CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vicepresedinte liberal: ”E posibila o alianta PNL-PC”

0 comentarii / 1415 vizualizări / 13 decembrie 2010

Vicepreședintele PNL, Rareș Mănescu, este de părere că formațiunea sa și cea a lui Dan Voiculescu ar putea avea un viitor împreună, întărind informațiile vehiculate în ultima vreme, potrivit cărora liberalii și conservatorii au avut o serie de negocieri de taină pe această temă.

”In ultima perioada apar tot mai multe comentarii legate de o eventuala colaborare sau chiar alianta electorala intre PNL si PC . Unora o asemenea ideea li se pare complet gresita din perpectiva colaborarii PNL cu Dan Voiculescu” scrie vicele PNL pe blogul propriu.
”Nu stiu daca persoana lui Dan Voiculescu ar fi o piedica principala in calea acestei colaborari, in conditiile in care, Vicepresedintele Senatului, este un personaj politic mult mai putin contestat decat Boc, Băsescu sau alti lideri ai actualei puteri. Dincolo de aceste aspecte, o astfel de alianta nu exista si nici macar nu au existat discutii pe aceasta tema. Este interesant, insa, de precizat ca urmărind programele şi discursurile conservatorilor se pot identifica aspecte compatibile cu cele sustinute de PNL. Personal, consider ca o astfel de alianta e posibila, tocmai in conditiile apropierii pozitiilor celor doua formatiuni politice in raport cu temele majore ale Romaniei de astazi” mai spune Mănescu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998