CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Veste proasta pentru Citu: Iohannis nu suporta premierii care ii ascund lucruri

5 comentarii / 3005 vizualizări / 12 august 2021

27 aprilie 2018: Președintele Klaus Iohannis cere demisia premierului Dăncilă

„Săptămâna trecută în Guvern s-a discutat un document secret, un memorandum secret pe politică externă. Asta a fost o mare greșeală, fiindcă în politică externă dacă vorbim de documente secrete trebuia să fie consultat președintele, lucru care nu s-a întâmplat. În Constituție, în toate deciziile se statuează și se știe că este nevoie, în interesul României, de o consultare instituțională între premier și președinte, că este nevoie, în interestul României, nu în interesul cuiva particular ca autoritățile publice să colaboreze loial. Aceste lucruri nu au fost înțelese de doamna Dăncilă. Doamna Dăncilă spunea așa: jur să apăr democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor… suveranitatea, independența teritorială. E jurămîntul pe care îl depunem noi și apoi obținem demnități publice. Asta înseamnă nu doar că se respectă ad literam Constituția, legile țării, ci și principiul colaborării loiale, deciziile CCR. Toate acestea în interesul României și al românilor. Doamna Dăncilă a preferat să execute ordinele venite de la partid. De aceea solicit public demisia doamnei Dăncilă din funcția de premier”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Afirmatia e valabila pt Dancila. Nu se aplica pt pupilul Dulapului National.

  2. Seku e obligata sa-l arunce la gunoi pe Citu. Stiu ei de ce. Dulapul, Prompterul, doar executa. Fara subtilitati, tovarasi.

  3. Era vorba despre PeeeSeeeDeee. Cand e vorba despre ciuma galbena, se schimba lucrurile; ea, ciuma galbena si reprezentantii ei pot face orice, fara consecinte.

  4. & Păi ce bă la ORNISS au fost vreodată atribuții să colaboreze cu partidele politice sau cu presa în scopuri de campanie electorală, ?

  5. Pai tocmai ca joanis facand parte din banda Secu,astia l-au pus sa-l desemneze pe colegu Citu,ca prim.min.,si ii spussesera ca a fost arestat,dar i-au garantat ca-i secretul lor si nu se va afla.Deci,cu toate ca s-a aflat,nu-i problema sa i-l sustina in continuare,ca doar ei sant stapanii Ro,si vor dispune sa se continue cu cuplul Joha-Catu..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998