CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vanghelie: ”In 10 ani, ma vad candidind la orice functie in stat”

0 comentarii / 1810 vizualizări / 13 martie 2011

Vicepreședintele PSD, Marian Vanghelie, afirmă că și-a făcut un plan minuțios de activitate, pe următorul deceniu, care cuprinde toți pașii pe care îi mai are de făcut pînă va putea ataca inclusiv funcția supremă în stat, cea de președinte.

Vanghelie a declarat azi, pentru Inpolitics, că este decis să își construiască viitorul cu și mai multă meticulozitate decît a făcut-o pînă acum, precizînd că ”eu, spre deosebire de alții, m-am ridicat în carieră de jos și am parcurs fiecare treaptă în parte, am lucrat la sindicat, apoi am fost secretar cu organizarea pe sector, secretar executiv, apoi vicepreședinte pe organizația de sector, secretar pe organziația de București, apoi vicepreședinte și președinte pe București, apoi vicepreședinte la nivel național. Am trecut prin toate etapele astea pe cont propriu și, de multe ori, cu piedici puse de proprii mei colegi. Unele dintre ele, chiar mari, de aia am și ajuns să candidez independent la primărie, acum cîțiva ani. Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar ăsta e adevărul. Știu toată bucătăria politicii prin care am trecut pînă acum și am de gînd să o învăț și mai bine. În prezent, mă ocup de imaginea mea externă, asta e etapa momentului, vreau să îmi îmbunătățesc permanent condiția și să mă ridic, în continuare, cît mai sus”.

Liderul PSD București zice că, pentru el, a trecut vremea obiectivelor imediate: ”Am învățat să privesc în viitor, cei 10 ani de care v-am vorbit sunt atent împărțiți pe etape, și fiecărei etape îi corespunde un anumit obiectiv. Vreau să bifez, cu calm și înțelepciune, toate etapele pînă cînd, după acești zece ani, voi putea ataca cu succes orice funcție în stat, inclusiv cea supremă. Nu am complexe. Am 43 de ani, sunt încă tînăr, și am învățat să nu mă mai grăbesc, să nu mă mai pripesc. Vremea romantică a trecut, s-au dus vremea și cînd mă prezentam la televizor oricînd mă chemau, chior de nesomn, neras, obosit după cine știe ce acțiune, gata să vorbesc numai ca să mă aflu în treabă. Acum mă duc numai cînd aleg eu să o fac și numai cînd am ceva de spus, care să merite spus” afirmă pesedistul.

El mai spune că problema consilierilor PSD București care au votat împotriva lui Sorin Oprescu s-a rezolvat, în sensul că i-a dat asigurări lui Victor Ponta, într-o discușie, că, pe viitor, votul va fi mult mai discplinat, astfel încît nu se pune problema excluderii acestora din partid. ”Dacă se va mai întîmpla să voteze cum nu trebuie, o să îi exclud eu însumi din organizație, deocamdată, însă, nu e cazul”, a mai spus liderul pesedist. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998