CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vlas ramine in arest

0 comentarii / 1312 vizualizări / 14 septembrie 2010

Ioana Maria Vlas, fost administrator al SOV Invest, condamnată la zece ani de închisoare în dosarele FNI şi FNA, rămâne în arest, după ce comisia Penitenciarului Târgşor a decis, azi, ca ultima cerere a acesteia de eliberare condiţionată să fie luată în discuţie peste două luni.

Comisia a decis ca Ioana Maria Vlas să rămână în arest, cererea acesteia urmând să fie discutată din nou peste două luni, conform Mediafax. În 4 iunie, cererea de liberare condiţionată Ioanei Maria Vlas, fost administrator al SOV Invest, condamnată la zece ani de închisoare în dosarele FNI şi FNA, a fost respinsă de Judecătoria Ploieşti ca neîntemeiată. Prima dată s-a discutat în luna mai despre posibilitatea liberării condiţionate înainte de termen şi s-a făcut din oficiu în cadrul comisiei de la nivelul Penitenciarului Târgşor.
Potrivit legii, deţinuţii cu vârste de peste 55 de ani şi care au de executat pedepse mai mici sau egale cu zece ani pot beneficia de liberare condiţionată înainte de expirarea termenului pedepsei, dacă au efectuat o treime din pedeapsă, Ioana Maria Vlas îndeplinind aceste condiţii. Între timp, ea a câştigat premiul trei la Concursului Naţional de Creaţie Literară al persoanelor private de libertate, intitulat „Poezie de puşcărie”. Ioana Maria Vlas este încarcerată la Penitenciarul Târgşor din luna iunie 2009.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998