CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Victor Ponta după ce a votat la Baia de Fier: Sper că realmente putem face lucruri mai bune

0 comentarii / 1575 vizualizări / 10 iunie 2012

Premierul Victor Ponta a votat la Baia de Fier (Gorj), unde îşi are domiciliul, el spunând că şi-a exercitat dreptul de vot cu speranţa că lucrurile vor fi mai bune şi că vor fi tot mai mulţi cetăţeni care vor veni la urne.

Ponta a mers la secţia de votare amenajată la Şcoala Generală Nr. 1 Baia de Fier după ora 9.00, însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, de primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru şi de primarul din Baia de Fier, Constantin Mihuţescu, candidat pentru un nou mandat.

Ponta a fost aşteptat la secţia de votare, conform Mediafax, de câteva zeci de localnici.

La introducerea buletinelor de vot în urne, Ponta a avut o ezitare cu buletinul pentru preşedintele Consiliului Judeţean, după ce persoanele din secţie i-au spus că ar fi încurcat buletinele. Ponta introdusese deja buletinul în urnă, spunând că nu a făcut nicio încurcătură.

„Întotdeauna oamenii votează cu două gânduri: de a-i sancţiona pe cei care i-au supărat în ultimii patru ani şi cu speranţa că se va schimba ceva în bine. Eu sper că realmente putem face lucruri mai bune şi că vor fi tot mai mulţi cetăţeni care vor veni să voteze”, a afirmat Ponta.

El a mai spus că înainte de a vota a vorbit la telefon cu ministrul de Interne, Ioan Rus, de la care a aflat că procesul electoral decurge fără probleme în întreaga ţară.

Jurnaliştii l-au întrebat pe Ponta cum de votează cu un primar condamnat penal, făcând referire la primarul PSD din Baia de Fier, Constantin Mihuţescu, care a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu. Premierul a răspuns: „Ştiu legea mai bine decât dumneavoastră. Astăzi nu avem voie să vorbim despre candidaţi şi vă invit să respectaţi şi dumneavoastră legea”.

De la Baia de Fier, Ponta a plecat la Târgu Jiu, unde urmează să-i însoţească la vot pe preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu şi pe primarul Florin Cârciumaru.

Ponta a mai spus că de la Târgu Jiu va pleca la Bucureşti, iar seara va sta să numere voturile candidaţilor USL.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998