CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

Vicepresedinte PPE: AUR exista din cauza esecului politicienilor responsabili

6 comentarii / 2184 vizualizări / 10 februarie 2022

Mintea de pe urmă: la vîrful politicii de la noi începe să se înțeleagă și să se recunoască public un adevăr dureros: faptul că ascensiunea partidului AUR este ”meritul” clasei conducătoare din ultimii ani, care a nu oferit românilor soluții autentice de îmbunătățire a vieții.

”AUR există în România fiindcă politicienii responsabili nu au oferit o perspectivă de modernizare a țării la nivelul așteptărilor oamenilor” scrie, astfel, europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan, vicepreședinte al PPE, într-un material pentru Contributors.ro.

”Românii nu simt că există o agendă clară, asumată în spațiul public, de îmbunătățire a calității vieții lor prin creșterea calității educației, a sănătății, prin dezvoltarea infrastructurii, prin digitalizare, prin reducerea poluării și prin întărirea economiei care să genereze locuri de muncă stabile și bine plătite. Dacă nu le dăm oamenilor motive să se uite cu încredere spre viitor, ei vor privi spre trecut(…)
Atât timp cât nu accelerăm modernizarea și nu reducem decalajele față de restul UE, oamenii vor fi în continuare victime ale populismului. Din cei aproximativ 4 milioane de români cât se estimează că trăiesc și lucrează în vestul Europei, mulți nu au emigrat de tot. Ei vin și pleacă, muncesc sezonier în străinătate. Lor trebuie să le demonstrăm cu atât mai mult că decalajul dintre România și vestul Europei se reduce. Altfel, vor cădea victimă discursului populist, dovadă rezultatul AUR în Diaspora la ultimele alegeri.
Dacă le oferim românilor soluții reale la problemele lor reale, vor înceta să creadă în falsele soluții oferite de AUR la false probleme” conchide Mureșan. (B.T.I.).

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Aur nu ofera soluti false fals esti tu boule cu toti eoro deputatii PPE nu var mai da DUMNEZEU zile

  2. Alo, to’arsu Siegfried, ați făcut tot posibilul ca sa accentuati decalajele de dezvoltare. Folosiți indicatorii macroeconomici care dau bine. Si comparați Romania ,,ieuropeana” cu Romania lui Ceausescu și cu statul cvasi-esuat numit Ucraina. Evident ca dam bine. Dam mai putin bine când vine vorba de salarii, pensii și investitii in marea infrastructura. De ce nu comparați Romania cu Polonia, Slovenia sau Slovacia? Voi l-ati creat, bai, pe Simion! Ca sa va ascundeți doi-trei ani în spatele lui pana trece iureșul. Si ca sa compromiteti definitiv ideea de suveranism/patriotism. Dupa care o sa ne luați iar la trei păzește cu energia verde, alimentația rațională și cu democratia autoritara.

    • Asta vroiam sa scriu și eu.
      Mai adaug…. „Votez AUR”.

  3. Daca dl. SMse simte politician responsabil,atunci sa isi asume esecul. Daca nu,atunci sa plece din politica si sa o lase unor realmente responsabili. Sa fii sanatos!

  4. da

  5. Ce ne mai place sa ne dăm superiori, rafinați, elitisti si sa infierăm AUR. Dar PMP, PDL-Băsescu, din vina cui or fi? Ce doctrina si program pe placul românilor au avut? USR si PLUS nu sunt cumva ”meritul” unor servicii? AUR te aude. Se implica in problemele tale de zi cu zi. Iti acorda atentie. E patriot, nu e servil. Nu sta picior peste picior in studiourile tv sa dezbata abstract probleme pe care sa nu le cunoasca. Sigfried Muresan nu e decat o canalie, pana si Băsescu l-a renegat. Trădeaza dupa propriile interese. Nu cred ca trebuie transformat in părerolog de frunte.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998