CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vine sfirsitul lumii: Vadim, facut ”nebun” in propriul ziar

0 comentarii / 1662 vizualizări / 7 octombrie 2011

A căzut o redută de legendă: unica publicație din România care nu s-a îndoit niciodată de sănătatea mintală a liderului PRM, adică propriul ziar, ”Tricolorul”, s-a alăturat, de azi, celor care îl etichetează pe Vadim drept nebun.

Corneliu Vadim Tudor trăiește, de cîteva zile, un coșmar greu de imaginat în alte vremuri: el a pierdut controlul propriei publicații, ziarul ”Tricolorul”, după ce a intrat în conflict cu unul dintre liderii organizației de tineret a partidului care se ocupă, între altele, și cu întreținerea ziarului pe net.

După ce Vadim l-a amenințat prin sms pe viceprimarul capitalei, Victor Iovici, și s-a trezit cu siteul blocat, el a trecut la represalii, dizolvînd întreaga organizație de tineret a partidului său, pentru a o pedepsi pe vicepreședinta Alina Alupoaei, cea care se ocupa de siteul ”Tricolorul”.

Replica tăioasă a venit azi: pe siteul ziarului lui Vadim au fost publicate o serie de comunicate ale organizațiilor județene de sector ale PRM în care se protestează față de decizia tribunului, totul culminînd cu o scrisoare deschisă adresată de Alupoaei liderului, personal.

Intitluat, sugestiv, ”Cînd nebunul strigă nebunii!”, materialul dezvăluie cum liderul PRM face tranzacții comerciale cu funcțiile din partid, numind-o pe Alupoaei vicepreședinte la tineret în schimbul întreținerii siteurilor peremiste.
”Dupa cum se spune, nebun la nebun trage; de aceea in octombrie 2006 m-am inscris in PRM” e concluzia amară a tinerei peremiste. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998