CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vasile Blaga: Este nevoie de un nou început în PDL

0 comentarii / 1508 vizualizări / 8 mai 2011

Secretarul general al Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, care candidează pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii la Convenţia Naţională din 14 – 15 mai, a declarat, azi, pentru Agerpres, la Oradea, că ”este nevoie de un nou început în partid”.

‘Nu este un secret că, aici, la Bihor, ne bucurăm de mult sprijin, dar, de altfel, noi credem că am reuşit să convingem foarte mulţi colegi din ţară şi că vom câştiga preşedinţia partidului şi programul nostru va fi cel care va trebui urmat de partid în perioada următoare,’ a declarat Vasile Blaga, după întâlnirea cu organizaţia PDL Bihor, în vederea prezentării programului său politic ‘O Românie dreaptă, o Românie europeană’.

Blaga a precizat că ‘este nevoie de un nou început în partid’ aşa cum se întâmplă o dată la zece ani şi că partidul are la dispoziţie să aleagă între trei programe politice, dintre care, desigur, cel de urmat, potrivit convingerii sale, îl reprezintă cel conceput şi susţinut de echipa sa.

În ceea ce priveşte modul cum se va vota, secretarul general al PDL a precizat că, potrivit statutului, ‘votul este secret’.

‘Am auzit discuţii pe tema asta. Sigur, aţi văzut cu toţii cum au evoluat lucrurile, începând de la numărul de participanţi, noi nu am cerut decât să participe toţi cei care vor intra în prima linie a anului electoral viitor: primarii, viceprimarii, preşedinţi de consilii judeţene sunt aproape 2.000 de oameni. Dar votul este secret. Scurt ca bună ziua. Acest lucru este prevăzut în statut. Nicio organizaţie, nici cea din Bihor, nici domnul Seremi (liderul PDL Bihor – n.r.), nu poate să dea dispoziţii cum să voteze fiecare. Votul este secret,’ a menţionat Blaga.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998