CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vanghelie despre Geoana: ”Da-l in p…a mea, crezi ca sunt indragostit de el?!”

0 comentarii / 1484 vizualizări / 17 februarie 2010

Un nou scandal sexual, dar, să zicem că numai declarativ, zguduie PSD: președintele PSD București, Marean Vanghelie, îl dă în bărbăția lui pe Mircea Geoană, în cadrul unei discuții purtate în Kiseleff cu amici pesediști, fără să știe că e întregistrat pe ascuns.

Părerea lui Marian Vanghelie despre colegii din conducerea PSD e clară: ”niște lepre nenorocite”, ”niște nenorociți”, ”idioți”, ”nu au învățat nimic în facultăți”, ”își dau și nevestele pentru funcții”. Verdictele se regăsesc într-o întregistrare audio scursă din PSD (rușine, Dinu Patriciu!), în care liderul pesedist își varsă năduful în dialogul, cel mai probabil, cu apropiați din partid.

Înregistrarea respectivă, despre care există indicii că a fost realizată la sediul din Kiseleff, a fost pusă azi pe blogul ziaristului Victor Ciutacu, și în ea, vocea incofundabilă a edilului de la sectorul 5 se aude spunînd cam așa, cu referire la pesediștii care se bat pe funcții la congres: ”Ăștia sunt niște lepre nenorocite…tu crezi că eu sunt îndrăgostit de Geoană, ce, e gagică? Dă-l în p…mea, că are o grămadă de defecte, dar e vorba cum te uiți tu în oglindă dimineața, înțelegi? Cum, mă, zic una și zic…aoleu sunteți mai tari, mîine sunt cu voi, cum dracu, mă…eu am fost pe bulevard, sunt vagabond… ăștia au stat la facultate și nu au învățat nimic, dă-i dracu de idioți. Pe cuvîntul meu, nu au învățat nici principiile elementare ale bunului simț. Nimic n-au în ei. Niște lepre! Ăștia își vînd și nevestele, ascultă-mă ce îți spun: ca să le dai o funcție, îți dau nevestele!”. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998