CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Verdictul în procesul Ciutacu-Moraru, pe 1 iunie

0 comentarii / 1309 vizualizări / 23 martie 2011

Sentința în procesul dintre jurnaliştii Victor Ciutacu şi Radu Moraru are şanse mari să se dea pe 1 iunie, după ce azi a avut loc, la judecătoria sectorului 1, audierea celor două părți.

Victor Ciutacu, realizator la Antena 3, l-a acționat în judecată anul trecut pe Radu Moraru după ce acesta l-a acuzat la B1TV că ar fi avut legături culpabile de natură economico-financiară cu frații Awdi, acuzați la rîndul lor de DIICOT pentru infracțiuni economice în cazul Rodipet, ori cu Omar Hayssam.
Astăzi a avut loc a șasea înfățișare la proces, pînă acum Moraru absentînd.
Ciutacu i-a cerut daune morale lui Moraru în cuantum de 100.000 de lei, în solidar cu societatea News Television SRL, care deține B1 TV. Redactorul șef de la Jurnalul Național susține în plîngerea depusă că într-o serie de emisiuni difuzate la B1TV i-au fost atinse onoarea, reputația, demnitatea și imaginea. Radu Moraru a fost amendat și de CNA cu suma de 10.000 de lei, în urma emisiunilor în care l-a atacat pe Victor Ciutacu. Radu Moraru l-a acuzat pe jurnalistul Victor Ciutacu că a „ciordit” și că este „securist”. Contactat de Inpolitics, Ciutacu a declarat că nu ia în calcul sub nicio formă împăcarea cu Radu Moraru.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998