CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vocea Rusiei: ”Americanii ar fi intervenit militar daca Basescu era demis in 2012”

0 comentarii / 1383 vizualizări / 19 noiembrie 2013

Scenariu-șoc prezentat de postul de radio moscovit Vocea Rusiei: dacă Traian Băsescu ar fi fost demis anul trecut, la referendum, aliații săi americani ar fi intervenit militar în România pentru a-l menține la putere, lucru știut, în opinia analiștilor postului, și de cei de la USL. Același radio mai susține și că, prin atacurile recente la Dan Voiculescu, liderul PNL și-ar fi tăiat craca de sub picioare, politic vorbind.

”Crin Antonescu a declarat pe 18 noiembrie 2013 că PNL a rupt orice relatie cu PC-ul lui Dan Voiculescu, prin urmare Alianța de Centru Dreapta (ACD) formată din cele două partide s-a desfiinţat. Declaraţia copreşedintelui USL reprezintă tăierea, cu propria mână, a crengii prezidenţiale de sub picioare, pentru că tot ce reprezintă azi Antonescu şi PNL-ul său aflat la guvernare i se datorează Varanului” se afirmă în comentariul Vocii Rusiei.

Postul mai susține că tentativa de demitere a lui Băsescu, anul trecut, nu a fost decît o mascaradă a USL: ”Voiculescu, Ponta şi Antonescu ştiau că Băsescu fiind bine înşurubat în „tabloul de siguranţe” de la Casa Albă, demiterea lui, chiar şi prin votul popular, era o utopie pe care americanii ar fi remediat-o imediat, printr-o intervenţie militară. De aceea demiterea prin referendum a preşedintelui n-a fost decât un fals obiectiv al USL-ului, o uriaşă cacialma servită celor 7,4 milioane de români care s-au prezentat la vot şi au votat împotriva lui Băsescu. O cacialma menită să-i aducă USL-ului o majoritate de 60% la alegerile parlamentare din toamna lui 2012, fără să mişte un deget”.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998