CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vanghelie afirma ca Blaga a fost turnator

0 comentarii / 1640 vizualizări / 29 martie 2011

Vicepreşedintele PSD, Marian Vanghelie l-a acuzat azi pe Vasile Blaga că ar fi fost informator în fostul regim, în replică la un atac recent al acestuia la persoana sa.

„Este vorba de reformatorul PDL, domnul Vasile Blaga? Eu l-aş întreba pe domnul preşedinte al României, Traian Băsescu, dacă cumva ştie că domnul Blaga este un informator? Îl întreb pe preşedintele României să ne spună dacă ştie că domnul Blaga este informator, dacă ştie că domnul Blaga a fost informator în perioada veche?” a mai spus Vanghelie.
„Eu cred că domnul Blaga are multe probleme şi s-a tot discutat de dânsul, l-am tot cocoloşit, l-am tot împăiat, l-am despoiat. Când îl facem că are 80 de ani, când îl facem reformator de 25 de ani. Dacă tot vrea să fie marele om care discută cu americanii despre noi şi le dă informaţii false, să ne spună de problemele lui. Le-a spus celor din America de dosarele pe care le are? Le-a spus cu ce s-a ocupat în perioada dinainte de Revoluţie? E foarte important” a declarat liderul pesedist.

Interesant de observat, Vanghelie nu a rostit cuvîntul ”Securitate”, ceea ce lasă loc, teoretic, și pentru statutul de colaborator al altei instituții ante-decembriste, anume Miliția. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998