CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vasile Blaga: Un scor electoral sub 20% ar fi unul rău pentru ARD

0 comentarii / 1601 vizualizări / 22 noiembrie 2012

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat la Realitatea TV, că un scor electoral mai mic de 20% ar fi unul „rău” pentru partid şi pentru Alianţa România Dreaptă (ARD), în timp ce obţinerea a circa 25-30% din opţiunile de vot ale românilor ar reprezenta un rezultat foarte bun.

„Un scor de sub 20% ar fi un scor rău, dar un scor în jurul a 25-30% ar fi un scor foarte bun. Cel mai bun scor pe care noi l-am scos vreodată a fost în 2008, de 34,6%”, a spus liderul PDL.

Solicitat să comenteze un sondaj efectuat de Grupul de studii socio-comportamentale (GSSC) Avangarde, în care ARD este cotat cu 15% din opţiunile de vot ale electoratului, preşedintele PDL a afirmat că nu contestă analizele sociologice, dar a precizat că el crede doar în cele realizate de case de sondare care s-au dovedit exacte de-a lungul timpului.

„Eu nu pun la îndoială nicio analiză sociologică. N-am plătit niciodată analize sociologice care să mă mintă. Dar nu compar niciodată mere cu pere. Lucrăm (PDL, n.r.) cu aceeaşi casă de sondare a opiniei publice de 17 ani, iar lucrurile arată cu totul altfel. (…) Nu contest nicio analiză sociologică, doar că nu cred decât în cele în care sunt obişnuit să văd că, pur şi simplu, niciodată nu au dat rateuri. Nu au dat rateuri nici când a fost vorba de alegeri prezidenţiale, nici de alegeri generale, nici măcar la referendum”, a spus, conform Agerpres, Vasile Blaga.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998