CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

Vasile Dancu va conduce un trust media

0 comentarii / 1440 vizualizări / 23 mai 2011

Sociologul pesedist Vasile Dâncu, fostul ministru PSD de Interne Ioan Rus şi finanţatorul echipei de fotbal CFR Cluj, Arpad Paszkany, au decis să colaboreze împreună în cadrul unei afaceri în care au preluat câteva media clujene. Vasile Dâncu a acordat, în acest sens, un interviu Agerpres.

”Nu voi fi un mogul, voi fi manager și strateg”

”Despre mine s-au spus, de-a lungul timpului, o mulţime de lucruri
dintre cele mai ciudate şi fără nicio legătură cu realitatea. Termenul de mogul este însă unul care îmi displace profund pentru că nu fac parte din categoriabcaracterelor dominatoare. Sunt un om al ideilor, al consensului, al analizei, dar în acelaşi timp al provocărilor. Din această perspectivă, zvonul de care vorbiţi are un sâmbure de adevăr în sensul în care am acceptat implicarea mea în acţionariatul unui grup de presă din România, prezent deocamdată doar în Transilvania. Voi conduce un grup media care va materializa un proiect mai vechi, o obsesie, aproape. Am tot aşteptat să-l facă alţii, dar am păţit ca ardeleanul în Gara de Nord, am văzut că tot scăpăm trenurile, aşa că am constatat că e bine să ai, totuşi, ‘lucrul tău’. Deci, nu mogul, ci manager şi strateg pentru o construcţie modernă de media (…) Este deocamdată prematur să vă ofer foarte multe informaţii întrucât grupul de presă despre care vorbesc este în proces de consolidare. Pot să vă spun însă că grupul se va forma în jurul unui nucleu de instituţii media cu o solidă notorietate în Cluj şi în Transilvania şi amintesc aici: postul de televiziune NCN, postul de televiziune Transilvania Channel, cotidianul Mesagerul de Cluj, săptămânalul Servus Cluj şi portalul online Citynews. Am achiziţionat aceste instituţii media de la foştii acţionari împreună cu un grup
de parteneri din România şi străinătate. Îi amintesc aici pe bunul meu prieten Ioan Rus şi pe Arpad Paszkany, cel pe care îl cunoaşte toată lumea ca fiind ”patronul ungur” al CFR. Este un proiect de comunicare care va rămâne deschis parteneriatelor şi proiectelor din societatea transilvană. În partea lui de maximă extensie regională, proiectul va iniţia şi politica unor parteneriate locale, din întreaga ţară, fără a ne opri la zona Transilvania – Banat”, explică Vasile Dâncu. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998