CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Victor Ponta si Dan Sova achitati in dosarul Turceni Rovinari

3 comentarii / 2510 vizualizări / 10 mai 2018

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, azi, în primă instanţă, achitarea lui Victor Ponta şi a lui Dan Şova în dosarul Turceni-Rovinari. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată de DNA.

În acelaşi dosar au fost achitaţi şi Laurenţiu Ciurel, director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA (CER) la data faptelor, şi Laurenţiu Graure, la data faptelor director economic al CET, aceştia fiind acuzaţi de abuz în serviciu.

Un alt inculpat, Dumitru Cristea, la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni (CET), a fost condamnat la 4 ani de închisoare.

În cazul fostului premier Victor Ponta, judecătorii au decis, conform Mediafax, achitarea pentru fals în înscrisuri, complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani. Fostul ministru Dan Şova a fost achitat pentru complicitate la abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală şi spălare de bani. Decizia judecătorilor nu este definitivă.

 

foto: B1.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Despre ce vorbim?
    Un proces aiurea, pentru niste onorarii fanteziste.
    Ca Ponta si Sova nu sunt chiar ingeri, nu e un secret.Sunt cumva la nivelul Dlui.Presedinte, dar mult sub precedentul.
    Un mic spectacol pentru pulime cu actori mediocri( toti protagonistii sunt absolventi de drept).

    • Ar trebui sa vezi onorariile incasate de la stat de alti avocati, cum ar fi de exemplu liberalul Valeriu Stoica sau Socrul lui Predoiu. Pomta nu a incasat de la stat nimic. Contractul cu statul a lui Sova a fost castigat la licitatie in 2005, pe vremea guvernului Aliantei DA si a ministeriatului madamei Macovei la justitie. Tot PSD e vomovat?

  2. Daca Ponta ar fi fost si acum lider PSD, oare care ar fi fost verdictul?!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998