCCJ” ca să adauge ale noastre CNP-uri ULTERIOR PRONUNȚĂRII – deși COMPLETUL INVESTIT a REFUZAT SĂ ADAUGE ale noastre CNP-uri și NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE COMPLETUL INVESTIT și de LEGE art. 16 din Constituție – dar există text de lege art. 274 NCP care incriminează aceste fapte comise de către conducerea administrativă a ÎCCJ încă CORBU Corina Alina C.C.A. și STĂNIȘOR Denisa Angelica S.D.A. cu cei trei ”Prim Grefier”: art. 300 NCP, Art. 5 NCC, art. 287 NCP art. 289-290 NCP, … art. 394-398 NCP!

  România NU MERITĂ SCHENGEN până când nu intră ”la pușcărie” PE VIAȚĂ toți interlopii putiniști-SRI care au SECRETIZAT DECESUL MAMEI MELE – dosar nr. 10295/301/2005 JUDECATĂ INTERLOPĂ-SRI cu MORȚII și cu ACTE FALSE la chiar ÎCCJ ca să FURE SRI averea de 10.000.000 EUR a defunctei BRĂTULESCU Natalia CNP: 2310826400030, fiica lui ing. Alecu Popescu și Maria din Dăești-Vâlcea, DECES SECRETIZAT de ÎCCJ-SRI 26.08.2015-02.03.2017: ”PENSIA NU POATE FI ÎNCASATĂ cu CI ”EXPIRATĂ” – peste 550 zile”, v nr. 7705/2017/PÎCCJ … florea-dieac-hotca-mihailiuc … DIICOT! V și conturile ei de la BRD Société Générale Univeritate Sector 1 de unde am recuperat o sumă infimă, doar 25.000 RON, restul banilor sunt și acum bine ascunși de SRI iar eu nu renunț la restul banilor…

  România NU MERITĂ SCHENGEN până când nu intră ”la pușcărie” PE VIAȚĂ toți INTERLOPII PUTINIȘTI-SRI cu tot cu ai lor judecători ”de partid” – simpli vorbitori de română care ne-au FURAT REVOLUȚIA din Decembrie 1989 prin CORUPȚIE, de parcă am fi în ”rusia imperiul răului” și nu în UE-NATO – v anexele la e-mail din 19.12.2022 ref la cazul soției mele și la judecătorii corupți-SRI-ÎCCJ-CAB care iau MITĂ și tot dau soluții CONTRA DCC nr. 397/01.10.2013, art. 287 NCP, și împotriva probelor la dosar, idem pentru DCC nr. 44/31.01.2017 cu Decizia-pilor a CEDO în problema caselor naționalizate de regimul comunist pe care niciun Premier nu a vrut să le restituie cf CEDO, inclusiv ”tehnocrații” încă CIOLOȘ Dacian Julien C.D.J. și USR:

  băsescu-blaga-boc-bogdan-bode-macovei-predoiu-prună, kovesi-iacob-dieac-florea-hotca-mihailiuc, hellvig-maior-dumbravă-măgureanu, iliescu-andronescu-dumitru-luburici-cîmpeanu-drinceanu-deca, kovesi-cioloș-prună-predoiu-zamfirescu, racoți, corbu-ștănișor-farmathy-racoți, păruș-gorghiu-tăriceanu-columbeanu, isărescu-FNI-CEC-SRI-dănănău prm Sibiu roșca, mugur constantin cristian florin, becali-ciolacu-grindeanu-tudose-fifor-manda-vasilescu-păruș-roman neulander, păruș, justin silviu finu, deliorga-caramihai-stanciu, cristian iani livia doina, savonea-palade-papici, lia luminița lucian, tătulescu-lupașcu-stănoiu, valentina dan rodica, păruș-dragnea, justin silviu liviu nicolae, sadacliev-sertov-lascu, gheorghe stelian gheorghe, gheorgon-bosch-anghelescu piovra, constantin lidia theodora dan constantin, negrițoiu-ceaușescu-esca-kovesi-andronescu-costoiu-pescariu, iliescu-voiculescu-stoicescu-firea-pandele-oprescu, fenechiul, cătălin daniel, budăi-ciolacu-drinceanu-cîmpeanu-bentz-boroș, ponta-oprea-iliescu-năstase, popescu, petruș george cristian, bantaș-coarnă, gabriel viorel dumitru, cocoș v, radu șerban angeli, cristian daniel Malta Lido 17.07.1984, lăzăriuc-nuncă-lupașcu, florian-alexandru ion dan, bădescu-stoian, virgil daniela, brătulescu constantin george petre, (victoria-tori-USA kgb Cimișlia-Tighina, Eforie Nord Belona 07.1968 ”bătăiță” kgb, ”poliție-sri” 1990), oana-mihaela-frigida mihnea, 30.08.1975 (09.2011 BNR ”tot Iepure”), Deca L…

  Ref la dosar nr. 1863D/2022/CCR ținut în NELUCRARE de chiar CCR încă din 21.07.2022 CONTRAR art. 35(1)(2) din Lg 47/1992 (dosar nr. 4762/2/2021 a fost trimis la CCR de către Curtea de Apel București cf Lg 47/1992, Încheierea din 29.04.2022), v e-mail din 19.12.2022 ora 09:01, cf art. 5 NCC, art. 10(1) din Lg 554/2004, art. 287 NCP REFUZ APLICARE DCC nr. 397/01.10.2013 și DCC nr. 44/31.01.2017 cu Decizia-pilot a CEDO, SOLICITĂM INTRAREA IMEDIATĂ ÎN LEGALITATE:

  1. GUVERNUL SĂ APLICE soției mele DCC nr. 397/01.10.2013:

  Pensionara ȘERBAN Cătălina Ș.C. n:05.05.1955 UZURPĂ și acum POSTUL soției mele de la CN Gh Lazăr, numita Ș.C. este Inspectoare de Geografie la chiar ISMB care i-a dat PENAL prelungire 2022-2023 pe postul la care soția mea are dreptul încă din 2013, idem Bărbulescu Alexandru n:01.01.1948 tot la CN Gh Lazăr… Şcoala nr. 19 “Tudor Arghezi” Sect. 2 unde este încă BANDOC–FLORESCU Florica B.F.F. n:16.06.1954 și are PENAL prelungire 2022-2023 pe chiar postul pe care soția mea are dreptul încă din 2008!

  2. Guvernul să ne aplice DCC nr. 44/31.01.2017 cf Deciziei-pilot a CEDO în problema caselor naționalizate de regimul comunist v dosarul nostru nr. ”20845/CC” care ”putrezește” la ANRP din 06.03.2006 pentru că nu am dat MITĂ la SRI!

  CCR SĂ FIXEZE DE ÎNDATĂ TERMEN de judecată în dosar nr. 1863D/2022/CCR ținut în NELUCRARE de chiar CCR încă din 21.07.2022 – CONTRAR art. 35(1)(2) din Lg 47/1992, dosar nr. 4762/2/2021 a fost trimis la CCR de către Curtea de Apel București cf Lg 47/1992, v Încheierea CAB din 29.04.2022!

  3. PLATA DAUNELOR MATERIALE și MORALE în sumă de 10.000.000 RON (zece-milioane-lei), v ANEXELE la e-mail din 19.12.2022 și pct. 1-2 ai sus, în contul CEC BANK RO40CECEB00008RON0809258 deschis pe numele soției mele Prof. Alina Ana SÎRCĂ

  4. Guvernul și PÎCCJ să ne comunice măsurile luate în prezenta
  SPEȚĂ DE INTERES GENERAL:

  4.1. Lg 61/1991 să prevadă EXPLICIT DREPTUL LA TĂCERE în ORICE CITAȚIE/INVITAȚIE și acestea să aibă e-mail ca să răspunzi!

  4.2. MAI și inferiorul Poliția Capitalei să ne comunice măsurile luate față de e-mail din 22.09.2022 ora 09:19 și 09:28 cu 6 anexe, cu care AM RĂSPUNS INVITAȚIEI LOVITE de NULITATE ABSOLUTĂ, încă ȚURLEA Diana Florina T.D.F. de la Poliția Sector 3 Centrul Vechi – care a ignorat mesajul și mi-a dat AVERTISMENT ÎN SCOP DE ȘANTAJ-MITĂ:

  ”Din moment ce MI-AM EXERCITAT DREPTUL LA TĂCERE, DE CE MĂ MAI CITEZI/INVIȚI? CA SĂ MĂ AUZI CUM TAC???” – ART. 189 NCP ”Te omorâm în bătaie la Secția 10 Poliție așa cum am asasinat pe alții și cum vom mai asasina” – V e-mail din 19.04.2021 09:10 interlopul SRI popescu g.c. ”petruș” vine din nou la ap.78 ca să ne ASASINEZE, dă cu picioarele în ușă de necaz că N-AM VRUT SĂ COLECTĂM MITĂ pt. SRI via ISMB-Școala nr. 79! 18.04.2022 ora 08:11 polițai în civil vrea să mă calce cu mașina B955MIU pe trecerea de pietoni și pe verde …

  4.3. Orice citație/invitație să aibă e-mail ca să răspunzi – v promisiunea Premierului Ciucă – în UE este NELEGAL ca ”Statul să-i pună pe români să circule cu hârtii”: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ciuca-este-timpul-ca-statul-sa-circule-date-nu-sa-i-puna-pe-romani-sa-circule-cu-hartii-intre-institutiile-sale-2139809

  4.4. SRI-MAI să ne vireze CHIRIA 72.000 EUR pentru ANTENELE lor CANCERIGENE GSM, montate sub amenințare cu moartea pe Bl. COLONADE în care locuim, SEMNĂTURILE noastre au fost FALSIFICATE de INTERLOPII SRI-MAI (mardare, berechet), pt. 01.01.2017–31.12.2022, plus DAUNE 4.000.000 RON în contul CEC BANK, v pct. 3

  4.5. Guvernul să ne comunice numele tuturor celor care au SECRETIZAT DECESUL MAMEI MELE – dosar nr. 10295/301/2005 (8135/2005 inițial la Jud. Sect. 3, VLĂDESCU Liliana Marieta) JUDECATĂ INTERLOPĂ-SRI cu MORȚII și cu ACTE FALSE la chiar ÎCCJ ca să FURE SRI averea de 10.000.000 EUR a defunctei BRĂTULESCU Natalia B.N. (CNP: 2310826400030, fiica lui ing. Alexandru ”Alecu” Popescu și a Mariei, din Dăești-VÂLCEA), DECES SECRETIZAT de ÎCCJ-SRI între 26.08.2015-02.03.2017:

  ”PENSIA NU POATE FI ÎNCASATĂ cu CI ”EXPIRATĂ” – peste 550 zile”, v nr. 7705/2017/PÎCCJ! Socoteală trebuie să dea DNA prin încă PAPICI Lucian P.L. și încă KOVESI Laura Codruța K.L.C. și încă IACOB Marius Constantin I.M.C. și încă MIHAILIUC Alexandru M.A. DIICOT (n:26.02.1973) fost elev al defunctei B.N. la CN Matei Basarab, meditat de ea fără bani la LIMBA FRANCEZĂ, iar el s-a ”revanșat” și i-a recomandat SCA Florea (Vlademir, ”fost jurist la MApN, bun negociator” art. 289-290…), Hotca (bun prieten cu procurorul M.A. și ambii în gașcă cu încă LUPAȘCU Dan L.D. și cu încă Tătulescu Valentina T.V. și cu încă Dorneanu Valer D.V. …), Dieac (încă Ali Cătălin) iar acest SCA și complicii ÎCCJ-DNA știau sau trebuiau să știe că numita B.N. era DE MULT TIMP DECEDATĂ!

  Laura Codruta Kovesi atacată dur de Cotidianul britanic The Telegraph: Un procuror Stalinist https://www.bzi.ro/laura-codruta-kovesi-atacata-dur-de-cotidianul-britanic-the-telegraph-un-procuror-stalinist-3796767

  https://www.replicaonline.ro/laura-codruta-kovesi-desfiintata-in-the-telegraph-procuror-stalinist-cel-mai-nepotrivit-candidat-ue-si-a-incalcat-propriile-reguli-privind-etica-406275

  4.6. Guvernul prin inferiorii MAI-IGPR să dispună ANULARE PV întocmit în scop de șantaj-mită de POLIȚIA INTERLOPĂ Sector 3 SPCV ȚURLEA Diana Florina și ce sancțiuni s-au aplicat… SRI-MAI ȘANTAJ-HĂRȚUIRE în formă continuată CA SĂ RENUNȚĂM LA APLICARE Decizii CCR-CEDO, v Dosar nr. 1257/VIII-1/2017/PÎCCJ: DIPLOME FALSE Licență-Master (2015-2017) de la FSE-UCDC pentru INTERLOPI SRI-MAI-MJ…

  ”Țara este norodul iar nu TAGMA JEFUITORILOR” – CIOCOII ”sataniști” din cauza cărora nu merităm Schengen: GUVERNUL INTERLOP-SRI ”PNL=PSD aceeași mizerie, psd–ciuma roșie penali, pnl–interlopi politici cu mentalitate mafiotă”, CRIPTO-PUTINISTUL ciolacu și INTERLOPUL bogdan ”țuțărul SRI” și băsescu petrov bășină și bocul care taie salarii/pensii dar și ”ÎCCJ slujnica SRI” – POPORUL ROMÂN suntem noi iar voi-clasa politică sunteți ”simpli vorbitori de română”.
  https://inpolitics.ro/valentin-alexandru-jucan-impostor-sau-analfabet-sau-amandoua_1842154779.html
  Decât să boicotăm Austria, care doar a constatat ”corupția instituționalizată”, mai bine să-i BOICOTĂM pe CIOCOII sataniști-putiniști care ne-au furat Revoluția á la russe-GRU-CSI-SRI: ”PNL=PSD aceeași mizerie, psd – ciuma roșie penali, pnl – interlopi politici cu mentalitate mafiotă…” și SRI sataniști-rusofili-interlopi ”coloana a 5-a” a Rusiei – v PROCESELE PE ROL cu Guvernul, dosar nr. 2919/2/2022/CAB, nr. 4762/2/2021/CAB, dosar nr. 750/2/2020/ÎCCJ ref la REFUZ APLICARE DCC nr. 44/2017 și DCC nr. 397/2013 – pe care GUVERNUL INTERLOP-SRI nu o aplică art. 287 NCP, ca să FURE SRI 20 milioane EUR/lună de la Stat, PREJUDICIU în formă continuată 1,22 MILIARDE EURO la 31.12.2022, v plângerea penală împ. jud. FARMATHY Gheza Attila F.G.A. și IONESCU Marius Ionel I.M.I. și FILIPESCU Virginia F.V. … ÎCCJ SCAF – v mai sus COMPARAȚIE ÎNTRE AUSTRIA-ROMÂNIA și anexele la e-mail din 19.12.2022 ora 09:01 ref la cazul soției mele – victimă a INTERLOPILOR SRI-PSD-PNL:

  Profesoară cu Gradul didactic I și 2(două) Licențe, CONCEDIATĂ CU ACTE FALSE deoarece a REFUZAT SĂ COLECTEZE MITĂ pentru SRI-PNL-PSD via MMSS – Ministerul Educației – ISMB – Școala nr. 79, JUDECĂTORI CORUPȚI ANTI-CCR și pro-SRI de la ÎCCJ (”slujnica SRI”!) vor MITĂ ca să ne aplice DCC nr. 397/01.10.2013 și DCC nr. 44/31.01.2017 cu Decizia-pilot a CEDO în problema caselor naționalizate de regimul comunist, DECIZII CEDO-CCR pe care NICIUN PREMIER NU A VRUT SĂ LE APLICE – CORUPȚIE exact ca în ”rusia IMPERIUL RĂULUI” … Acești INTERLOPI SRI vor în SCHENGEN deși ei NU MERITĂ să fie nici în UE și nici în NATO, putiniști din SRI Sataniști Rusofili Interlopi, MAI Ministerul Afacerilor Interlope, IGPR Interlopi Gangsteri Pro rusia, …

  În drept: Art. 287 NCP REFUZ APLICARE DCC nr. 397/01.10.2013 și DCC nr. 44/31.01.2017; Art.16, art. 41, art. 21(3) din Constituţie; Lg 544/2001; art. 10(1) din Lg 554/2004; art 118(1) lit.e, j și (2), art 120(1) (2), 121, 123(2), 124(1), 125(1), 138(2), 143(2)(3) din Lg 1/2011; art 3, 7(3), 8(2), 11, 12, 21 din OM 6125/2016; art. 267 C.muncii; art. 96 NCPC; art. 39, art. 28 din OUG 80/2013, … art. 289-290 NCP, art. 273-275 NCP, art. 206-208 NCP, art. 228 NCP, art. 258 NCP, art. 300 NCP, art. 267-269 NCP, art. 291 NCP, art. 297 NCP, art. 321-326 NCP, art. 367 NCP, art. 394-398 NCP!

  Ec. Ing. Marius-Alin BRĂTULESCU

  4690-2-2018-a2 reex SCHENGEN email

  plangere Ciuca ICCJ PSD anti-CCR.pdf
  Post furat subsemnatei pt pensionar mituitor.pdf
  SERBAN Catalina ANTI CCR Schengen.pdf
  ANAF-MTIC-Ciuca plangere penala cu anexe.pdf

  http://doctorat.ase.ro/Media/Default/sustineri%20teze%20doctorat/Dananau/Curriculum_vitae_FLORIN_DANANAU.pdf

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998