CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

Victor Ponta: ”Condamnarea Ioanei Basescu ar fi o barbarie. Anticoruptia a marit coruptia”

7 comentarii / 3731 vizualizări / 18 februarie 2021

Fostul lider al PSD și premier, Victor Ponta, este de părere că o condamnare la ani grei de pușcărie a fiicei președintelui Traian Băsescu ar fi o mostră de barbarie. El atrage atenția, totodată, că lupta anticorupție a produs, în România, o corupție încă mai mare, pentru că unii au considerat că pușcăria rezolvă problemele.

Întrebat de Liviu Mihaiu, la Radio Guerrilla, dacă crede că Elena Udrea și Ioana Băsescu vor primi condamnări severe pe 1 martie, așa cum cer procurorii (12, respectiv 15 ani de închisoare), Victor Ponta a răspuns:

”Nu știu, dar sper că nu. Suntem penibili. Sincer. Să o condamnăm pe Ioana, fata lui Traian Băsescu, – cea care întodteauna mi s-a părut o persoană extrem de decentă – în 2021 pentru campania lui taică-său din 2009? Cred că suntem barbari. Nu cunosc dosarul, dar, sub aspect politic, să condamni fiica unui președinte pentru o campanie de acum 12 ani??…. Soluția unora de la noi care cred că toate se rezolvă cu pușcăria s-a dovedit o imbecilitate, nu am rezolvat nimic cu pușcăria. Dimpotrivă, mi se pare că e un pic mai rău, am terminat România. Cu lupta anticorupție am ajuns să avem mai multă corupție” a spus fostul premier. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Liviu Mihaiu alta spurcaciune leftista, adica de stinga liberal, sorosist , amator de Che Guevara si mare invirtitor de ghesefturi in Delta Dunarii.

  Bleah ..

 2. Bai Viorele, nu stiu ce are a face decenta cu infractoarea Bashinescu.

  Voma securista Petrov Scarbashescu si-a aranjat podoabele cum nu se poate mai bine.
  Una a ajuns ioroparlamentar, prin voturi trucate, alta a ajuns notar public prin interventii subterane.

  daca a calcat legea, ohoho si cum a mai calcat-o, SA PLATEASCA.

  Dragnea a fost bagat la puscarie absolut nevinovat , si toti ati tacut din gura, multumiti ca unul dintre putinii romani care s-a luptat contra jafului extern, a fost neutralizat.

  Cit despre Tiitoarea din Plescoi, asta n-ar mai merita sa iasa in viata din puscarie.
  Ani de zile a trait in lux dind cu curu si cu gura si furind milioane si milioane de euro, in timp ce mii de romani au pierit cu zile in guvernarea oranjgutana, fapt pt care nu a platit nimeni

  • Din cauza unora ca ‘malagamba’ ne merge asa bineeee! O tara de prosti care urla la stele impotriva coruptiei si hotilor si poftim ce avem azi??!! Vi s-a inoculat prin toate mijloacele o ura viscerala impotriva lui Basescu ca vi s-a intunecat judecata…..Daca Udrea si Ioana Basescu sint ‘raul’ Romaniei….atunci chiar sintem pierduti si irecuperabili! trezeste-te natiune si vezi dusmanii ,hotii si prostii tarii!

   • Din Noiembrie 2014 Traian Petrov a transformat România în stat securist, deci să-l fută câinii!!!

    • 2004

 3. Ponta si Basescu au iesit din politica si din constiinta electoratului.
  Nu inteleg de ce mai sint pomeniti in alte subiecte media inafara de cel al pedepsirii sau mortii lor.

 4. […] Fostul lider al PSD și premier, Victor Ponta, este de părere că o condamnare la ani grei de pușcărie a fiicei președintelui Traian Băsescu ar fi o mostră de barbarie. El atrage atenția, totodată, că lupta anticorupție a produs, în România, o corupție încă mai mare, pentru că unii au considerat că pușcăria rezolvă problemele.Întrebat de Liviu Mihaiu, la Radio Guerrilla, dacă crede că Elena Udrea și Ioana Băsescu vor primi condamnări severe pe 1 martie, așa cum cer procurorii (12, respectiv 15 ani de închisoare), Victor Ponta a răspuns:”Nu știu, dar sper că nu. Suntem penibili. Sincer. Să o condamnăm pe Ioana, fata lui Traian Băsescu, – cea care întotdeauna mi s-a părut o persoană extrem de decentă – în 2021 pentru campania lui taică-său din 2009? Cred că suntem barbari. Nu cunosc dosarul, dar, sub aspect politic, să condamni fiica unui președinte pentru o campanie de acum 12 ani??…. Soluția unora de la noi care cred că toate se rezolvă cu pușcăria s-a dovedit o imbecilitate, nu am rezolvat nimic cu pușcăria. Dimpotrivă, mi se pare că e un pic mai rău, am terminat România. Cu lupta anticorupție am ajuns să avem mai multă corupție” a spus fostul premier. inPolitics […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998