CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9543 RON DOWN | 1 USD = 4.6181 RON DOWN | 1 GBP = 5.7545 RON DOWN

Vlad Voiculescu – cariera exploziva doar cu liceul la baza

87 comentarii / 58110 vizualizări / 25 noiembrie 2020

De ceva vreme, un zvon terifiant bîntuie prin anumite medii, inclusiv în presă: unul dintre cei mai aureolați tineri politicieni, în planul abilităților profesionale, anume fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, ar avea ceva probleme cu diploma universitară. Cum scenariul se prezenta horror, am demarat o mică anchetă, iar rezultatele ei sunt cel puțin surprinzătoare. Mai precis, fostul ministru și-a făcut o carieră de-a dreptul explozivă avînd doar liceul la bază, mai înainte de a obține și diploma universitară.

CV-ul oficial al fostului ministru are o mică lacună: nu prezintă perioada studiilor, despre care aflăm că au fost făcute la Viena, la una dintre cele mai prestigioase universități europene, Vienna University of Economics and Business Administration.
Din interviuri mai vechi, aflăm, însă, că el a început studiile acolo în 2001, la vîrsta de 18 ani, direct de pe băncile liceului din Pucioasa.
Contactat de noi, Vlad Voiculescu nu a explicat lipsul din CV, dar ne-a lămurit un mister: a avut nevoie de un deceniu bătut pe muchie pentru absolvirea respectivei facultăți.

”Acolo ți se dă la început o listă completă de examene pe care trebuie să le treci. Eu am terminat toate examenele (cu exceptia a 2 dintre ele) in timp record, in 4 ani. Din 1 noiembrie 2005 m-am apucat de muncit full time. Faceam 1070 de euro pe luna si mi s-a parut ca l-am prins pe Dumnezeu de picior. Cred ca a mai durat 1-2 ani si am dat si celelalte doua examene. Apoi cu lucrarea de diplomă am lungit-o, pentru ca am prioritizat altele. Au fost anii in care am muncit pe branci… si seara organizam tabere de germana sau cautam medicamente.
Cinstit sa va spun: daca nu ma presa prietena, probabil ca nici nu as mai fi terminat lucrarea aceea.
Tot ce va spun poate fi verificat la universitate. Respectiv la angajatori”.

Voiculescu ne-a trimis și o copie a diplomei vieneze, cu data de eliberare 4 octombrie 2011.

O diplomă destul de bizară, la o primă impresie, pentru că poartă numele de ”Notificare” (Bescheid) și prevede că este un act care poate fi contestat de oricine interesat, în termen de două săptămîni. În plus, o anume formulare cam neortodoxă trimite cu gîndul că notificarea constituie, de fapt, acceptul pentru cursurile de masterat și nu absolvirea lor.

La sugestia fostului ministru, am luat legătura cu ofițerul de presă al Vienna University of Economics and Business Administration, Cornelia Moll, care ne-a transmis că nu poate furniza niciun fel de informație legată de foști ori actuali studenți ori alumni. Dar ne-a indicat un site austriac unde pot fi găsite absolut toate lucrările de licență.
La insistențele noastre, ulterior, a admis că diploma transmisă de Voiculescu ”looks good”, adică pare în regulă.

În concluzie, considerăm că Vlad Voiculescu și-a obținut în 2011, după 10 ani de studiu și cu notă maximă, o diplomă valabilă de master în științe sociale și economice, cu lucrarea de licență – identificată pe siteul sugerat de Cornelia Moll – intitulată ”Dinamica pieței muncii în tranziția României spre economia de piață”, realizată în tandem cu iubita sa de atunci, Mădălina Baltaga. Cea căreia am aflat că îi datorează, de fapt, prin impulsionare, respectiva diplomă.

Marele mister este, însă, cu totul altul: cum a fost posibil ca Vlad Voiculescu să ajungă să obțină în Austria o serie de posturi foarte înalte mult înaintea obținerii diplomei universitare, adică doar cu liceul la bază?

Conform CV-ului oficial, spre exemplu, între 2005 (cînd avea 22 de ani) și 2007 a fost angajat al Dexia Kommunalkredit Bank AG, Viena, unul dintre cei mai mari jucători mondiali în finanțarea infrastructurii (la noi, Banca Transilvania), unde a fost însărcinat cu Managementul Strategic. Principale activități și responsabilități: Înființarea și dezvoltarea afacerilor a doua filiale din două ţări diferite, precum si un proces de due diligence; monitorizarea afacerilor şi bugetului; proiectarea şi coordonarea implementării Sistemului de Management al Informaţiei în toate filialele grupului.

Între 2007 (cînd avea 24 de ani) și 2010 a fost angajat al Volksbank International AG, Viena, Austria, la Management Strategic, ca membru cu rol de consilier al Consiliului de Supraveghere, Comitetelor de Audit, Comitetelor de Strategii şi Buget din mai multe filiale; coordonarea acţiunilor corporative (de exemplu majorări de capital, schimbări în guvernanța corporativă, rezoluții si reuniuni); responsabil pentru relația cu acționarii minoritari ai filialelor menţionate mai sus şi cu alte părţi interesate; coordonarea/participarea la diferite proiecte în filiale (de exemplu lichiditate, strategia corporativă, ghiduri pentru stabilirea preţurilor de transfer, SPV) Sectorul de activitate Volksbank International AG (VBI), cu sediul la Viena, a administrat o rețea de bănci în creștere rapidă, cu peste 600 de filiale în 9 ţări din Europa Centrala şi de Est.

În 2008 devine, în paralel, membru al Societății Europene de Oncologie Medicală

Cu mai bine de un an înainte de absolvire, în 2010, era angajat de reputata bancă Erste Group Bank AG, Viena, Austria, cea care deține BCR România, unde avea să ocupe postul de vicepreședinte al Diviziei de Finanțări de Infrastructură. În 2010, avea 27 de ani.

În decembrie 2015, imediat după instalarea guvernului Cioloș, renunță la toate aceste înalte posturi și devine șeful biroului ministrului Finanțelor, Anca Dragu, apoi ministru al Sănătății.

Dar asta nu are relevanță pentru situația zugrăvită aici.
Ci doar faptul că Vlad Voiculescu, absolvent al liceului ”Nicolae Titulescu” din Pucioasa, România, a ajuns să ocupe funcții absolut spectaculoase în companii multinaționale de sute de miliarde doar cu diploma respectivului liceu dîmbovițean. (Nu are alte facultăți în CV)
Și a ajuns ministru al Sănătății în România la doar vreo 4 ani de la absolvirea facultății, caz fără precedent, am spune.
De menționat că toți angajatorii săi privați – austrieci ori franco-belgieni – Erste, Dexia ori Volksbank au avut interese puternice de afaceri în România și mari filiale locale însumînd mii și mii de angajați și multe sute de mii de clienți.

A fost acceptat Vlad Voiculescu în poziții atît de înalte doar cu liceul din orășelul Pucioasa, Dîmbovița, la bază în timpul celor 10 ani cît s-a chinuit să își dea examenele universitare pentru că era un geniu al finanțelor, un soi de Mike Ross din serialul Suits?
Ori pentru capacitatea sa – ori a celor din spatele său – de a deschide porțile unor mari businessuri pe plai mioritic pentru companii străine interesate?

Întrebări al căror răspuns cert nu îl vom afla, cel mai probabil, prea curînd. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

87 Comentarii

 1. Securitate

 2. Daca nu stiti cum arata o diploma la o factultate din strainate va rog frumos sa va mai documentati. Habar nu aveti voi cat de grea este factulatea Wu din Vienna. Multi se inscriu iar 20 la suta o si termina. Eu am terminat aceasta facultate iar diploma asa arata…. nu este nimic sofisticat la ea. Nu este ca la noi cu ani …. te inscri la cate examene vrei si cand vrei , din acest motiv daca si lucrezi in acest timp poate dura si 15 ani sa o termini. Daca intrati pe bibiloteca online a facultatii puteti gasi lucrarea de diploma.

  • Până la urmă cât de greu poate fi chiar și pentru o pizdă imbecilă ca tine să-ți termini studiile la timp?

   Cum adică poate dura 15 ani? Sunteți toți retardațo ca Iohannis?

   • :)))))))))

   • Big like:))

   • Distrus te-a mai faut maica-ta, pula proasta – ca sa intelegi.

   • Andrei tu iti dai seama ce proasta pula a fost la curu ma-tii?

    • Îmi dau seama ce mui proaste sunt la Securitate dacă tot ce aveți voi în joben este fără finalizare. :))))))))))))))

  • Ne doare in k0r si de tine si de Voiculescu ca nu sunteti cu nimic mai buni decat un absolvent de ISE sau ASE din Romania. Poate mai prosti cu siguranta…

   • Habar n-ai ce inseamna sa studiezi in afara. O tara plina de ipocriti, pilosi, corupti pana in maduva oaselor. Mi-e scarba de voi. Nu meritati tara asta.

    • Ce înseamnă să studiezi afară, labagiule? 3 sau 4 ani, în funcție de specializare, ANALFABETULE!!!

     Te prostește Securitatea cum vrea ea, iar acum ai rămas nespălat, în frig și prost grămadă că n-a furat mă-ta de la Securitate să te trimită și pe tine la Viena să faci o școală în 10 ani. :)))))))))))

     • ce idiotenie aberanta

     • Ce prostovani sunt la Securitate!?! :))))))))))

    • Pai n-o meritam, se pare ca o merita austriecii, si germanii, si altii, noi, nu.

  • După cum scrii ai dat spagă la bac, iar tu vb de studii la Viena ca și amețitul ăsta…

  • Prostimea Romaniei la Viena pe banii / relatiile parintiilor. Nimic de mirare ca termini facultatea in 20 de ani. Desi asta nu e o regula acolo!!

  • Domnisoara Andreea, Andreea si mai cum ? Asa la oha (sau comanda ) pot sa scriu si eu un comentariu.

 3. […] citesc că a ocupat niște posturi prin Austria fără să aibă facultatea terminată, posturi pentru […]

 4. Multi prosti in tara asta. Va dati cu parerea toti. Faceti si voi o facultate in strainatate sa vedeti ce inseamna. Din cauza idiotilor ca voi tot mai multi oameni cu creier pleaca din tara asta de cacat .

  • Unii chiar au făcut. Tocmai pentru că n-au făcut studii pe banii furați de Securitate de la Bancorex, și-au finalizat studiile cu seriozitate, la termen.

   Lăbărelile astea Baranghiene sunt specifice loazelor de securiști, la bază, ciobani imbecili.

   • Franklin Degeaba ai facut! Sa mori tu ca l-ai prins pe V. Voiculescu ca a furat bani de la Bancorex.

    • Mi-a folosit, altfel eram și eu în șanț, lângă tine, să votez loaze de securiști ca să mi se dea și să mi se facă.

     PROSTULEEEEEEEE!!!!! :))))))))

    • l-a vazut si don mitica

     • Știm, până nu apare filmul, securiștii proști nu cred că părinții lor furau bălegar. :))))))))

  • Exact! Nu mai suportam sa ne luptam cu distrusii astia cu diplome cumparate. Nu mai suportam sa nu avem loc sa ne facem jobul cum rebuke de nepoatele, amantii si curvele lor. O tara plina de tradatori si hoti.

   • Vlad Voiculescu are diplomă cumpărată. A plătit rereurile din banii furați de securistul de taică-său. N-a avut niciun stres să-și bage poala-n ea de școală. Abia mai târziu i-a transmis Securitatea că-l face ministru.

  • Da, dar pleaca si multa prostime!!

 5. ce prosteala de articol…!!!!! de ce nu ii luati pe toti de la toate partidele (UDMR , PMP… ) sa vedeti ce este acolo!!!!

  • chiar ca prosteala – vlad le-a trimis diploma si raspunsuri sincere, dar distrusii astia nu stil ce inseamna sa avansezi in cariera in paralel cu studiile. Niste hoti corupti, tradatori de tara.

   • Urlă reformarea-n voi, PROSTOVANILOR!!!

    Să vă reformeze statul labele astea securiste, prost școlarizate!!! :))))))

    • cum o fi sa te dai caramitru pe net?

     • La apogeul carierei, Ion a reușit să-și ia niște pumni în față de la Tom Cruise, tu, gunoiule, nu prinzi decât muie pe net.

     • cacaramitrule mai usor tom cruise ca ai 60 de ani si nu ti se mai scoala p*la dar macar niste materie cenusie sa mai radiezi putin pe gaoz lua-te-ar pe sus prietenii tai din Securitate jeg imputit

     • găoază securistă mizerabilă, ai greșit baza de date, bolșevic impotent. :)))))))))))

 6. verificati in ministerul transporturilor cati au diplome pe bune sa vedeti ce materiale veti avea

 7. RIP MARADONA

 8. blonda,inalta,ochi albastri,90-60-90,licentiata in nemtia,fosta ministra a sanatatii,vorbesc 7 limbi fluent, nu vand nimic…doar ma laud :p

 9. Bill Gates are acces la bazele de date ce contin informatii personale despre toti oamenii care au cumparat licente Windows, deci din Romania are numele la vreo 8 baieti.

 10. face cineva un x si 0?

  • Așa-i când primești ordin să postezi fără script, dar Vlăduț tot loază rămâne.

 11. Cuie Mâțu, deficit peste 10% și încă n-a venit criza. :)))))))))))))))))))))

 12. Vlad Voiculescu a fost trimis la studii la Viena. 10 a fost greu. :))))))))))))))))))))
  10 ani!!!!
  10!!!

  DOAMNE, CE SECURIST PROST!!! :))))))))))))))

 13. Vlad Voiculescu era să ajungă ministru înainte de licență. :))))))))))))))))

  Ce prostovani sunt la Securitate!!!!! Reforme cu sperme proaste!!!! :))))))))))

 14. […] A fost acceptat Vlad Voiculescu în poziții atît de înalte doar cu liceul din orășelul Pucioasa, Dîmbovița, la bază în timpul celor 10 ani cît s-a chinuit să își dea examenele universitare pentru că era un geniu al finanțelor, un soi de Mike Ross din serialul Suits?Ori pentru capacitatea sa – ori a celor din spatele său – de a deschide porțile unor mari businessuri pe plai mioritic pentru companii străine interesate?”, conform inpolitics.ro. […]

 15. Daca mai aveati vreo indoiala in privinta originii securisto-staliniste a „imaculatilor” de la USR…si daca n-as fi citit articolul, ci doar comentariile si „bruiajul” fanilor negustorului de „ace, brice si….” Totusi, daca, la impunerea comunismului cu tancurile sovietice si „implementarea” la conducere a tradatorilor „pacifisti”, caflati, intamplator, la Moscova, romanii au fost luati pe nepregatite, prea afectati de razboiul devastator si prea saraciti de hranirea a doua armate lacome, acum, dupa experimentul democratic, daca accepta propaganda copiilor de securisti trimisi sa desavarseasca distrugerea inceputa de ascendenti, tot pe treizeci de arginti…ei bine, mioriticul asta de popor isi merita soarta si mai bine l-ar asculta pe Teodosie, ca aia-i singura lui speranta…
  P.S. Poate nu e niciun paradox ca un partid dovedit cu TV, fraudator electoral si i cu sefi incurcati in dosare de mare coruptie (ca sa nu pomenesc de consilierul clotildist, condamnat pentru dubla crima) are ca slogan electoral „o Romanie fara hotie”…e o obsesie a lor si a stramosilor…cand au inlocuit toata administratia, toata intelectualitatea, tot ce era valoros in tara asta, cu analfabeti, ulterior absolventi (asa e la ei, „ulterior”) de facultati muncitoresti, dar, ramasi tot analfabeti, au pus in functiile de executie (la propriu!) din institutiile de forta adevarati talhari, escroci, hoti si chiar criminali, care, aveau o singura obsesie – sa-i distruga pe cei cu care n-ar fi putut niciodata sa se compare si, ce sa vezi, toti erau numiti „banditi”…acum, noua „aristocratie” politica sfideaza poporul asta rabdator, cu convingerea ca nimeni n-o sa le puna oglinda in fatza…si cam asa e…Tot nu inteleg ce i-a impiedicat pe stalinistii batrani si pe securistii care le pazeau ograda sa-si dea copiii la scoli adevarate…sau, macar, sa le angajeze vreo guvernanta stiutoare de carte, ca, pe modelul „iltrimitla matacanucosta”, nu-si mai pierd ei urma de neam prost

 16. CANTITATEA DE RETARDATI SAU DEMENTI CARE POSTEAZA AICI E CHIAR AMUZANTA
  DAR BA BLOGARAS UMFLAT CU BANI DE PSD , TU CAM CE STUDII AI ?

  • Numai retardații demenți cauționează progenituri securiste prost școlarizate.

   Ați furat împreună sau doar îți curge din gură? :))))))))))))

 17. Sa arate diploma de licenta, dupa diploma de master….

 18. Trolii securisti au mai gasit o metoda de sabotare a comentariilor, aceea de a plasa comentarii mamut, fara legatura cu subiectul.Revenind la ipochimenul securist, documentul prezentat NU este o diploma de master, ci o copie a unui document care ar atesta ca a fost admis la un program de master!Daca sunteti atenti si la declaratiile limbricului, acesta a spus ca si-a luat examenele in timp „record” de 4 ani?!!!Pentru cine nu stie, exista programe de licenta (undergraduate, bachelor) de 3 sau patru ani, urmate de programe de master de 2 sau ,respectiv , un an.Deci, in total e nevoie de 5 ani pentru a obtine un masterat, nu 11 ani cat s-a chinuit individul.Cat despre joburile pe care le-a avut in banci, ma cam indoiesc…Cele descrise nu sunt joburi de 1000 de euro/luna cat spune martafoiul ca a primit…Individul este clar agent dublu de influenta, vezi interzicerea transplanturilor in Romania.

  • La fel au făcut și la celelalte articole cu securiști proști școlarizați, Baranga, Manciu, Lucovid, Kovesi.

   Vlad Voiculescu nu avut job-uri, ci sinecuri.
   L-a luat banca de pe banca din parc și l-a făcut membru în Consiliul de Supraveghere. Hahahaha, exact poziție de securist, fără cunoștințe elementare, fără experiență, așa, pentru că tata. Și s-a nimerit și la banca aia de securiști proști care au câștigat cotă de piață în 2008, credite pentru faliți pentru imobiliare care avea să se prăbușească la 30% din valoare. S-a dus naibii șandramaua securistă, ingineria financiară, șmenul Securității!!! :))))))))))))))))))))))))))))

  • Nu va e ma rusine sa comentati si sa dezinformati in nestiinta de cauza?

   Daca va intereseaza asa mult subiectul, inveresati-va inainte sa postati asemenea ineptii.

   Stefane, inainte sa mai mananci cacat, discreditand oameni competenti si acuzandu-i de frauda, lasa-ma sa te lamuresc.

   Trecerea pe sistemul educational “Bolgona”, adica sistemul 3 ani bachelor plus 2 ani master, a avut loc in Austria abia in 2006/07. Implementarea in universitatile din Romania a avut loc chiar mai tarziu, tu neavand de unde sa visezi, fiindca in loc sa studiezi temeinic citesti stiri pe inpolitics. De aceea prin acel act normativ (Bescheid) emis de universitate i se acorda titlul de Mag. rer. soc. oec. si nu MSc, studiul fiind la momentul inscrierii un studiu de minim 4 ani (Diplomstudium). Evident ca nu are cum sa fie aceea o diploma de “master”.

   Dar daca chiar te framanta atat de mult subiectul, mergi in Austria si intereseaza-te cum respectiv in ce forma se emit diplomele de absolvire, ce scrie pe ele, ce atesta si cum functioneaza sistemul universitar in general. Apoi daca mai ai nelamuriri ce atesta si ce nu, iti explic.

   De inflatie nu-ti mai explic azi, ca deja e prea mult.

   • Jeg Bogdan, sistemul Bologna a făcut trecerea de la sistemele de 4 și 5 ani la cele de 3 și 4 ani, de aici și până la cei 10 ani ai parazitului puturos Vlad Voiculescu, distanța rămâne, în principiu, aceeași, G U N O I U L E!!!

    • Neam prost ce esti, eu am raspuns referitor la ineptiile privind diploma de „master”, nu la timpul de studiu.

     Hai, daca tot ai deschis subiectul, sa-ti explic si cu timpul de studiu. Sa nu ramai prost – cum zice romanul.

     Sistemul universitar din Austria iti impune un timp minim de studiu – atat la bachelor cat si la master –, timp in care taxa este de aproximativ € 20 pe semestru. Daca se depaseste acest numar de semestre, intervine o taxa de aproximativ € 350 pe semestru. Nu exista obligatia de a absolvi un numar minim de ECTS-uri pe semstru. La examene ai insa 3 incercari, cine pica a treia oara este exmatriculat si doi ani nu se mai poate inscrie la acea facultate.

     Avand in vedere ratele foarte mari de picare la examene, exigenta profesorilor, numarul mic de absolventi (doar aproximativ 45% din cei inscrisi reusesc sa termine) si cerintele pietei muncii, majoritatea studentilor prefera sa acumuleze experienta de munca din timpul studiului. Asta deoarece este mult mai simplu sa intri pe piata din postura de student prin internshipuri decat ca absolvent fara experienta. In acest sens, si total diferit fata de Romania, in Austria nu doar ca sunt foarte bine remunerate internshipurile pentru studenti, dar multi interni primesc la companii internationale posturi permanente pentru studenti in urma stagiului de practica, in care lucreaza cate 10, 20, 30 sau chiar 40 de ore pe saptamana, in functie de prioritatile fiecaruia (absolvirea studiului sau experienta de munca si bani).

     Sa prinzi un post ca student intr-o asa zisa multinationala la Viena, in ciuda impresiei gresite, nu e atat de greu, daca esti un student serios si iti vezi de treaba. Un mare avantaj il reprezinta si cunoasterea unor limbi straine. In cazul romanilor e chiar usor realizabil, deoarce sunt multe intreprinderi-mama in Viena cu investitii in Romania. Aici nu e vorba doar de banci, mai pot fi enumerate companii din domeniul petrolului, farma, imobiliare etc..

     In Austria varsta medie a studentului este de 26,7 ani (derstandard.at/story/2000087957155/oesterreichs-studenten-sind-im-schnitt-26-7-jahre-alt).

     Tot ce vreau sa zic este ca un timp lung de studiu nu inseamna ca ai fost „puturos” sau ca nu ti-ai vazut de treaba in Austria. In cazul lui Vlad, experienta din campul muncii dovedeste chiar contrariul.

     Iar cei care comparati studiul in limba germana la WU cu cel la ASE Bucuresti, sa stiti ca vorbim de lumi paralele. Asta o arata nu doar salariile absolventilor, ci si posibilitatile in cariera. La Londra sau Frankfurt nu a auzit nimeni de ASE si nici sansele sa fii angajat cu acea diploma nu sunt prea mari.

     Daca ai citit pana aici, felicitari. Acum esti mai destept. Sau nu.

     • Ai luat muie. Vlad Voiculescu a susținut licența dupa 10 ani, deci are o labă de școală!

 19. Oricum, dacă cineva are impresia că la alegerile din 6 decembrie Cioloș va ieși învingătorul de la guvern, cred că securiștii se cam bucură de pomană…

  • Cioloș nu participă la alegeri, se trage cu tractorul.

 20. Nu vreau sa va dezamagesc, asa ca va spun direct: Omul Vlad Voiculescu este CLAR un LIDER ! – ca are scoala, ca nu are, ca a facut-o la timp, ca nu a facut-o suficient de repede… detalii. OMUL este un LIDER si asta pot sa va spun in cunostinta de cauza pentru ca l-am urmarit la evenimentele din campanie si am vazut ce putere are asupra oamenilor – chiar si asupra celor care il urasc.

  • Ca are, că nu are, școala făcută de-a-n boulea, ca milițienii din Pucioasa, valorează o poală.

   Securitatea l-a făcut ministru, l-a obligat să semneze căcaturi, s-a folosit de prost și s-a șters la cur cu el.

   Despre ce lider vorbești?

 21. securistii sunteti voi. hotul striga hotii :)

  • Corect, dacă vor o Românie fără hoție, securiștii de la USR trebuie să se lase de furat.

 22. Articolul si-a atins scopul, sa ridice putin praful, sa faca putina ceata.
  E clar ca diploma e reala, luata nu la timpul ei, insa luata.
  Scopul dupa parerea mea e legarea lui de corporatii, omul corporatiilor care vine si ne fura tara noastra, noi dacii….
  Nu ne meritam libertatea de exprimare pe care o avem si nici democratia chiar si firava asa cum e ea.
  Nu am vazut pe unul dintre cei care injura sa zica: ba, am dat un search pe google dupa numele omului asta, sa vad cine e, sa am o imagine de ansamblu a lui si a ceea ce face el in Romania…
  O situatie trista si definitorie pentru noi, comentam inainte sa gandim :)

  • Vlad Voiculescu este o progenitură de securist, un idiot mincinos, care și-a permis să-ți spune ție, prostovane, că taică-său a fost patron de atelier. Caută-l pe google și gândește de ce scrie despre trusa de traforaj. :))))))))))))))))

 23. Nu inteleg de ce va legati de diplomele unor oameni , in 2020. In ziua de astazi diplomele de facultate sunt mai putin valoroase decat hartia igienica.Pe voi v-au ajutat cu ceva diplomele dea facultate? Nu cred. V-au ajutat mai mult competentele, experienta si capacitatea voastra de a lucra. Lumea s-a schimbat,suntem in secolul 21 si nici un angajator nu da 2 bani pe diplomele voastre. Cunostintele acumulate la facultate sunt vechi, inutile si nonpractice, neadaptate pietii si economiei.

  • Muistule, facem reforme fără diplome? Oprim hoția cu hoți? Democratizăm România cu securiști? Înlocuim statul laic cu unul de securiști criminali?

   S-a schimbat o pulă. În afară de labele securiste care fură de la buget, faci o muie-n viață fîără școală1!!! :))))))))))

   • Bah futincurist poponar, daca lansezi acuzatii la adresa unui om fii pregatit cu dovezi altminteri esti un taran prost. Facem reforma cu oameni capabili nu cu prosti cu diplome ca tine. E plina tara asta de imbecili cu diplome . Diploma nu valoreaza nimic. Nimeni nu te intreaba de ea in 2020. Oricum ce faci la facultate sunt niste prostii inutile ce nu te ajuta in lumea reala. Vorbesti de parca ai fi un PSD-ist pnl-izat. Hai dute si sapa canelele muncitorule. Dupa felul cum vorbesti nu pari a avea mai mult de 4 clase.

    • E plină România de milițieni cu diplome exact ca cea pe care a obținut-o Vlad Voiculescu.
     Mai întâi ați intrat în sistem cu pile și cu pule în gură, iar în timp, ușor-ușor, ați obținut și diploma necesară ocupării postului. :))))))))))

 24. in strainatate multi studenti se angajeaza de dinainte de a termina studiile. Ba chiar am cunoscut oameni ce lucreaza de la 15-16 ani, oameni ce au reusit in viata, oameni care nu au avut niciodata probleme in a si gasi ceva de munca pt ca sunt obisnuiti cu ea. Articolul asta face un mare favor lui Vlad Voiculescu pt ca e un articol scris bine dar de o minte acra si care nu a reusit sa vada cat efort e in spate.

  • Pizdet, în străinătate mulți studenți se angajează și își termină studiile pentru că n-au părinți la Securitate care să le asigure viitorul din bani furați!

 25. Cu articol de calitatea asta domnul ziarist Bogdan Tiberiu Iacob nu va mai fi usor angajat decat de unu mai prost ca el – sigur o sa gaseasca printre psd-isti si traseisti politici.

  • Da, Securitatea controlează total media românească. Cu astfel de amenințări, pierzi din vedere criza economică, iar după alegeri veți ajunge pe străzi, GUNOAIELOR!!!! :)))))))))

 26. Pentru toti tucalarii lui VV! Mereți si va rugați la Dzeu sa nu aveti nevoie de vreun transplant ceva daca ajunge biciclistul mandatar la sanatate!
  Nu va zic de copii pentru ca inca nu am auzit ca bulangii sa se reproducă normal! Sau poate ca sunteti ca euglenele verzi si paramecii si din cauza sunteti asa de smardoi ca nu va lovește nici o boală, nici chiar gripa chinezească!
  Apropo ce mai face madameza Wring? E bine catindează undeva?

 27. Eu cred ca a aparut un alt smecher, care e avid de putere, face politică si nu e de loc sincer in demersurile lui!! Nu am incredere in cei care fac politica!! Peste cativa ani vom descoperi ca a facut si a dres doar in interesul lui!!! Observ ca sunt pe aici o muktime de activisti cu staif, care insa se comporta ca aia din Coreea de Nord, sau ca cei din comunism, care combat cu manie proletara și pro si contra!! Voiculescu o alta figura trista cu trecut dubios… Care vrea la butoane!!!

 28. Mai nesimțiților, dacă nu sunteți capabili să postați un comentariu civilizat, valea ! Sunt destule ziare, bloguri, conturi,etc.care cu vocabular de mizerie sunt pline. Acolo e locul vostru !

  • Suntem în campanie electorală, iar SRI a ridicat nivelul intelectual al discuțiilor la nivelul angajaților SRI, la nivelul muii.

   Nu-ți convine, PLEACĂ!!!

 29. […] Fostul ministru al Sănătății și-a făcut o carieră de-a dreptul explozivă avînd doar liceul la bază, mai înainte de a obține și diploma universitară, scrie Inpolitics. […]

 30. De parca ar fi singurul.Cu adevarat trist este ca loaza are destui aparatori pe acest forum.Prostii cu mintea odihnita sunt mult mai uniti decat oamenii cu creier.

 31. Bogdane, esti cumva Vladut?!Documentul (Bescheid) din articol NU este odiplome de niciun fel, ci un fel de adeverinta ca Vladut s-a inscris la un anume program de studii.Tu esti cel care vorbeste aiurea, crezand ca toti sunt fraieri in afara de securistii ca tine!Tu singur spui ca „sistemul Bologna s-a implementat in Austria in 2006/2008 ori, adeverinta cu pricina este din 2011?!!!Sincer, putin ma intereseaza ce studii a absolvit un securist din familie de securisti si turnatori, insa ma intereseaza atunci cand minte pentru a accede in functii publice!Cat despre scoala, recunosc ca nu am masterate , nici doctorate, nici studii de „securitate nationala”Eu am reusit doar sa fac o facultate la zi si la timp.Taica-meu nu a fost securist in post la Viena ca bunelul lui Vladut, asa ca a trebuit sa invat ca fraierul , timp de 5 ani, la o facultate in Romania…Cat despre limbajul pe care il folositi voi, ghiorlanii securistoizi, sa stiti ca nu ma impresioneaza si nu ma atinge.Nu dau un ban pe voi, sunteti doar niste nulitati ,de o prostie egala cu nesimtirea si tupeul pe care le etalati…

 32. Daca ati fi un mare securist (turnator) ce ati face pentru copilul vostru? Inainte sa-l scoateti pe piata politica trebuie sa-i faceti un CV cat mai bun.
  Nu cred ca sunt mai vinovati parintii securisti ai acestor lepre, decat cei care ii voteaza.
  Au trecut 31 de ani de la revolutie si votam tot comunisti si securisti.

  • Guvernarea CDR-SRI s-a ocupat direct de îngroparea sistemului bancar românesc pentru a face loc băncilor străine și integrării în UE. Băncile românești au fost falimentate prin acordarea de credite nerambursabile către securiști, afaceriști de carton. Din același motiv filialele locale ale băncilor străine sunt ticsite de securiști și rubedenii de securiști.
   E posibil ca hoții să nu fie mai vinovați decât cei pe care-i fură, dar poate reconsideri.

 33. […] vom îndrăzni să ridicăm două mici probleme, făcînd o conexiune și cu povestea altui absolvent cam controversat de studii internaționale, Vlad […]

 34. N-ar vrea și altcineva să mai observe că SRI i-a avizat lui Vlad Porculescu dosarul profesional?

  Impostorul loază de securist Vlad Voiculescu a absolvit pe bune un căcat de liceu din Puturoasa. Și atât. SRI l-a lăsat ministru de două ori.

  Adică fraudă, infracțiuni, escrocherie, impostură, pe scurt SRI.

 35. […] vom îndrăzni să ridicăm două mici probleme, făcînd o conexiune și cu povestea altui absolvent cam controversat de studii internaționale, Vlad […]

 36. […] Vezi articolul: Vlad Voiculescu – cariera exploziva doar cu liceul la baza […]

 37. […] vom îndrăzni să ridicăm două mici probleme, făcînd o conexiune și cu povestea altui absolvent cam controversat de studii internaționale, Vlad […]

 38. […] inpolitics.ro […]

 39. […] inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998