CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Valeriu Stoica: PNL- spectacol trist al orbilor calauziti de alt orb spre prapastie

3 comentarii / 2257 vizualizări / 15 noiembrie 2021

Fostul președinte al PNL, Valeriu Stoica, pune un verdict nemilos tandemului PNL-Iohannis, autorul crizei politice din acest moment și schițează un viitor sumbru liberalilor, care s-ar îndrepta spre prăpastie urmînd indicațiile președintelui.

”PNL a prezentat spectacolul trist al orbilor care se lasă călăuziți de un alt orb spre prăpastie. Dacă USR pare să-și fi găsit busola în ultimul moment, pledînd pentru refacerea coaliției cu PNL și UDMR, în acord cu logica politică, liberalii au continuat să propună soluții neverosimile sau în totală contradicție cu deciziile luate anterior, de natură să își dezamăgească alegătorii. Abandonarea nu numai a tonului, ci și a sensului discursului profesat față de PSD ani la rînd îi decredibilizează pe liberali. S-ar putea ca în momentul în care va fi publicat acest articol, criza politică să fie rezolvată, fie prin refacerea coaliției PNL – USR – UDMR, fie printr-o nouă coaliție PSD – PNL. În prima ipoteză, PNL ar avea timp să redevină credibil dacă guvernarea va fi eficientă și rezultatele vor deveni vizibile pentru cetățeni înainte de următoarele alegeri parlamentare. În a doua ipoteză, PNL va deveni un partid minor” scrie Valeriu Stoica într-o analiză pentru Dilema veche. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Pelticule! Ne spui și noua cum e cu sipa? Cum e cu judecătorii șantajați de firma ta de.avocăcați?
    Lets Go Klaus!

  2. VALERIU STOICA A LAMURIT FAPTUL CA E FIU DE TORTIONAR? VA PUTE ROMANIA DUPA CE ATI JUPUIT-O 30 DE ANI?! O JAVRA NENOROCITA CARE A POLUAT AERUL SI MEDIUL POLITIC…TICALOSUL VA CRAPA MAINE SAU POIMAINE DAR NEAM DE NEAMUL LUI AU SPURCAT TOT CE AU ATINS…SICRIUL NU ARE BUZUNARE..O SA PLECE DIN LUME DOAR CU UN SUFLET INDRACIT SI PLIN DE TICALOSII..DRUM BUN SPRE IAD! MERITI CAZANUL CU SMOALA DIN PLIN..

  3. @ Considerațiile despre drept și onanism ale lui Valeriu Stoica sunt ,,indubitabil”, întodeauna în scopul guvernări, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998