CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vocea Rusiei arunca bomba: Geoana, pregatit de fosta Securitate intr-o unitate speciala

0 comentarii / 1574 vizualizări / 11 decembrie 2013

Postul de radio moscovit Vocea Rusiei afirmă într-un material difuzat ieri că fostul candidat prezidențial și lider pesedist Mircea Geoană este unul dintre oamenii selectați și antrenați înainte de 1989 de fosta Securitate, într-o unitate specială.

Vocea Rusiei trece în revistă, astfel, o recentă reuniune, pe 9 decembrie, la București, a Institutului Aspen România, pe care îl numește ”un cuibuşor de nebunii al unor oameni foarte speciali, bine conectaţi, bine instruiţi (seniorii încă de dinainte de 1989, dar şi mulţi, foarte mulţi tineri, după acest an), bine aşezaţi profesional şi financiar”. Tot despre Aspen, se mai spune că e ”un cadru populat până la saturaţie de creaţiile serviciilor de informaţii româneşti”.

Postul afirmă, totodată, despre Aspen că este ”copilul” lui Mircea Geoană, iar despre acesta din urmă susține că a fost ”pregătit într-o anume unitate specială în vara lui 1989, diplomat talentat, format şi forjat în Statele Unite, încălţat conjunctural de partid în cizme de cauciuc, peste costum, ca să candideze la primăria Bucureştiului (ce oroare!), devenit ministru de externe (capabil, dar ferm filo-american, mai exact fidel unei anumite părţi a puterii de la Washington), candidat la preşedinţia ţării şi câştigător timp de o oră, până când l-a învins flacăra violetă a lui Băsescu (hai să numim aşa, generic, năzbâtiile cu care a câştigat actualul locatar de la Cotroceni), căzut în dizgraţie, învins de un tânăr pe care nu l-a simţit la timp în coastă (Ponta a fost o surpriză dictată din exterior, via aceeaşi unitate foarte specială), dar revenit de la podea şi instalat acum într-o funcţie cu mult panaş şi mai puţini muşchi, din care are rolul de a torpila alianţa cu liberalii, pregătind candidatura şi victoria reprezentantului PSD la prezidenţialele de la anul. Complicat? Nu. E doar o altă veste proastă pentru domnul Băsescu, o confirmare în plus că americanii şi-au luat mâna de pe el” afirmă analiștii postului rusesc.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998