CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Victor Ponta: Nu vorbesc la telefon cu oameni neserioşi

0 comentarii / 1354 vizualizări / 22 august 2013

Premierul Victor Ponta afirmă că preşedintele Traian Băsescu se ocupă de „sabotarea” Guvernului, el arătând că nu vorbeşte la telefon cu „oameni neserioşi”.

„Din păcate, după cum vedeţi, fiecare în domeniul domniei sale ne-am cam întors la 2012. Noi vrem să muncim, preşedintele se ocupă să ne saboteze, nu ne lasă nici la Transporturi, nici la agricultură, nici la …. Mă rog, ne-am obişnuit. Cum a fost 2012 o să fie şi 2013 şi 2014 şi gata”, a spus Ponta, în debutul şedinţei de Guvern, conform Agerpres. El le-a transmis miniştrilor să fie mai puţin atenţi „la toate sabotajele acestea” şi „toate încercările de scandal”. Victor Ponta a arătat că relaţiile sale instituţionale cu Parlamentul şi Preşedinţia sunt bune, în sensul în care transmite oficial documente şi i se răspunde la acestea.

„La telefon nu vorbesc cu oameni neserioşi. Vorbesc doar cu oameni serioşi, cu care dacă vorbesc ceva la telefon se şi întâmplă. Nu m-am aşteptat ca preşedintele să se plângă printr-o expresie celebră că ‘primul-ministru nu vrea să vorbeşte cu noi’. Eu vorbesc cu instituţiile statului. Cu toate colaborez. În rest frustrările diverselor persoane sunt mai puţin importante”, a afirmat premierul.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998