CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Viorica Dancila, la spital in vizita la Irina Tanase

9 comentarii / 7097 vizualizări / 13 februarie 2019

Logodnica liderului PSD, Liviu Dragnea, are oarece probleme după vacanța de iarnă prelungită, ea fiind internată de cîteva zile în spitalul Sanador din zona Pieței Victoriei.
Conform unor surse de încredere, Irina Tănase are o afecțiune cervicală care a necesitat spitalizarea la secția de chirurgie. Aflată pe patul de suferință, astăzi, virtuala soție a președintelui Camerei Deputaților a primit, conform acelorași surse, o vizită de rang înalt: nimeni alta decît primul-ministru Viorica Dăncilă, care și-a rupt un pic de timp într-o zi cu o agendă foarte grea, ținînd cont de votarea bugetului în parlament, pentru a fi alături de posibila viitoare Primă-Doamnă. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. viitoarea prima doamna? hahahaha…. chiar crede cineva ca infractorul pro-rus dragnea ajunge vreodata presedinte in Romania?

  • Dragnea e ultimul mohican dintre organizatorii referendumului pentru demiterea securistului bețiv pe care l-ai lins tu în cur două mandate întregi.
   E prezidențiabil cu șanse zero, dar pro-rus și infractor e tot atât pe cât ești tu un băiat deștept de dreapta.

   • Dar tu ce sanse ii dai lui Dragnea sa ajunga presedinte, Parhanghele? I-ai da cumva 0000, patru nule? Adica mult mai multe decat Alex?

    • Analfabetismul funcțional și pupinbăsismul sunt calitățile de bază ale micului dreptaci cu neuron stingher.

 2. In zona cervicala se fac operatii estetice?

 3. Si daca situatia sta fix pe dos? Adica baba se tuneaza si proasta ailalta mica, sta si casca gura?

 4. […] Conform unor surse de încredere, Irina Tănase are o afecţiune cervicală care a necesitat spitalizarea la secţia de chirurgie. Aflată pe patul de suferinţă, astăzi, viitoarea soţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor a primit, conform aceloraşi surse, o vizită de rang înalt: nimeni alta decît primul-ministru Viorica Dăncilă, care şi-a rupt un pic de timp într-o zi cu o agendă foarte grea, ţinînd cont de votarea bugetului în parlament, pentru a fi alături de posibila viitoare Primă-Doamnă”, a susţinut inpolitics.ro. […]

 5. […] Conform unor surse de încredere, Irina Tănase are o afecţiune cervicală care a necesitat spitalizarea la secţia de chirurgie. Aflată pe patul de suferinţă, astăzi, viitoarea soţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor a primit, conform aceloraşi surse, o vizită de rang înalt: nimeni alta decît primul-ministru Viorica Dăncilă, care şi-a rupt un pic de timp într-o zi cu o agendă foarte grea, ţinînd cont de votarea bugetului în parlament, pentru a fi alături de posibila viitoare Primă-Doamnă”, a susţinut inpolitics.ro. […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998