CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vanghelie: ”Nu mi-e frica daca ma aresteaza Basescu”

0 comentarii / 1550 vizualizări / 16 septembrie 2010

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, azi, la Conferinţa PC Bucureşti, că Traian Băsescu este „un mincinos” şi că nu îl interesează dacă şeful statului îl va aresta pentru declaraţiile sale.

„Şi eu îl cunosc puţin pe Traian Băsescu. Am lucrat cu el patru ani, cât a fost primar general şi vă spun că este un mincinos. Nu mi-e frică dacă mă arestează. Pe pensionari i-a uitat definitiv. Nu îl interesează. Din oră în oră spune alte minciuni. Acum spune că nu e bine creditul pe care l-a luat de la FMI, după aia spune că trebuie să mai luăm un credit, acum spune că mai avem un an să ieşim din criză, peste zece minute spune că am ieşit din criză. Ne minte din trei în trei luni”, a declarat vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie, conform Mediafax.

El a îndemnat ca, în situaţia în care pensiile mici vor fi impozitate, românii să iasă în stradă.

„Avem nevoie de PC, avem nevoie de PNL, avem nevoie de toţi românii, de societatea civilă să le spunem acestor oameni, lui Traian Băsescu, că nu se mai poate. Nu ne interesează arestările lui. Să aresteze pe cine crede el că este vinovat, dar vrem să vedem la televizor soluţii economice”, a adăugat Vanghelie.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998