CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vantu: Iohannis si PNL, parasiti de servicii inaintea alegerilor

0 comentarii / 5063 vizualizări / 4 noiembrie 2016

Fin cunoscător al culiselor serviciilor secrete de la noi, Sorin Vîntu afirmă, într-o postare pe blogul propriu, că Iohannis e clar dezavantajat în alegerile din decembrie, după ce o treime dintre șefii serviciilor s-au predat deja PSD, iar restul joacă, oricum, la două capete. Cît despre DNA, aceasta a ajuns o instituție inutilă în alegeri, în condițiile în care românii s-au săturat de sînge și se gîndesc mai mult la salarii.

”Uitându-ne la cele două oști, este clar pentru toată lumea că există un dezechilibru major în favoarea lui Dragnea și că domnul Iohannis va pierde în mod indubitabil această bătălie” afirmă fostul mogul.

”Serviciile secrete – au jucat un rol extrem de important în alegerile din 2009 și 2014, desemnând practic câștigătorul alegerilor. Cu un mare factor de naivitate, le-am putea considera ca jucând un rol important și în 11 decembrie, încolonate în spatele lui Iohannis. Din experiența mea cred că, la ora la care scriu, mai bine de 30% dintre cadrele superioare au “defectat” deja, trecând în tabăra lui Dragnea, iar restul joacă la două capete” scrie Vîntu.

Cît despre DNA, acesta afirmă că nu mai are pîrghii electorale: ”Electoratul s-a plictisit de sânge, vrea performanță guvernamentală, vrea salarii, pensii, un mediu propice afacerilor, autostrăzi, spitale cu doctori adevărați nu cu șpagari incompetenți, școli cu profesori autentici și o curriculă utilă pentru copiii care-și pierd astăzi timpul pe acolo”.

Concluzia e dureroasă: ”Cu un PNL stigmatizat și cu moralul la pământ, cu un Cioloș penibil și compromis, cu instrumente media de mic impact și cu instrumentele de forță incerte în comportamentul lor, devenite ineficiente în jocul politic, Iohannis va trebui să învețe cum se joacă în opoziție, altfel vom asista la o altă criză politică majoră după alegerile din decembrie” mai afirmă fostul magnat. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998