CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vine nucleara pandemiei: Lege de urgenta pentru anularea HG-urilor lui Arafat

11 comentarii / 28156 vizualizări / 9 noiembrie 2021

PSD pregătește un proiect de lege care să fie adoptat în regim de urgență, menit să rezolve una dintre cele mai grave probleme apărute în pandemie, și anume imposibilitatea anulării în justiție în timp util a hotărărilor de guvern neconstituționale, precum cele prin care s-au decis restricțiile.

Proiectul de lege ar urma să reglementeze supunerea controlului judiciar, în procedură de urgenţă, a tuturor Hotărârilor de Guvern şi a deciziilor CNSU, care limitează drepturi şi libertăţi.

”O astfel de lege este necesară, fiind o obligaţie a Parlamentului după ce însăşi Curtea Constituţională a arătat că nu există un control adecvat asupra actelor administrative ale Guvernului” anunță deputatul PSD Ioan Mang, într-o declarație politică.

”O persoană precum şeful DSU, Raed Arafat, care nu este supusă vreunei răspunderi publice, fiind numită în Guvern, nu poate lua decizii discreţionare care intervin puternic în zona libertăţilor si drepturilor fundamentale. Un „comandant” numit politic nu va răspunde niciodată, de exemplu, pentru faptul că prin măsurile propuse îngrădeşte dreptul la asistenţă medicală sau pentru că îngrădeşte accesul la justiţie, sfidând prevederile legale şi constituţionale, dar şi deciziile instanţelor! Până acum, Curţile de Apel au anulat nu mai puţin de şase din cele 10 hotărâri date de Guvernul Cîţu în baza recomandărilor venite de la CNSU.

Noi, cei de la PSD, considerăm că România nu poate continua să meargă spre stalinism şi trebuie să se revină la soluţiile dintr-o democraţie autentică, constituţională. Spre deosebire de PNL şi USR care susţin statul de dreptul prin lozinci, PSD chiar se preocupă să ia măsuri concrete pentru o justiţie corectă şi accesibilă, chiar dacă asta nu le convine unor conducători „luminaţi” precum Iohannis, Cîţu sau Arafat!” mai anunță deputatul PSD. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Sunt foarte curios dacă Arafat va fi ținut în brațe și de viitoarea orânduire politică.
  Oare chiar nu vede nimeni că acest om nu are niciun pic de respect față de țara care l-a adoptat și care i-a oferit totul ?
  O ține sus și tare cu SMURD-ul ăsta, dar a distrus nu numai o armă nobilă, aceea a Pompierilor ci și Serviciul de Ambulanță.
  In concluzie, aștept o schimbare stimați politicieni dacă tot vă pasă de noi, românii !

  • Smurdul la înființat tot pe banii noștrii ăștia un șarlatan

 2. Cand va ajunge al rahat la mititica? Asta e intrebarea. Sau MI6….

  • Sau MI6!

 3. Cand arafat va fi Demis Si I se va anula cetatenia romana? L-am primit cu bratele deschise si tot Ce a facut a fost sa isi bata joc de noi din toate punctele de vedere. Ce smurd? A fost infintat pe banii romanilor asa ca … Ce bun a adus acest individ poporului ?

 4. Jos la zid arahatu și jigodia de catzu care a furat tara în complicitate cu jigodia de iohanis, la zid cu toti

 5. Incredibil câta prostime poate exista in țara romaneasca. Dacă mai vine o mie de Arafat,Catzu sau Iohanis tot nu va veți face bine. Noroc ca tot ăștia dau acces la internet și astfel prostimea poate urla. Cam atit ați făcut in viața și așa o veti sfârșitul noroc ca nu mai este mult

 6. Sunt nelegale, nu necostituționale, corectați!

 7. Arafat e un instrument în mana smecherilor care au făcut bani prin spolierea noastră prin care ne pun cu botul pe labe. Vaccinează te, poartă mască, fi cuminte și muncește pe nimic!

 8. luat harapul la spovedanie

 9. Ciolacu e prieten cu Arafat, deci cred ca articolul asta e praf in ochi, In PSD mai e Rafila, numa’ criminali ai tarii. Nu, dati-mi voie sa nu cred. Prefer sa nu cred si sa se intample decat sa sper si sa fie o mare dezamagire, asa cum au fost toate pana acum.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998