CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vasile Blaga: Nu ne vom îndrepta nici spre PSD, nici spre PNL, în cazul ruperii USL

0 comentarii / 1996 vizualizări / 11 aprilie 2013

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri seară, la Realitatea Tv, că democrat-liberalii nu se vor alătura niciunei forţe politice componente din cadrul USL în cazul în care alianţa la guvernare se va rupe, dar că PDL va colabora cu toate partidele care împărtăşesc valorile de dreapta şi că ţinta partidului pe care-l conduce este aceea de a obţine un scor electoral de 30% la alegerile parlamentare din 2016.

„(…) Alegerile vor avea loc în 2016. Normal vom guverna cu partidele care împărtăşesc aceleaşi valori de dreapta ca şi noi. Nu vreau să mai spun nimic, pentru că automat s-ar interpreta: a bătut palma, nu ştiu cine cu nu ştiu cine”, a declarat Vasile Blaga, potrivit Agerpres, întrebat spre cine, dintre PSD şi PNL, s-ar îndrepta PDL în cazul în care s-ar afla în situaţia negocierii guvernării în 2016.
Pus în faţa scenariului în care PNL i-ar propune postul de premier contra susţinerii pentru Crin Antonescu la prezidenţiale în cazul unei rupturi în USL, Vasile Blaga a răspuns: „Ei vor merge împreună în alegeri şi îl vor susţine pe domnul Antonescu, iar noi vom veni cu un candidat credibil în 2014 la Preşedinţie”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998