CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Viktor Orban pune deținuții să întărească zidul de la frontiera cu Serbia și Croația

4 comentarii / 2844 vizualizări / 11 august 2022

Potrivit unei decizii a guvernului maghiar, Administraţia Naţională a Penitenciarelor din Ungaria a început consolidarea gardului existent la frontiera de sud a ţării, care are 165 de kilometri, şi construirea unui nou sistem de apărare a frontierei în apropiere de localitatea Hóduna, a transmis Administraţia Naţională a Penitenciarelor din Ungaria, conform agenţiei de presă Hirado.hu.

Comportamentul migranţilor ilegali este unul din ce în ce mai agresiv, aceştia aruncă, printre altele, şi cu pietre sau alte obiecte, ameninţă cu bâte şi ustensile de grădinărit, ceea ce face necesară consolidarea gardului existent şi prelungirea acestuia, s-a mai adăugat.
În luna iulie, guvernul maghiar a decis ca gardul de la graniţa dintre Ungaria şi Serbia să fie înălţat cu un metru, iar la punctul de întâlnire dintre graniţa cu Serbia şi cu Croaţia, pe teritoriul Parcului Naţional Dunăre-Drava, în apropiere de localitate Hóduna să fie construit un nou gard.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. Bravo lor. Mioriticii, în schimb, dau voie tuturor dacă decartează….

 2. BRAVO LOR! DETINUTII NOSTRI SUNT LUATI LA MUNCA SA LE FACA VILE LA SEFII MAGISTRATI CINSTIIIITIII…DAR CINSTIITI…SI PE ALOCURI AU INTELEGERI SA LE-O TRAGA UNOR DORITOARE DIN POLITICA, MAGISTRATURA SAU AVOCATELE CU PARGHII DE CONTROL SPAGI INTRE PARTI..
  ADICA ITI OBTIN, POPESCULE, PUSCARIE MAI PUTINA, DAR CAND TE SUN VII SI INGHITI VIAGRA SI STAI CUM, CAT SI CUM VREAU..
  CA DE AIA FAC PARTE DIN SISTEM…CA ANACONDA..
  VAI DE PRAVALIA LOR…M.I.S.A. A DRESAT SISTEMUL DE CURVE DE NU MAI STIU NICI ELE UNDE LE E CAPUL SI UNDE E NEVOIE DE PASARICA LOR..
  Ca nu degeaba a fost M.I.S.A langa Institutul National al Magistraturii..a pregatit scolitii pentru dubla comanda…CA BIDEN ARATA SI BIATA NOASTRA JUSTITIE!

  • Iar tu ai şi deschis gura.

 3. -Trianon!
  (ungurii care se respecta nu ar munci la asa ceva…)

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998