CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Verdictul lui Varujan Vosganian: Liderii PSD si ALDE sunt idioti

1 comentariu / 8437 vizualizări / 15 iunie 2017

Scandalul politico-guvernamental declanșat ieri continuă și ia amploare, mai ales dacă ne aruncăm privirea și pe declarații extrem de fierbinți aruncate în spațiul public și care au rolul de a bulversa și mai rău electoratul. Spre exemplu, potrivit vicepreședintelui partidului de guvernămînt ALDE, Varujan Vosganian, liderii PSD și ai propriului partid ar fi niște idioți, pentru că preconizează schimbarea lui Grindeanu.

Vosganian a declarat, astfel, zilele trecute, la Petroşani, într-o conferiţă de presă, că schimbarea premierului este o „idioţenie”, deoarece alianţa aflată la guvernare nu poate merge „să se milogească” la preşedintele Klaus Iohannis cu un alt premier.

„Ideea că PSD susţinut şi de ALDE susţine schimbarea lui Grindeanu este o idioţenie. Cei care susţin aşa ceva nu înţeleg nimic din mecanismele politice. Orice tentativă de a şubrezi poziţia lui Grindeanu este un cadou nesperat pentru Iohannis şi pentru opoziţia pedisto-penelistă. Schimbarea unui prim-ministru este o chestiune foarte complicată şi care necesită după aceea, pentru a repara concurenţa, mai mulţi factori, dintre care preşedintele este unul dintre aceştia. Or preşedintele României, într-un mod straniu, pentru că el nu are voie să aibă un astfel de poziţie, s-a manifestat ca un duşman neîmpăcat al PSD-ului. De aceea, a te milogi la preşedinte cu o altă variantă, mi se pare o idioţenie”, a explicat Varujan Vosganian, potrivit Mediafax.

Cum se știe, cîteva zile mai tîrziu, liderii PSD și ALDE au devenit ”idioți” în viziunea lui Vosganian, declanșînd operațiunea de demitere a lui Grindeanu, inclusiv prin solicitarea de sprijin – refuzat deocamdată – din partea președintelui Iohannis. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. bine mai Varujane, toti sunt idioti, numai tu esti un geniu, ca toti armenii de altfel (smecheri nevoie mare), ai uitat ca idiotii astia te-au salvat din ghiarele DIICOT??!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998