CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Viorica Dancila – propunerea de premier a PSD

1 comentariu / 2964 vizualizări / 16 ianuarie 2018

Europarlamentarul Viorica Dăncilă este propunerea PSD pentru funcţia de premier, după demisia lui Mihai Tudose, după ce Ecaterina Andronescu- o altă variantă luată în discuţie- a refuzat din start propunerea. CEx PSD a votat, azi, în unanimitate, ca Viorica Dăncilă să fie propunerea PSD pentru premier.

Potrivit surselor Mediafax, Viorica Dăncilă a fost votată cu majoritate de voturi, membrii Comitetului Executiv aplaudând după anunţarea rezultatelor. Viorica Dăncilă este eurodeputat, membru al Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European. Ea a mai avut un mandat de europarlamentar între 2009-2014. Dăncilă este o apropiată a liderului PSD Liviu Dragnea, aceasta fiind susţinută de Dragnea pentru poziţia de şef al delegaţiei europarlamentarilor români în Parlamentul European, funcţie pe care o ocupă în prezent. Mai mult, Dăncilă vine din judeţul Teleorman, acolo unde a deţinut funcţia de lider al Organizaţiei de Femei PSD Videle şi a fost consilier judeţean.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Toti sefii orbeti sunt din Tele-orman ca sunt vulnerabili la propganda de santaj ezrael-american cu amenitarea atacului la scutul de la Deveselu de catre rusi, astia fiind vecini acolo, si gata imediat de a satisface toate ordinele ovreilor american imperialisti cu privire la razboi cu Rusia si acapararea economiei romanesti de catre acesti jefuitori globalisti.Treaba este ca Deveselu este in Olt dar oltenii sunt prea smecheri si de neincredere fiind de neam ovreiesc(codul genetic), si anume fosti detinuti din temnitele Romei si colonizati in subcarpatii meridionali oltenesti asa cum scriu cronicarii moldoveni. In acest scenariu se inscrie si treaba din Bugaria cu zvonul ala dubios ca 3 judete la sud de Dunare se orienteaza spre Romania .Aceasta era propganda toxica ca sa se atraga atentia asupra centralei nucleare Kozlodui care nu e departe de Deveselu si mare pericol in caz de atac militar (din partea Rusiei cum se zice la propaganda).Uitati si pe Filfor, tot din Sud de la Craiova priministru temporar de la aparare ca sa poate trece pe sest ceva bani in proiecte militare spre beneficiul celor care ne inping la militarizare..Acesti Sudisti vulnerabili la santaj cu DEveselu vor aproba imediat razboi contra rusilor daca li se va cere, Toata gasca teleorman-dolj se vor executa tremurand de frica.DE ce nu au fost pusi sefi in guvern din zona de nord a tarii in ultimii ani? Se pregateste treaba cu razboiul incet incet cum a zis dl fota iulian.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998