CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Viktor Orban loveste din scurt: ”Timmermans e omul lui Soros”

1 comentariu / 3088 vizualizări / 25 ianuarie 2019

Noua dezbatere care va avea loc la Parlamentului European (PE), despre Ungaria, va fi o şedinţă de tip Soros, o adunare electorală, un eveniment de campanie, a declarat prim-ministrul ungar Viktor Orbán, la emisiunea matinală de azi a postului public de radio Kossuth.

Premierul ungar a mai spus, conform hirado.hu, că este cunoscut faptul că prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, candidatul de vârf al stângii europene, cea care este principalul susţinător al migraţiei, este “omul lui György Soros”. Acum, Soros doreşte să ocupe instituţiile europene într-un mod făţiş – a apreciat Viktor Orbán. Potrivit şefului guvernului de la Budapesta, trebuie observat că şi în avansarea procedurilor de infringement îndreptate împotriva Ungariei, rolul lui György Soros este unul uriaş; mai mult decât atât, doreşte să obţină o influenţă şi mai mare. Acest lucru trebuie împiedicat la alegerile europarlamentare, deoarece “dorim ca deputaţii pro-migraţie din cadrul PE să devină minoritari” – a adăugat acesta.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Neo-marxismul (in fapt, neo-bolsevismul) devine din ce in ce mai agresiv si mai periculos pentru democratia europeana.

    UE si-a auto-denaturat proiectul pentru care a fost infiintata, devenind, in fapt, un nou COMINTERN. Nu mai este mult pana va apare si Lenin.

    Este remarcabil curajul lui Victor Orban de a spune lucrurilor pe nume si, mai ales, de a apara interesele tarii sale.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998