CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

Vio has left the building!

1 comentariu / 3552 vizualizări / 27 noiembrie 2019

Viorica Dăncilă a anunțat, marți noapte, că și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD. Ea a precizat că nu e un moment de slăbiciune, ci este un gest de demnitate făcut pentru partid.

„A fost Comitetul Executiv Național destul de îndelungat, în care fiecare coleg și-a spus opinia referitor la alegerile prezidențiale și proiecția pe care o avem în perioadă următoare. Am înțeles opinia colegilor mei, faptul că se dorește o resetare a partidului și că trebuie cineva să își asume rezultatul alegerilor. Nu este un moment de slăbiciune, este un moment de demnitate și eu consider că a trebuit să îmi dau demisia din funcția de președinte PSD. E un gest făcut pentru partid”, a spus Viorica Dăncilă, conform Mediafax, la finalul ședinței Comitetului Executiv.

Marcel Ciolacu va prelua interima șefia PSD, iar Paul Stănescu va fi interimar în poziția de secretar general al partidului. Au fost deciși și alți opt vicepreșdinți regionali. Congresul va fi organizat într-o lună și jumătate, a declarat Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1.
Eugen Teodorovici rămâne simplu membru al PSD.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Acesta este inceputul sfarsitului definitiv pentru PSD!Cu o conducere girata de baronii locali, sunt victime sigure ale sistemului securist!Unde mai pui ca au printre ei si „Coloana a V-a”, in frunte cu Ciolacu …

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998