CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Victor Ponta: “PSD e gata sa preia guvernarea!”

0 comentarii / 1587 vizualizări / 25 octombrie 2010

PSD este pregatit sa isi asume responsabilitatea guvernarii in contextul in care motiunea de cezura primeste verde din partea Parlamentului, sustine presedintele social-democratilor, Victor Ponta, pe blog-ul propriu.

“Avem economisti de talia celor de la BNR”
“Imi doresc foarte tare ca motiunea de cenzura de miercuri sa treaca; sperantele si asteptarile sunt uriase si dezamagirea ar fi prea mare. Mai mult, sunt convins ca si un alt guvern al PDL cu aliatii sai tot ar fi mai bine decat starea actuala. Cat despre noi, daca trece motiunea, vom face o propunere concreta, dar sunt realist si stiu ca situatia e foarte complicata. Daca propunerea este buna sunt sanse minime ca Basescu sa o accepte. Si vreau sa spun direct ca nu suntem total pregatiti, desi am avansat mai repede decat era planificat. Avem deja, spre deosebire de toate celelalte partide, un program economic si un grup de economisti foarte buni si cu picioarele pe pamant – doar eventual cei de la BNR, din jurul lui Mugur Isarescu, sunt la acelasi nivel, dar sunt prea de dreapta pentru ce e nevoie acum in tara si deja destul de sifonati de colaborarea prea pe fata cu Basescu”, scrie Ponta. El invoca faptul ca desi fac opozitie umar la umar cu pesedistii, liderii PNL nici nu vor sa auda de o eventuala intrare la guvernare.

Premierii lui Crin Antonescu
“Avem oameni care sa acopere majoritatea domeniilor (in special cei din comisiile parlamentare de profil) dar nu stiu cati dintre ei ar face fata la un minister in conditile actuale. Si mai avem un partid aliat – PNL – puternic si cu destui specialisti cu experienta de guvernare dar dificil, cu un lider care nici nu stie si nici nu vrea sa se implice cu ceva in actul de guvernare”, subliniaza Ponta ridulizand, totodata, cele trei propuneri de prim-ministru pe care le are deja liberalul Crin Antonescu. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998