CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Vlad Voiculescu – mortii dezbracati si o noua gafa majora

8 comentarii / 2835 vizualizări / 8 aprilie 2021

”Tocmai am avut declarații de presă. Din păcate, în cadrul întâlnirii am preluat o informație greșită și am insistat asupra ei în dialogul cu reporterii, lucru pentru care îmi cer scuze. Într-adevăr, așa cum mai mulți reporteri au semnalat, o parte a celor decedați – și anume cei autopsiați – conform vechiului ordin de ministru, persoanele decedate în urma infecției cu SARS-CoV-2 “se igienizează, dar nu se efectuează asupra lor manopere de cosmetizare și nici nu se îmbracă, înainte de a fi introduse în sac.” Este o reglementare din data de 6 aprilie 2020 pe care nu o voi comenta ci o voi modifica în cursul zilei de astăzi” a scris ministrul Sănătății, pe Facebook.

Declarația invocată a fost făcută după o întâlnire cu Secretariatului de Stat pentru culte și reprezentanți ai cultelor din România în care s-a discutat despre accesul pacienților internați cu COVID-19 la asistență religioasă și despre modificarea protocolului de înmormântare a persoanelor decedate infectate cu SARS-CoV-2. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Cel mai prost ministru din toate timpurile.
  Cel mai prost prim ministru din toate timpurile.
  Cel mai prost presedinte din toate timpurile.

  • Ciara asa Rica? Mai prost decat cuplul Sorina Pintea – Viorica Dancila?

   • Securist jegos, tocmai tu s-o reamintești pe Sorina Pintea, victimă a mafiei securiste ciobănești și a justiției de stână?!?

   • Rectific:
    Cel mai prost ministru din toate timpurile. Habar n-are pe ce lume se afla si il pufneste rasul cand explica ce restrictii noi mai baga. Nu are nicio pregatire medicala, absolut niciuna.
    Cel mai prost prim ministru din toate timpurile.Sa ne amintim episodul cand a fugit din parlament sa nu-l puna prim ministru. Sa ne amintim cand a dat afara departamentul juridic din minister pentru ca era in proces cu taica-so.
    Cel mai prost presedinte din toate timpurile. Nici macar cu Dancila nu a avut curaj sa se confrunte.
    Buonafemurro, cel mai corect postac din toate timpurile. In curs de devenire, depinde cat de bine articuleaza si cat de sincer e cu el insusi. :) Daca da, da, daca nu, nu.

 2. Au schimbat procedura de inmormintare pentru ca au incalcat legea penala.

  PSIHOPATII CARE AU IMPUS INTRODUCEREA MORTILOR IN SACI DE PLASTIC – GOI ADICA DEZBRACATI – AU INCALCAT ART.383 DIN CODUL PENAL.

  Parchetul General trebuie sa deschida mii de dosare penale acelora care au pus in practica oroarea asta.

 3. Trăiască neomarxismul autohton
  Viitorul de aur al româniei….

 4. Vladut loveste din nou, tocmai evacueaza un spital, au 3 ore la dispozitie. I N C R E D I B I L

  • Securiștii acționează la ordin. Pacienții au primit ordin s-o radă acasă. Asigurarea medicală în România este o pulă operată de Ciomu.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998