CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9700 RON UP | 1 USD = 4.5955 RON UP | 1 GBP = 5.8118 RON UP

Viorel Catarama: Orban trebuie inlaturat de la sefia PNL

3 comentarii / 3159 vizualizări / 29 iunie 2018

Prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, afirmă că Ludovic Orban nu este o persoană frecventabilă nici la nivelul Preşedinţiei, nu doar la nivelul altor partide de Opoziţie, şi că acesta trebuie, pe cale statutară, să fie înlăturat de la şefia PNL.

„Traian Băsescu, USR, Victor Ponta, UDMR, toţi au declarat la unison că Ludovic Orban nu e o persoană frecventabilă şi că nu se poate face nimic cu acesta ca premier. Noi am votat acum câteva luni în Consiliul Naţional ca domnul Iohannis să fie candidatul la prezidenţiale. Nu a existat până astăzi nicio reacţie la acea decizie a PNL. Mai mult, Iohannis a anunţat o nouă candidatură, fără a menţiona numele PNL. Domnul Orban a umilit PNL. Prin urmare, s-a creat şi e o situaţie de fapt, că nici la nivelul preşedinţiei nu este o persoană frecventabilă, cu care se poate construi ceva. Dacă această urmărire in rem se va termina cu o clasare a dosarului, atunci mai primeşte domnul Orban încă o lovitură. Poţi da guvernul jos, dar nu poţi pune nimic în loc, pentru că nimeni nu îl acceptă pe Ludovic Orban. Trebuie pe, cale statură ca domnul Ludovic Orban să fie înlăturat din funcţie”, a afirmat Viorel Cataramă, aseară, într-o emisiune difuzată de Antena 3.

Acesta a adăugat, conform Mediafax, că majoritarea colegilor săi din PNL vorbesc despre aceste lucruri şi că „există o nemulţumire în interiorul PNL şi se vorbeşte despre un Congres care să ducă la schimbarea conducerii, încât cred că acest lucru se va întâmpla până la sfârşitul anului”.

Cataramă a adăugat că, ulterior, după înlăturarea lui Ludovic Orban de la şefia partidului, se poate discuta despre o alianţă parlamentară care să ducă la trecerea PSD în Opoziţie.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Incurca-i, drace!

  2. Bravo CATARAMA !

  3. Desi nu actioneaza la vedere, cineva de mare eficienta lucreaza la eliminarea PNL-ului din politica mare si inlocuirea acestui partid cu structura politica #rezist. Desi involuntar, ultimii sefi ai PNL, Alina Gheorghiu, Turcan sau Orban au merite esentiale in finalizarea cu succes a proiectului „demolarea PNL”.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998