CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Viktor Orban vine la Cotroceni. Șansa lui Muraru să-i tragă șuturi în fund!

7 comentarii / 2537 vizualizări / 16 decembrie 2022

„Voi merge în instanță mai departe, ca să dovedesc că aceste declarații ale premierului ungar au fost discriminatorii, cele care au făcut apel la puritate rasială și sunt inacceptabile într-o Românie europeană și tolerantă. Voi contesta decizia CNCD, împreună cu casa de avocatură care mă reprezintă(…) Deci eu cred că CNCD a avut această șansă istorică, dar o va avea cel mai probabil justiția din România, de a fi prima instanță din UE care să condamne declarațiile lui Viktor Orban și totodată să recunoască că Viktor Orban a avut un comportament extremist, a făcut niște declarații rasiste inacceptabile”. (Alexandru Muraru, deputat PNL – 18 noiembrie 2022)

17 decembrie 2022: Extremistul și rasistul Viktor Orban va fi primit la Cotroceni cu onoruri de către președintele Klaus Iohannis. Șansa lui Muraru să apară și să-i tragă niște șuturi în fund…(B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Nasol! Johannis are acum ocazia sa il intrebe in mod direct pe Orban daca PSD-ul a dat cumva Ardealul ungurilor, asa cum ne-a spus in 2020 plin de țâfnă ”(Jó napot kívánok, PSD)”. Jalnică intalnire. Probabil ca Orban se va screme sa fie politicos diplomatic, pentru ca efectiv nu are ce sa discute cu Johannis – un servil arogant.

 2. Un articol insultator la adresa premierul Ungariei , cel ce ste insultat de haita securista/ politruc/ slugarnica din Romania. Extremist este regimul mafiot K.W.Iohannis cel care talhareste in complicitate cu Austria tara, distrugand ilegal viata romanilor.

  • Si in complicitate cu Ungaria este talharita romanica. Nu mai linge talpile strainilor, faci bube.

   • Colonia Romania de ce ai intervenit cu un comentariu idiot ?Faci parte din haita securista.

    • Iar te caci pe ma-ta, Panduru cu curu?

  • @colonie, poate aduci o dovada, un exemplu, sa vorbesti doar in vant.

 3. isi va trage dildo.uri in fund……
  (intai le lipeste pe tavan)

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998