CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

Victor Ponta, ridicat pentru PSD

2 comentarii / 2850 vizualizări / 14 decembrie 2014

Din locomotiva partidului, printr-o serie de greseli succesive, unele majore, Victor Ponta a devenit un factor de risc pentru acest partid. De risc major. Se vede si statistic. Daca inainte de alegeri el se afla putin deasupra scorului socialistilor astazi, coeficientul de incredere de care se bucura coboara vertiginos, apropiindu-se de genunchiul broastei. Si, in continuare, Ponta face tot ce poate pentru a transforma falia creata intre el si partid intr-o veritabila prapastie.
Americanii spun ca daca ai cazut intr-o groapa si nu stii prea bine cum sa iesi din ea, mai bine stai nemiscat. Altfel, daca dai din maini ca apucatul, risti sa o faci mai adanca. Exact in aceasta situatie se afla, astazi, Victor Ponta.
El a pierdut la scor alegerile prezidentiale si, nici dupa o luna, nu stie prea bine ce s-a intamplat. In continuare, cauzele acestui rasunator esec sunt pentru el un mister. Ii fuge de sub picioare pamantul PSD. La fel cum i-a fugit si popularitatea. Promite, nu se tine de cuvant si, intr-o incercare disperata de a ascunde asemenea realitati – asa cum tocmai s-a intamplat cu bugetul, proiect de lege in raport cu care s-a balbait ingrozitor – el lanseaza noi si noi tiribombe.
Cum a fost cea privind asa-zisa reformare a PSD, in special, si a clasei politice, in general. Vezi Doamne, reforma venea fix de Victor Ponta. Un personaj care, desi mai are putere in PSD, nu mai are pic de autoritate morala.
De fapt, a fost o noua perdea de fum. Ponta propune ceea ce stie sigur ca nu se va face. O data, ca nu vrea partidul. A doua oara, ca lumea nu mai asteapta de la el semnale de dirijor. Pur si simplu, planeta numita Romania nu se mai invarte in jurul lui. Dar el se roteste, singur, imaginandu-si ca vede planeta. Si ameteste. (Sorin Rosca Stanescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Rosca-Stanescu, adica nimeni.

  2. He is a scammer operating in Thailand!!! Using the fictitious name BERT HELLMAN! BURN IN HELL VICTOR PONTA!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998