CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vocea Rusiei: Timp de doi ani, Romania TV si Antena 3 au facut propaganda anti-PSD

1 comentariu / 3425 vizualizări / 2 decembrie 2014

Turul doi al alegerilor prezidențiale nu a fost o confruntare directă între cei doi candidați, în care Ponta avea toate șansele să cîștige. Ci o bătălie între compartimentele de propagandă ale celor doi candidați, PSD nefiind nici pînă azi capabil să sintetizeze antidotul la propaganda anti-Ponta și să-l ambaleze mediatic” este de părere postul moscovit de radio Vocea Rusiei.

”Timp de aproape doi ani, canalele RTV și Antena 3, au făcut o propagandă contraproductivă în favoarea PSD, zi de zi. Pentru că atît i-a dus capul pe directorii posturilor și pe responsabilii cu propaganda de la PSD ( în principal pe Sebastian Ghiță și pe Mihai Gâdea ), cantitatea fiind cea care a primat, în detrimentul calității.
Actuala generație de propagandiști a PSD care au înlocuit-o pe cea a lui Vasile Dâncu, a trimis în dezbaterile din studiourile de televiziune așa-zișii ”vectori de imagine” ai PSD care și-au dovedit din plin lipsa elementarei culturi politice, confundînd partidul cu ograda lor. Cu contribuția lor, în România, doar o infimă parte a populației mai are habar ce înseamnă doctrină sau ideologie, publicul dezobișnuindu-se să facă distincție între construcțiile ideologice și flecărelile pe un ton răstit și cu un vocabular de Ferentari, din talk show-urile politice ale canalelor TV(…) Din păcate, impresia mea este aceea că liderii PSD trimiși de partid la TV au mers în ultimii doi ani la o șușă, povestindu-și mai mult aventurile din copilărie” se mai scrie în materialul menționat.

 

foto: stiripesurse.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998