CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Valeriu Zgonea: ”Geoana vrea din nou sefia PSD!”

0 comentarii / 1550 vizualizări / 9 noiembrie 2011

Deși este un individ care își urmărește propriile interese și care a făcut foarte mult rău PSD, Mircea Geoană nutrește gânduri de preamărire și țintește, din nou, fotoliul de președinte al social-democraților, afirmă pesedistul Valeriu Zgonea, pe blog.

”Este inutil să mai discutăm despre motivele care au determinat conducerea partidului să îi ceară lui Mircea Geoană retragerea din funcția de președinte al Senatului. De prea multă vreme nu mai era un membru loial al PSD. El avea, are si va avea în continuare propria sa agendă politică, una care în prea multe locuri este în opoziție cu interesele politice ale PSD. Mircea Geoană a refuzat să accepte schimbarea din februarie 2010 și își dorește să revină în funcția de președinte al PSD. Trebuie să spunem lucrurile deschis și răspicat. Să nu uităm că Mircea Geoană a fost primit cu brațele deschise în PSD, deși în 1997 a atacat conducerea de atunci a PDSR. La fel ca Marian Sârbu și Cristian Diaconescu, a fost primit în partid cu funcție, șofer și secretară.

Ambițiile lui Geoană și episodul SOV
Mircea Geoană este genul de om care își urmărește în primul rând propriile ambiții, iar pentru a-și atinge scopul este dispus să facă rău partidului. Dacă nu credeți acest lucru, aduceți-vă aminte de acea zi de joi, din decembrie 2009, când Mircea Geoană recunoștea învins în fața lui Traian Băsescu, că a fost noaptea în vizită la Vântu. Mircea Geoană a pierdut atunci dezbaterea, a pierdut alegerile, iar PSD a rămas în opoziție. Mii de susținători ai PSD și-au pierdut locurile de muncă. Tot ceea ce ni se întâmplă nouă astăzi ca partid pleacă de la incapacitatea lui Mircea Geoană de a-și controla propriul destin (…) Îmi aduc aminte de un moment din 2007, când la Brașov, în mijlocul unei dispute cu Ion Iliescu, Mircea Geoană a spus că nu mai este dispus să încaseze încă o palmă pentru partid. Aș vrea să îi spun lui Mircea Geoană că partidul nu este acum dispus să încaseze nici măcar o palmă de la el sau de la oricine altcineva”, conchide Valeriu Zgonea. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998