CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Verhofstadt, executat de Nicolai: ”Vii in Romania sa sprijini odraslele securistilor”

8 comentarii / 5934 vizualizări / 23 mai 2019

Europarlamentarul ALDE, Norica Nicolai, îl ”harponează” pe liderul grupului ALDE european, Guy Verhofstadt, care va participa mîine la un miting al USR-PLUS, informîndu-l că girează prin prezența lui o alianță condusă de oameni apropiați fostei Securități.

”Înţeleg că te pregăteşti să fii prezent la o manifestare electorală a unei alianţe politice de tip neo-populist, a cărei listă de candidaţi la alegerile europene este condusă de o persoană care a purtat în tinereţe uniforma odioasă a Securităţii lui Ceaușescu. Cel care conduce astăzi lista a avut drept misiune să o supravegheze pe Doina Cornea, cel mai proeminent dizident anti-comunist al anilor 1980. În toate culturile politice există convingerea că cineva care a îmbrăcat uniforma unui serviciu de securitate o va purta toată viaţa, pe faţă sau în ascuns. Vei veni la Bucureşti pentru a-i sprijini pe copiii securiştilor noştri să devină securiştii copiilor noştri” scrie Nicolai pe Facebook.

”Înainte de a-ți lua biletul pentru Bucureşti, ar fi fost bine să-mi dai, mie sau colegilor mei, un telefon ca să-ţi povestim cu cine ești pe cale să baţi palma. Întreaga listă a celor pe care plănuiești să-i susţii geme de odrasle sau discipoli ai poliţiei politice comuniste. Chiar dacă nu judecăm niciodată copiii pentru greşelile părinţilor este bine să ştii că în România avem o vorbă: aşchia nu sare departe de trunchi!

Dragă Guy, mă preocupă mai puţin picnicul la care vrei să participi – am vrut doar să ştii de la mine cu cine vei sta la masă – ci mă îngrijorează continua ta campanie împotriva ţării mele.
Cred că greşeşti profund când te manifeşti ca un partizan necondiţionat al instituţiilor şi practicilor represive şi cred că greşeşti şi mai mult când refuzi să vezi gravele abuzuri petrecute în justiţia din România din ultimii 10 ani.
Ca de la liberal la liberal îţi spun că mă aşteptam să văd mai multă sensibilitate faţă de abuzul de putere şi amestecul vădit al serviciilor de informaţii în justiţia din România.
Noi, în ALDE România, stăruim să credem că libertatea cetăţeanului are prioritate în raport cu aparatele coercitive ale statului şi că definiţia reală a statului de drept pleacă de la calitatea drepturilor şi libertăţilor individuale, nu de la puterea necontrolată pe care o acumulează, încurajaţi de politicieni populişti, instituţiile judiciare şi de forţă” mai scrie eurodeputatul român.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

  1. Jalnic demers. Sa n-ai pic de demnitate si sa-ti pui poalele in cap ca te-a parasit iubitul si a fugit cu alta mai tanara e tot ce stie mamaie Norica. Atat a invatat ea de la viata. Dar hoata, tot hoata, ii scrie lui „Guy” dar ne arata si noua, coana mare, ca sa vedem ce viteaza e baba.

    Altminteri, texte ieftine si rasuflate, toate pe langa problema. Iar problema e ca ALDE a fost aliatul PSD intr-o coalitie de guvernare care si-a propus si a reusit, in mare masura sa porneasca o cruciada impotriva justitiei si in favoarea coruptilor. Restul, nu mai conteaza, e doar bla bla. Adevarul e ca milioane de romani mor de foame in tara, iar alte milioane au plecat departe de tara tot de saracie, din cauza coruptiei generalizate din tara. Urgenta e starpirea coruptiei prin orice mijloace, nu protocoalele SRI-parchete. Ce conteaza drepturile omului in cazurile Udrea, Bica, Popoviciu, Dragnea, Adamescu, Mazare, Rizea, Vantu-Popa, Tariceanu, Bogdan Olteanu, Truica … Cititi-le spetele inainte sa le plangeti de mila si lasati drek completele si ascultarile, chiar ne luati de prosti? Ori vreti starpirea coruptiei, respect in EU, ori vreti sa ramaneti in saracie si tiganie. Asta e problema bre mamaie, hai marsh inapoi baba nesatula de euroi

    • Securitatea iar a luat muie.
      Acum, să iei muie de la toate babele care vor ajunge înapoi în PE, în ciuda celor 98% ale USRI-PLUȘ, e ca o ploaie de muie abătută peste securiști.
      Dar despre ce justiție vorbesc eu? Justiția lui Coldea, Kovesi și Dumbravă? În slujba cui?
      Dar ce jeg securist prost sunt, ca toți securiștii de altfel, să-mi propun zi de zi să vorbesc despre muie în sus și în jos, cu unicul scop de a prelungi sărăcia și țigănia din România.

      • Parhanghele, du-te bah argat pe mosia lu Dragnea sa vezi tu cum arata muia adevarata. Ca vad ca stai cu ea in gura, se vede treaba ca iti lipseste tare. Of of,of prostovane …

        • Argații sunt la noi la unitate, când iese șefu’ cu chef de muie, hop, sărim toți odată. Abia după asta o ardem culți și independenți.

    • @Franklin. Sunteți cam imbecil.

  2. @Franklin
    Comentariul dvs. se încadrează în ceea ce, de regulă, se numește „sofism”. Sau, altfel spus, un răspuns la întrebarea: „care găleată?”

  3. Norica are dreptate, insa Verhostadt e orbit de functiile promise de Macron…

  4. Frankline tata…pe vremuri idiotii îi gaseai iesind din casa…acum…cind deschizi netul

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998