CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Viorel Catarama candideaza la Senat pe listele Pro Romania

2 comentarii / 3000 vizualizări / 21 octombrie 2020

Fostul senator PNL Viorel Cataramă intenționează să revină, de astă dată pe listele Pro România. Cataramă va candida pe locul 1 pentru Senat în județul Bihor, unde deține una dintre fabricile sale de mobilă.

În urmă cu cinci ani, reamintim, Cataramă anunța public că îi va ridica o statuie din banii proprii lui Victor Ponta, pe atunci premier, dacă va reuși să valideze anumite modificări preconizate ale Codul Fiscal care ”ar putea reprezenta ieșirea din criza în care ne zbatem de niște ani buni, cu atît mai mult cu cît e propus de o guvernare de stînga, așa că sunt decis să îmi respect promisiunea pe care o fac acum, indiferent ce va trebui să fac pentru asta”. Ponta a modificat Codul Fiscal, statuia încă nu a apărut, în schimb cei doi, iată, au bătut palma pentru lista de candidați a Pro România. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. E bine să încerce. Pro România are șanse bune să închirieze un chioșc în fața Parlamentului.

  2. Dupa ce a platit cate o mie de nemancati la fiecare sesiune de alegeri electorale, Oblio a schimbat tactic. Plateste unul si bun. Sa vedem rezultatul, se allege, sau nu se allege. Personal, as vrea sa se aleaga, parlamentul e atat de plat cu stele sale de deputati si senatori, incat unul „Oblio” nu are decat sa ne prinda bine.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998