CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Varujan Vosganian: ”ANI a inceput sa faca prozeliti in Europa!”

4 comentarii / 10734 vizualizări / 29 aprilie 2013

Deși Agenția Națională de Integritate este o invenție pur mioritică, ANI bântuie Europa ca o stafie, presărând cu Anișoare tot soiul de țări democratice, afirmă ministrul Economiei, liberalul Varujan Vosganian.
”Afacerea Cahuzac a stârnit înverşunate dezbateri pe malurile Senei. Ministrul socialist pentru buget, un fervent luptător împotriva evaziunii a recunoscut că deţine, de vreo două decenii, un cont nedeclarat în Elveţia. Ministrul în cauză a demisionat, iar preşedintele François Hollande şi-a continuat căderea pe toboganul popularităţii. În disperare de cauză, preşedintele francez a cerut o lege a transparenţei. Potrivit prevederilor proiectului, parlamentarii vor depune declaraţii de avere care vor fi făcute publice de către o Înaltă autoritate a transparenţei vieţii publice. Vă sună cunoscut, nu? Poate că românii se vor arăta miraţi… Cum, vor întreba, cu îndreptăţită mirare, o astfel de instituţie nu exista până acum în Franţa? Iată că nu. Răspunsul e că nu. Şi nu numai în Franţa dar nici în alte ţări ale Uniunii Europene. ANI este o descoperire românească, nimeni nu ne-a silit să o inventăm, dar după ce am inventat-o, nimeni nu ne-a mai permis să-o îngrădim atribuţiile. Şi iată că ANI face prozeliţi, în Europa încep să apară tot felul de Anişoare de felul celei franceze (…) Aşadar, o stafie bântuie prin Europa: ANI. Protocroniştii au izbândit, în cele din urmă, România este, iată, deschizătoare de drumuri”, scrie Varujan Vosganian, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Din nou imi este rusine cu presa romnaeasca !Este de tot rasul ce se intampla atunci cand se vrea cu orice pret ca cineva destept sa paraseasca scena politica din cauza faptului ca s-a nascut prea tarziu si ca este foarte destept pentru Romania de azi.Pacat ca asta i se intampla si Anei Birchall, una dintre sperantele viitorului romanesc.Putini oameni ca ea pot razbate intr-o tara care s-a nascut sub semnul coruptiei si a fraudelor de orice fel.Trebuie sa recunoastem ca de cand s-a nascut Romania, adica din anul 1989, nu a crescut deloc , este distrofica si fara scapare din cauza celor care sunt acum pusi pe ros oase si dat cu pietre in capacitatile care din nefericire se mai nasc inca aici.Ii felicit inca odata pe acei tineri iminenti care aleg sa aiba alta tara ce vrea sa le recunoasca potentialul si rusine politicienilor care pe langa faptul ca sunt analfabeti se preteaza la mizerii precum acel film trucat care i-a pus truda Anei B. intr-un con de umbra.Toata massmedia este o mizerie infernala care nu se poate compara nici macar cu o fosa plina de rahat deoarece si aia e mai naturala.Toate acestea se intampla pentru ca miza este foarte mare, doar a inceput campania , nu?Cu un prost ca Adomnitei nici nu ma mir ca a putut apare asa un film.Este un regizor bunicel pentru cat il duce capul la reforme

  2. Dupa mine variantele plbosiie sunt doua : ori cazul respectiv e o facatura ori este adevarat ..cred ca in ambele situatii merita investigat si mai cred ca nu e asa de greu de aflat care ar fi adevarul. Corect ar fi ca atunci cand te gandesti sa scri despre asta adica sa propagi subiectul sa vi cu raspunsul corect si cu argumentele aferente. Altfel nu esti decat unul din cei multi care scrie despre nimic.Cat priveste gestul celor care au publicat filmul eu gandesc asa: orice individ are dreptul in principiu la intimitate . Cand insa esti politician si imi soliciti mie votul , adica imi ceri mie sa te fac deputat sau ministru sau whatever atunci cred ca in mod clar imi datorezi ceva si in mod clar am dreptul sa stiu. Si apoi e treaba mea daca stiind te votez sau nu ..dar ar trebui sa stiu. In fond nu eu te rog pe tine sa fi deputat sau ministru ci tu imi soliciti mie sa te fac sa fi. Pe mine ca individ poate chiar ma intereseaza pe cine deleg sa ma reprezinte si sa ia decizii in numele meu si chiar ma intereseaza daca tu esti intradevar capabil sa ma reprezinti sau daca te afli acolo doar pentru ca ai facut nu stiu ce favoruri sexuale unuia care te-a pus pe o lista.

  3. Dezbatem de o buna perioada slliraiae profesorilor la modul general.Dar tot in aceasta categorie de profesoinisti/si nu prea intra si educatoarele si mai ales INVATATORUL. Daca vrem sa fim realisti EL/EA sunt printre piesele grele din invatamant.Rolul invatatorului de la aparitia sa a dus greul in ..scoala Romaneasca.Figura luminoasa pe care o gasim in literatura Dl Trandafir(Busuioc onorat cu denumirea unui liceu in Pascani Iasi) la marele Ion Creanga care dupa caterisire a functionat ca invatator si a fost autorul unuia dintre primele Abecedare.Nu mai vorbesc de mentionarea in autobiografiile multor romani de elita; de aparitia sa in cantecul (modificat dupa 50).. si au jucat la nunta lor primarul,popa si DL.INVATATOR. ..Pe langa rolul de dascal care te ajuta sa deslusesti misterele literelor a potrivirii in cuvinte ,in cantece, colinde,oratii,in scrisoarea de pe front sau felicitarea de ziua mamei este supus azi unei noi agresiuni .Desfiintarea liceelor pedagogice pe criteriul infiintarii facultatilor .In timp ce in mediul rural multe posturi sunt ocupate de suplinitori cu liceu ,multi fara BAC .Admiterea se facea pe probe la muzica note muzicale voce instrument ..Cum poate face fata un incepator la gazda/naveta, tinuta ,manuale,materiale didactice, scoala asigurand uneori numai creta si tabla din anii 60-70. cu 600-700 RON?DDD

  4. MarianM-a amuzat coopis răspunsul dvs., sunteți foarte simpatic. Pentru mințile de o anumită factură lucrurile trebuie să se eempartă foarte clar: cu noi, respectiv eempotriva noastră. Nuanțele necesită prea mulți neuroni. Un astfel de personaj va considera eentotdeauna că D. Tapalagă este un lingău , H.R.Patapievici este ve2ndut , iar respectiv dvs. stați cuplat la firul roșu al Diktatorului. Altfel nu vă permiteați să-l luați la mișto pe chiar marele lider penele9. E mai complicat atunci ce2nd criticați PDL & Băsescu, eei aruncați eentr-o confuzie temporară din care se salvează de2nd vina pe lipsa dvs. de caracter. Nu vă e milă?[]antim Reply:aprilie 28th, 2010 at 5:05sym, ai logica gazdei , ca orice parazit :,,, Eu nu-mi dau seam de ce va deranjati sa scrieti comentarii pe acest blog daca credeti ca eu as primi sarcini direct de la presedinte? Speram sa avem un loc civilizat de discutii… Ti se pare risipa de neuroni aici ? Comentariul tau , desi e mai lung putea facut cu si mai putini neuroni sanatosi . IAR PENTRU D-L ZIARIST DEONTOLOG ( Daca nu-i comanda presedintele inseamna ca altcineva e in spatele lor )II SPUN CA DANSUL A INTRAT PE CALCULATORUL MEU , NU EU PE BLOGUL SAU . DACA N_AR FI IN PROPRIETATEA MEA NU AVEAM CUM SA-L DESCOPAR . EU NU AM PLECAT DE AICI . Daca nu intelege acest adevar vizibil , sa nu mai apara pe calculatorul meu si n-o sa-l mai observ .

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998