CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Victor Ponta: Voi ignora orice fel de atacuri politice

0 comentarii / 1361 vizualizări / 5 septembrie 2012

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, la începutul şedinţei de Guvern, că va ignora atacurile politice şi i-a sfătuit pe miniştri să facă acelaşi lucru.

„După veştile bune pe care mi le-a adus şi domnul ministru de Finanţe şi celelalte mi-a fost şi mai uşor ca ieri să ignor orice fel de atacuri politice la adresa noastră. Vă rog pe toţi membrii Guvernului să vă pregătiţi pentru faptul că voi ignora aceste atacuri politice. Cine vrea să rămână cu scandalul şi cu cearta, e treaba lui sau a lor. Noi avem o obligaţie faţă de cei 8,5 milioane de români care au venit la referendum, dar şi faţă de celelalte milioane de români care nu au venit la referendum. Suntem Guvernul României şi dacă lucrurile merg în direcţia pe care le-am pus începând cu 7 mai sunt convins că oamenii vor fi alături de noi pe 9 decembrie şi o mare parte dintre noi, cei de aici, va trebui să guvernăm România în perioada 2012-2016. Nu neapărat toţi trebuie să fiţi la fel de înţelepţi ca mine în sensul de a ignora atacurile şi de a vă concentra, însă cei mai mulţi dintre dumneavoastră, dacă o faceţi, cred că va fi foarte bine”, a afirmat Ponta, conform Agerpres.

El a adăugat, pe un ton de glumă, că „la un moment dat” o să-l convingă şi pe ministrul Dan Şova să nu mai răspundă la toate atacurile politice.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998