CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Victor Ponta, iresponsabilul care a ”virusat” UE

7 comentarii / 6102 vizualizări / 23 iulie 2015

Acum cîteva săptămîni, Opoziția, președinția, presa cotrocenistă șamd au explodat, la unison, de indignare, aflînd incredibila gafă – dar ce-i zicem noi gafă: sfidare pe față – a premierului Victor Ponta, care a făcut o vizită la jocurile sportive de la Baku, în Azerbaijanul dictatorului Ilham Aliev. Un dictator pe care, am aflat cu acel prilej, îl boicotau toți liderii responsabili ai Europei, scîrbiți și îngroziți de politica acestuia.

”Toți liderii europeni im­por­tanți au refuzat să ia parte la festivitatea de des­chi­de­re. Nu a lipsit în schimb Vla­dimir Putin, alături de o pleiadă de dictatori care controlează sta­te desprinse din fosta Uniune Sovietică. În rest, singura altă figură notabilă a fost pre­ședintele turc Recep Tayyip Erdoğan” scria, bunăoară, prestigioasa Revistă 22, la acea vreme.

Vestea proastă e că Victor Ponta a făcut ce a făcut și a virusat UE la vîrf cu iresponsabilitate. Asta, pentru că tocmai aflăm că, zilele trecute, dictatorul odios Aliev a fost vizitat oficial la Baku de către Donald Tusk, președintele Consiliului Europei.
Care, culmea tupeului, a afirmat într-o conferință de presă, umăr la umăr cu Aliev, că Azerbaijan este un partener strategic de maximă importanță pentru UE, și se vrea chiar împingerea mai departe a respectivului parteneriat. Tusk a explicat că evenimentele din Ucraina au dovedit că petrolul și gazele naturale pot fi folosite drept arme de șantaj la adresa Europei, de aceea e bine să se identifice și alți furnizori pe lîngă Rusia, iar Azerbaijanul e un partener de luat în seamă. Unul creditat cu șansa de a deveni, în fapt, unul dintre principalii parteneri comerciali ai UE, deja investitor major în țara lui Aliev.

Desigur, dacă nu se vor opune Iohannis și România, țară în care încă nu s-au stins ecoruile indignării produse de gafa iresponsabilului Ponta. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. […] Sursa: InPolitics […]

  2. […] sursa: inpolitics.ro […]

  3. […] sursa: inpolitics.ro […]

  4. numai ca ponta a fost acolo degeaba , nu a incheiat niciun contract, a fost o modalitate sa fuga la istanbul

  5. Iohannis este mai primitiv ca Basescu.

  6. Sunteti de-a dreptul ridicoli si atat de pupincuristi incat nu mai simtiti gustul rahatului lui ponta.
    In loc de Inpolitics, ar trebui sa va numiti, Incurulist.
    Greu de crezut ca acest ponta-rahat cu ochi, are adepti. Ce naiba vedeti la tradatorul asta securist care nu a facut altceva decat sa fure tot ce a prins: a furat examene de bacalaureat, de facultate, de licenta si de ´dottore´. Nici macar comunist nu e, fiindca a declarat ca a votat cu Ratiu. ASa ca lasati-o mai moale cu mongoloidul asta care s-a dus la Baku pentru a se intalni cu turcul caruia i-a lins talpile sa-l opereze gratis si caruia i-a promis 11 mii mp teren pentru moscheea lor. Latrati in alta parte!

  7. @!!!!!!!
    Gustul rahatului lui Basescu-Johannis te satisface mai mult?
    1- Cei doi indivizi absolut identici se situiaza in topul celor mai mari banditi din Romania;
    2- Studiile lui Ponta le depasesc, de departe, pe cele ale celor doi mascarici mentionati mai sus;
    3- Plagiatul a fost INFIRMAT de ICCJ a Romaniei prin hotarire judecatoreasca;
    4- Spre deosebire de cei doi mafioti imbatriniti in rele, Ponta era prea tinar pentru a fi propagandist comunist;
    5- Spre deosebire de cei doi mafioti, devalizatori ai bugetilui si patrimoniului de stat, el NU si-a tradat si nu-si tradeaza tara si poporul.
    Ceea ce demonstreaza ca nu ti-ai terminat studiile aferente clasei zero.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998